19

АНТИ

преди 8 години

до 18Старите хора са казали "Не му отива на *** човек да има пари"!Те така българино...

18

до 19

преди 8 години

Цело село дойде у София. За това е така!-То в София има само селяни. Когато София става столица в нея живеят едва няколко хиляди местни селяни-шопи, другото са турци, които избягват. Така че, по презумпция софиянци са местни селяни или придошли селяни. Е, има и малко граждани, дошли от Русе и Пловдив. Варна и Бургас по онова време са още села и станаха градове доста по-късно.

17

розо

преди 8 години

бездомните да бъдат заселени в тези села да обработват градини да копаят по 2 декара царевица да гледат прасе и кокошки и да се изхранват НЕЗАБАВНО СПИРАНЕ НА ПОМОЩИТЕ ЗА ТЯХ

16

факт

преди 8 години

Ако се разходите из Америка и там ще видите хиляди и хиляди изоставени градове и села. България не прави изключение.

15

Щерю

преди 8 години

Цело село дойде у София. За това е така!

14

до 7

преди 8 години

Жал ми е за тази прекрасна българска страна!Как попадна на такива диванета-управляващи!-И управляващите ли са виновни, че матрялът е калпав и има ниска производителност на труда, а оттам и ниски доходи? Казано е - *** народ, ниски заплати.Народът сам си е виновен за положението. Когато БВП на глава от населението достигне до средните за Европа, тогава и доходите ще станат средните за Европа, а оттам ще дойде и просперитетът на прованса.

13

!?

преди 8 години

Пратете сирииците да пълнят селата , ама и те уж са готови на каквото и да е ,но тичат за помощи в германия , работа- това е *** дума

12

Анонимен

преди 8 години

Забравихте само да кажете, че НСИ отчита за 2014 г голям ръст в регистрираните по селата хора. Ще дойде време, когато хората ще започнат да не се натискат така силно по градовете, ама трябва първо да им дойде акъла.

11

Биг Гроздова

преди 8 години

На всички мечтата ни е да идем на село, но не ни се разделя с удобствата ,които ни предлага града . на скоро мислих по въпроса - чичо ми пътува около час до работа, но не е готов да пътува същото това време от село до София ( където работи и живее сега) , и къщата на село се събори отдавна

10

АНТИ

преди 8 години

Пак ли Путин е виновен?!

9

Анонимен

преди 8 години

Всяка година изчезвало по едно село, а за следващите 5 години се очаквало да изчезнат 500... Днеса, кое не е наред в математиката ви?

8

.

преди 8 години

Преход бе ...дайте малко време , правим преход от държава в пуста пустиня.

7

mgs

преди 8 години

Аз се връщам от Чехия, където високообразовани хора се местят по селата, за да живеят на природа и да отглеждат на спокойствие децата си и е пълно с ученици по селата и нивото на всякъде е високо.Работят или от вкъщи или пътуват ( но не им е проблем - нямат толкова много магистрали колкото ни се иска ).Миграцията към големите градове е световна тенденция определяна от 2-3 държави Китай, Индия и Индонезия. Все държави, които не се славят с високо качество на живота.

6

кк

преди 8 години

Аз съм роден в с.Старосел, Пловдивско, общ. Хисаря... Село не в покрайнините, а в центъра, почти идеалния център на България...През последните години закриха лечебницата, училището... Е, без тези двете неща, как ще съществува едно село. Да не говорим за постоянен полицай.Е, поп има. И всеки ден има работа.А това беше едно страхотно село - голямо, с над 4-5000 постоянно живеещи жители.Жал ми е за тази прекрасна българска страна! Как попадна на такива диванета-управляващи!

5

Анонимен

преди 8 години

представете си Хан Аспарух или който и да е от хановете и царете ни преди турското робство и сегашен наш си депутат или политик ,ами съвременното ни ще се *** от страх пред Онези Които са Създали Управлявали Развивали Увеличавали България.а тези, всичките ,от 25 год насам я разкостиха ...

4

София мой малък Л...

преди 8 години

"Нормално" държавата е като организъм...България обаче е "инвалид"...Вината е изцяло наша !

3

РАН-ЪТ

преди 8 години

Може ощеИ още И още

2

Нали не очаквате

преди 8 години

да се намерят 1135 лекари, учители, аптекари, полицаи и т.н, да се намерят няколко десетки милиона за да им се осигури вода, ток, асфалт, интернет, и накрая да обслужват някакви си от 1 до 49 човека, отишли да живеят на майната си. Нормално е да изчезнат.

1

Анонимен

преди 8 години

в световен мащаб всеки от селото се мести в градът.Това не е фененомен