9

ha ha

преди 8 години

много е просто, приемете закон, за "гонки" по пътищата да се отнема колата, но преди това им направете или отделете места, писти където да си се състезават и да си ги "мерят". Всичко може, ама от тези от които зависи, не искат.

8

са

преди 8 години

До Анонименправ си,убийствено си прав и то не само за София,а за цялата страна!Решението-памперси,ако имаш бебе,или всякакви плодове и летящи неща!

7

shrfstdrf

преди 8 години

Ами да направят място за гонки, затвориха пистата в Божурище и какво очакват сега .

6

Анонимен

преди 8 години

4e tova se slu4va i v Germaniq! Ako nqkoi si misli,4e samo bulgarina e s takluv mantalitet,iskreno se zablujdava! Navsqkude e edno i su6to! Kudeto i da otidete Homo sapiens e vse su6tiq!!!

5

жител

преди 8 години

Аааа, няма гонки. В София - хич. До "Хемус" и около Южния парк просто си минават на парад, така с 10-15 км./ч. Там НЕ изпращайте патрули на КАТ, да не се хабите

4

са

преди 8 години

и тези неща ги чуват полицай,кметове и изобщо властимащи,но няма никаква реакция!Конфискация на момента,а не някакви си листчета,които никой не плаща!

3

Щирлиц

преди 8 години

Ако някой от тия *** се размаже,чудесно.Дано не пострада някой невинен.

2

Анонимен

преди 8 години

Гуми и шум ли? Елате тази вечер на кръстовището на ул."Гурко"и ул."Раковски".Там се пръкна едно заведение на име МЕМЕНТО, пред което се събират донори на органи т.е. мотористи. Шумът от заведението разбива живота на живеещите наоколо. А когато си тръгват донорите на които аспусите са изтърбушени, форсират и добро утро живущи. Явно собственика плаща на някой от общината и на 01 районно защото контрол няма от години. Не гласувайте за Фъндупкова есента, явно получава за да си затваря очите.

1

SA

преди 8 години

До ЛудПрез 50 е най-добре!