12

БХК

преди 8 години

Ауууууууууууу, каква дискриминация!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Чудя се ,как човек без шофьорска книжка може да бъде наричан "шофьор "?!?!)))Явно ,повечето си карат нахакани и без книжки !Що не вземете да отмените тези "книжки "?!?Само ...тормозите ..хората !!)))))

10

Е - ник

преди 8 години

Егати и питекантропа!Някой желаещ да го интегрира? Няма ли?

9

ицо

преди 8 години

До гражданкаО, работи си милицията - през ден ме спират, лични карти, обиски...

8

Анонимен

преди 8 години

Хелзински комитет, бързо, че подзащитен има проблем! А за двамата ранени българи не се притеснявайте, те са несъществени, на изчезване са. И в полицията да му направят едно кафенце на умния и красивия, ще слагат пожарникарски кранове там където не трябва. Гадна община!

7

Анонимен

преди 8 години

В тази жега вместо "ПияН ром след ПТП:..." прочетох "Пия ром след ПТП:..."

6

Трудовакъ

преди 8 години

Съжалявам, че този пиян и без СУМПС парапитек не мога да го запозная с Френкель, Нафталий Аронович. Той имаше виждане как се решават такива проблеми, за разлика от сегашните укропи... Мъдър човек беше Нафталий Аронович, издигнал бе в култ превъзпитанието на несъзнателните граждани чрез ударен, съзидателен и вдъхновен труд в полза на обществото. За съжаление, няма кой да продължи делото му в наши дни...

5

Веско

преди 8 години

Интересно колко време е нужно на задниците в парламента да приемат простия текст "пиян без книжка = опит за убийство"

4

Баси Държавата

преди 8 години

Тази статия колко коментар ще глътне не е истина.....Ако държавата си е на нястото,това недоразумение на природата,първо щеще да е пребито от полицията още на място.След това щеше да прави малки камъни от голями камъни за няколко години.Е..бем ти интеграцията и чудото,*** се качиха на главата на собственика на жилището..И това ще се случва все по-често,защото нито Боко знае какво да прави ,нито полицията.

3

гражданка

преди 8 години

Нали искахте неработеща полиция? Нали искахте да не ви спират и да не ви проверяват? Полицаите не спират, не проверяват, не пишат. Ето ви резултата. Дано сте доволни!

2

НФБ

преди 8 години

До АнонименДа се взима колата от държавата..този който му я е дал носи отговорност. Комутативни присъди..за всяко престъпление отделна присъда...сбор от присъдите. .

1

Анонимен

преди 8 години

В нормалните държави има изпитателен срок. Хайде обратно от където е излязал.