34

АТАКИСТ

преди 8 години

до 35Не споменавай хамериканеца- сега му е болно, че братушките ще трябва да бият тия които финансира за борба с Доктора. От кумува срама няма се обаждат обаче тия *** отвъд океана!

33

:)

преди 8 години

Купонът свърши. Рашаните идват, а пред тях холивудските герои не смеят да се отварят. Добрата новина е, че ИД ще е унищожена напълно до месец.

32

Анонимен

преди 8 години

На снимките руски F-16, ако имаха такива може би руснаците щяха да имат някакъв шанс срещу джихадистите, но с тяхните СУ ще плашат единствено сирийските гарги.

31

Библейски времена

преди 8 години

Септември 2015....сделката с Иран трябва да стане официална относно ядрената им програма ,която ВИНАГИ е била за мирни цели,гласуване в ООН за Палестина,папата е призован от равинския санхендрин на 20 септември за признаването му на Палестина-няма заглавия в християнска Европа,но..тя е под ботуша на окулта,Дамаск е критичната точка,от пророк Исай знаем,че ще бъде купчина развалини и това ще засегне цял свят,твърде вероятно е излизането на избранника на сатаната-антихриста да стане тогава,който ще излезе на сцената с уж уникално предложение за мир и разрешение на конфликта.

30

до 41

преди 8 години

Извинете да не сте на "екстази" или сте преминал на по "твърдо"?.

29

до 37

преди 8 години

А на *** колко е?. 0,02

28

Идиотска държава

преди 8 години

GG

27

Анонимен

преди 8 години

До Кратун"Няма по-хубаво от учения в условия близки до бойните" Те само това си могат и Американците и руснаците да симулират условия близки до бойните... ако бяха ИСТИНСКИ МЪЖЕ а не холивудско рос филм герои щяха да са ги помели вече а не дни наред да четем, че се местят и настаняват все едно на курорт отиват а не на военни действия...

26

Козел

преди 8 години

Ся Русия като удари ИД, товарищ Обамич ще го приеме ли като директно нападение срещу САЩ, предвид кой финансира ислямистите?

25

...

преди 8 години

Според окулта чакащ антихриста,който Исус ще хвърли в езерото от огън заедно със слугите му,Асад трябва да падне и да има война с Иран.Да си припомним също,че терористичния ционистки режим стоящ подстрекател на войни и използващ други да им вършат мръсната работа неколкократно бобмардираха суверенна Сирия и позиции на Сирийската армия,нещо което други не се осмелиха да направят открито.На злото ще се даде време-кратко,за да види света как се живее под избранника на сатаната-антихриста,когато главите на християните официално започнат да падат,може би едва тогава някои ще прогледнат и изберат Го

24

X

преди 8 години

До Анонименно имат петролни кладенци от, който точат..

23

Анонимен

преди 8 години

Щом руснаците се притекоха на помощ, това означава, че бутафорната американска коалиция е пълен провал. Ако някой америкски гзоблизец изкара поне един значителен успех на смехотворната коалиция срещу ИД, ще го поздравя. Ако няма такива, по-добре се скрийте в дупките си и оставете на руснаците да свършат работата както трябва.

22

Анонимен

преди 8 години

Земята ще стане на въглен, американските отрочета от ИД ще горят в адски антиседерастки пламъци.

21

Анонимен

преди 8 години

И какво по-точно ще бомбандират ? Тези нямат инфраструктура, икономика, заводи, това не е нормална държава която може да се срине за няколко седмици. За справяне с тези си трябва сухопътна операция, но и това не е сигурно. Най-сигурния начин е да се сложат поставени лица на чело на ИД и така да се контролират, както едно време поставиха Садам и Кадафи.

20

Анонимен

преди 8 години

До zeus А ти предполагам не визираш само Грузия, Армения, Казахстан и Азербайджан в твоя коментар

19

ГУРБЕТЧИ ЙОВО

преди 8 години

До до гурбетчиятаА тебе просто те домързя да си оправиш българската *** и за по-лесно избяга в немската, където всичко ти е подредено, така че не се обаждай ***.АЗ ИЗБЯГАХ ОТ ВАС БЕ ! Е.БАХТЕ МАЙКАТА НА ДЪРЖАВАТА ,НЕКАДЪРНИЦИ ! ЗАРАДИ ВАС НЕ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ИЗЛАГАМ НА РИСК ЖИВОТА И БЪДЕЩЕТО НА СЕМЕЙСТВОТО СИ ! С РУСНАЦИТЕ СИ ПРИЛИЧАТЕ ,САМО РУШИТЕ ,А НЕ ГРАДИТЕ ! В НОВАТА МИ РОДИНА СЪМ ДОБРЕ ,СЕМЕЙСТВОТО МИ НЕ ИСКА ДОРИ И ЗА 1 СЕДМИЦА ПРЕЗ ГОДИНАТА ДА СЕ ВРЪЩА В БЪЛГАРИЯ !

18

Анонимен

преди 8 години

Господа, не вярвайте на зле скроени партенки. Четете материалната част или с други думи четете КОБ, за да знаете, че в арсенала на такъв велик лидер като Путин има шест главни приоритета и, войната между тях е шестият - най-слабият и най-презреният. До война прибягват лидерите-двойкаджии, които не знаят или не могат да си служат с петте по-висши приоритети .

17

Анонимен

преди 8 години

С руските бараки ще водят операция....голем смех :)

16

до 23

преди 8 години

Ниски умственни способности. Резултат от всекидневно"евроатлантическо интегриране".

15

Анонимен

преди 8 години

В белия дом вече са извадили неприкосновения запас от памперси и талк.