37

някой

преди 9 години

Министърката да чете... Испания 2015 год . посетена от 63 млн.туристи от които 40 млн. по плажовете .Средна цена на нощувка в Испания за човек между 30-55 евро,обслужване като на шейх кажи речи,средна цена на шезлонг и чадър 0-3 евро.Кафе на плажа на първа линия 1.60-2.20 евро сандвич - 2.50 евро обяд 18-26 евро.Спокойствие 10точки ,вероятност да се сбиеш или да бъдеш бит почти нулева ,да те окрадат доло горе варира 3500/2,китайка да ти врътне масаж на плажа плюс чик*я във водата 5 евро

36

vesko02

преди 9 години

И туризма е като държавата,трябва да изчистим *** и започваме отново начисто

35

socialen

преди 9 години

Почивката на нашето море стана все по-непривлекателна! Съответната канализация липсва при много супермодерни хотели. Фекалиите се отливат директно в морето, където течението ги отлива към брега. Хигиенните условия в много от ресторантите са катастрофални, защото собствениците знаят, какъв е т.н. контрол от страна на Псевдодържавата. Персоналът не е обучен и е демотивиран, защото за собствениците са по-важни евтина работна ръка и максимална печалба.

34

Анонимен

преди 9 години

СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА...СЕЗОНА СВЪРШИ А НЕГАТИВА ОСТАНА..

33

Носттадамус

преди 9 години

2015 г. ще е така. Но през 2025 ще ви плащат по 10 лв. под формата на ваучери за отстъпка за храна само и само да им отидете на концесионерското теренче. Имайте търпение.

32

Бургазлия

преди 9 години

Преди малко се връщам от къмпинг Градина, на плажа - кофички, бъркалки и полиетиленови остатъци поне от миналата година. На една от дървените скари пред заведение Сляпата скарида, гордо стоеше прясно кучешко изпражнение. Чадърите - криви, ръждясали, неугледни. Паркиране - по средата на поляна срещу 3 лева. Не ходете там!

31

Анонимен

преди 9 години

ot Absurd do Angelkova: Abe zashto nai gledanite Fudbolni machove do predi godina bqha kam palniq paket kam Evrokom a sega gi napraviha plateni?

30

Анонимен

преди 9 години

Ми след като е по-скъп направо да нощуват на плажа на шезлонга под чадъра.

29

Гноме

преди 9 години

Както вече казах, цената се определя от пазара. Не е редно държавата да се меси, клиентите сами ще накажат тези, които предлагат услуги за много завишени цени.

28

Кърджалийски

преди 9 години

Ние от Кърджали забравихме за Черно море, миналата година откриха КПП Маказа с Гърцияи Егейско море е на 55 минути, даже и Турция ни е по близо отколкото Черно море

27

Анонимен

преди 9 години

Безплатно - не, но не толкова скъпо. Това е безумна цена!

26

socialen

преди 9 години

Това е плачевният резултат от 26 години дяснолиберален англосаксонски капитализъм по американски образец, наречен Неолиберализъм и Либертарианство, при който всичко е оставено на Невидимата Ръка на Пазара и неговата чудодейна, самолековита сила! Държавата беше свита и изритана от икономическите процеси.

25

Анонимен

преди 9 години

Какъв качествен персонал бе обират безработните кибици от кварталните кафета и ги прават сервитьори пикола и помощник готвачи

24

Демон Крад

преди 9 години

ще плащате за всичко, дори за въздуха който дишате... дойде времето в което всеки ще си плати за всичко ахахахах

23

Анонимен

преди 9 години

Къде е пазарната икономика ..какви са тези регулации..пак държавата ще се намесва ...бай тошо май не се е махал от власта а само така ни казват..оставете пазара да се саморегулира..скъпи чадъри некачествено обслужване.няма туристи това е..с такива хора толкова ...и инвестициите на олигарсите отиват в тоалетната..качествен персонал се 6ъздава със години а не със директиви..смешници..

22

Анонимен

преди 9 години

Абе нека си седят под чадърите и да си плащат сами на себе си. Очевидно не са нито концесионери, нито хотелиери, нито нищо...отговорете си сами какви са. А държавата освен подкупи да взима друго не ги интересува.

21

Анонимен

преди 9 години

Плащам си за Дом Периньон, плащам си и за омари, за 57 лв трябва да ми осигурят 100 кв метра подравнвен кристално чист пясък, 2 сервитьорки и тишина, който му е скъпо да опъва хавлията на балкона си в Люлин, да жули кюфтета и шльокавица

20

:)

преди 9 години

до 33 :)Не присвоявай чужда самоличност, не че е забранено, но е манипулативно и неморално,изкажи се от свое име, не се притеснявай :)))))

19

:)

преди 9 години

Освен това е абсурдно тази жена да е министър, но.. и двете са възможни в Бантустана.

18

Анонимен

преди 9 години

Може да критикувам гърците постоянно за политиката, която водят, но в туризма са просто светлинни години пред нас. Последните няколко дни 2-3 пъти бях до Гърция на море и то не на някакъв по-специален плаж, а напълно нормален. Дори и една вода (50 цента) да си купиш, получаваш правото да си ползваш 2 шезлонга, масичка и чадър, където и колкото си пожелаеш. То чак ти става неудобно да е толкова евтино... Водата- кристално чиста... Абе въобще по отношение на туризма сме доста изостанали...