100

До 110 mdaa

преди 8 години

И къде я направи тази кратка справка? Пита хората от протестиращите блокове ли? А може би си хванал пергела и си мерил разстояние по права линия. Аман от такива като теб, заради вас, сме ан такова дередже.

99

До 108 коко

преди 8 години

Личи си, че не познаваш квартала. И по старото трасе блоковете бяха сравнително далеч от булеварда, а сега булеварда изчезва, появява се паркинг, което едва ли е по-добро, а новото трасе става стена на затвор.

98

mdaa

преди 8 години

Тези фанфари обаче се оказаха нещо като погребални трели за цял квартал.след като автобусите с номера 111 и 76 вече ги заобикалят на километри.Сега им се налага да вървят пеш няколко километраНа кого може да му хрумне да остави цял квартал без градски транспорт?",...След кратка справка се виждам че единствената спирка , която е закрита е, тази на Хит. Явно целият квартал пътува само и единствено през тази спирка и сега най-близката е в Горубляне...моля ви, мааааалко по-сериозно,малко

97

старец

преди 8 години

До Анонимен 101анонимен, ти от къде си??? от миналото ли си, от настоящето ли си, от бъдещето ли си?ако не си "50 годишен старец", значи си млад, а щом си млад трябва ти да помислиш за бъдещето на беге...

96

коко

преди 8 години

Заглавието на статията е абсолютно идиотско.По Киприан минават 4 и 413 има 2 спирки на 306.Няма начин автобусите да ви спират пред блока още повече старата част на Малинов става еднопосочна.Вместо да се радвате че трафикът се отдалечава вие се кефите на газовете.Ще се наложи да ходите затова искйте хубави и чисти от барутници тротоари!!!

95

коко

преди 8 години

До ВасилНяма как да се угоди на всички!!!Протестирайте за лошите тротоари,за хилядите таралясници паркирани по тротоарите ,искайте нови детски площадки а не търсете под вола теле.И без това старото трасе от 86 е било само "временно".Така че всичко си ена мястото вече.

94

Жоро

преди 8 години

До Анонимен5 минути ходене е от Жолио Кюри до Плиска!

93

Анонимен

преди 8 години

Довечера пред общината в 18.00 има среща - медии, представители на общината и траспорта. Заповядайте да се запознаем, не мога да коментирам и имена и данни във форума. Живущи на блкове 212, 213, 201 са много активни - минете и се запознайте. Чакаме ви довечера за обмяна на идеи.

92

Анонимен

преди 8 години

Виждате ли хората, които протестират, всичките са над 50г. Ей това е бъдещето на Беге, старци.

91

gr

преди 8 години

И кое е по-добре, две линии с раздрънкани автобуси, едната от които изобщо не влиза в града и вози изключително или метрото

90

Анонимен

преди 8 години

Стига сте мрънка ли бе, ще " Ще ходя 10 мин повече...." Ако искаш да ти направят за теб една отбивка на метрото до блок 212.Не осъзнаваш ли че си един мързеливец и мрънкалник който иска всичко да му е на ***.

89

Анонимен

преди 8 години

40 години това работи и никой не протестира, този квартал не иска нищо, асфалтът е 1985 година, нямаме една нова пейка, всички люлки са счупени. И хората не протестират за нищо, а вчера щяха да бият кметицата. ЗАЩО тези хора са на улицата? И пак моля, искаме КОНСТРУКТИВНО решение, а не *** хейтърски съвети за мързеливи пенсии, кое не беше ясно в молбата? Ако нямате какво да НИ кажете, не си губете времето да ни обяснявате глупости

88

Анонимен

преди 8 години

Някой умник дето гледа само по карта, я да вземе да обясни какво е разстоянието сега от блок 211 или 212 до спирка на 76 в посока центъра и на какво разстояние ще е по новото трасе! Разбира се разстояние не по права линия, а по нормално проходимо пешеходно трасе.

87

Анонимен

преди 8 години

нищо не разбрах :)къде ше ходят с тея автобуси, като имат метро вече.Ами сигурно там докъдето метрото не ходи. Като например х. Плиска и почти цялото Цариградско

86

Васил

преди 8 години

До кокоНе те знам в коя част на Младост 2 живееш, но ако живееше в горната (блокове 201-204, 209-218) ще си направиш сметката, че най-близката спирка беше тази на блок 202. В момента трябва да ходиш 10 мин до спирката на метрото или до новооткритата спирка зад аутлета. За старите хора е още по-трудно да ходят толкова време.

85

Анонимен

преди 8 години

"И така в общия случай вместо да минеш 20 метра, за да пресечеш една улица, трябва да изминеш 200 метра до светофара, да чакаш да ти светне зелено и после да се върнеш пак още 200 метра. И вместо да ти отнеме 20сек, ти отнема 4 минути."Абсолютно, трябва да се престане с тази практика в жилищни райони, където е пълни с малки деца, да се строят такива огромни и натоварени булеварди. Такива шосета просто убиват атмосферата в квартала.

84

Жоро

преди 8 години

нищо не разбрах :)къде ше ходят с тея автобуси, като имат метро вече...или сигурно е по-добре близо час със 111 до Люлин, отколкото 25мин. с подземното влакче :)

83

марсианец

преди 8 години

Аз пък искам в младост да има космодрум, каква е тая простотия, в 21 век в столицата да няма площадка за ракети ? И да се възобнови проекта "Софийското море".

82

Автобус

преди 8 години

Ходенето е здраве! Айде стига ревахте! Купете си коли!

81

Анонимен

преди 8 години

"На всички заинтересовани - вече имаме покана за TV7 за интервю и излагане на гледна точка. Хора, не мълчете и се интересувайте какво се строи около вас."Дай повече подробности, искам и аз да се включа.