43

Затвора

преди 8 години

Какво значи евентуално, директно трябва изплащане с лихви на заплатата и твърдо глоба за наглеца ВЕДНАГА - без обжалване. Иначе няма да се научат тези експлоататори.

42

до 54

преди 8 години

Щом не искаш да се свежда до личността... в северна корея роботи ли управляват за да се избеднат грешките на личността ???

41

***

преди 8 години

Дали в русия телевизия би отишла да защити миячката от хотелиера ? Дали в комунистическа северна корея национална телевизия би застанала на страната на хигиенистка срещу партийния функционер назначен да върти хотела ??? Всеки който тури мунис да отговори и да си каже мнението

40

Анонимен

преди 8 години

Ние и Вожда сме си добре. Който е зле да си направи партия, да го изберат и да си гледа кефа.То не може всички да са на върха на Пирамидата, защото той е само един.

39

Анонимен

преди 8 години

Така е в соц бунгалата на някакъв селски комунистически бизнесмен.

38

АНТИ

преди 8 години

Хиляди бедни мишлета,робуват на гадни мутрета,а ***-бивши ***,трупат трупат милиончета!

37

Анонимен

преди 8 години

Който не харесва капитализма да ходи в Русия или Северна Корея !

36

до 40

преди 8 години

Това не е проблем на системата на управлени а на индивидите които са във властта. Ако имаш *** в съда ще е зле без значение дали е комунизъм или капитализъм. Ако имаш *** в полицията пак ще е зле. Така че престанете с глупостите си за соца и бозавата руска пропаганда и дайте да си подредим държавата...............

35

Дебелогъз депутат

преди 8 години

Работете роби, не може всички да сме богати !

34

Анонимен

преди 8 години

Случаят с тая женица съвсем не е изключение.В мутренска България това е масова практика.Такива жертви са 80% от работещите.Но на никой не му пука.За журналистите тема 1 е скъсаният минискус на селския бек,който незнайно защо заема поста Премиер.Тъжно, но факт.

33

as

преди 8 години

Карам кайен почивам в Дубай. Кой колкото му е акъла.

32

Анонимен

преди 8 години

ТУК ИМА 2-3 ПОБЪРКАНИ-платени от руснаците, които всяка уважаваща медия не би допуснала да мърси сайта и! Освен ако медията не е руска?

31

до 41

преди 8 години

Уааааууууууууу през комунизма не сте имали миячи ли. Всички бяхте разни и никой не е чистил :D ***. Вие сте бича на България с комунистическото си безсмислено промиване на мозъци.

30

Анонимен

преди 8 години

Ако беше учила навремето, когато образованието беше безплатно и достъпно сега нямаше да е миячка на чиинии, а мениджър-хотелиер.Но от друга страна пък не може всички да са богати, трябва да има и обслужващ персонал.При демокрацията е така. Всички са равни, но някои са по-равни.

29

***

преди 8 години

*** селски, демокрация означава точно обикновения човек да има права да се оплаче от хотелиера и телевизията да отиде да разкътае фамилията на некоректния бизнесмен. Я пробвайте в русия да се оплачете от някой вожд. Пробвайте да извикате путинските телевизии да защитят една миячка пред феодала който държи хотела. Май няма да се получи а ?

28

do 34

преди 8 години

Така е при ЧЕРВЕНИЯТ капитализъм!Всички тези "работодатели" са бивши партийни другари, партийни секрета или техни синчета-мутрите!В нормалният свят всеки си получава заплатата НОРМАЛНО И НАВРЕМЕ!

27

до 31

преди 8 години

Може ли да си такъв *** с тъпата си *** руска пропаганда бе ! Вместо да се помисли как да се реши проблема на жената и да се разследва крадливия хотел. Глупаците само баят идиотската си носталгия към младините. Безполезен човек си ти.

26

Анонимен

преди 8 години

Сами пожелахте да живеет в капитализма. Имахте си жилища, работа, достойнство, заплата. Нямаше мутри и кожодери, добре облчени бизнесмени. Имаше ред и спокойствие. Ходехте на море, но като бели хора - на почивка. Избрахте си сами да сте роби и да ви експлоатират като животни. Сега се оплачете на Отец Агоп Мелкинян в Пловдив, в Арменската църква. Но той май е отпуск - безсрочен неплатен. Просто племе ...

25

Анонимен

преди 8 години

Така е при капитализма - човекът е роб. Калъфкин и Пастиркин какво ще изквичат по въпроса?

24

Анонимен

преди 8 години

Какви заплати бе ? Заплати имаше при социализма, който се скъсвате да го плювате. Тогава обикновените и честни хора имаха достойнство. Сега при ГЕРБо-мутро-капитализма има само експлотация. Живеят добре само една шепа лакеи Ядат на държавната трапеза, правят си квото искат, режат ленти, а тъпите овце им ръкопляскат докато ги стрижат и ги избират пак. *** народ, слаба държава - казано е отдавна.