128

Реиган

преди 8 години

От руснаците по тъпо племе надали има освен тези които ги подкрепят .

127

Реиган

преди 8 години

От руснаците по тъпо племе надали има освен тези които ги подкрепят .

126

Реиган

преди 8 години

От руснаците по тъпо племе надали има освен тези които ги подкрепят .

125

Анонимен

преди 8 години

хахахах я вижте парада за 9 май тази година като ги гледам руснаците са ''заклатили'' краката от глад, направо няма какво да ядат. А пък в Европата като има всичко за храна и са пълни магазините, сме изродени от това ГМО.

124

Анонимен

преди 8 години

Ситуацията в селското стопанство на Русия е трагична, без внос се връща десетилетия назад. Една руска крава дава 4500л мляко годишно, американската - 9000л. Нека са кравари. Картофи, зеле, царевица, цвекло... всичко се отглежда на базата на вносни семена. При цвеклото руските семена са 5%. Качеството и добивите са в пъти по-ниски в Русия. 80% от тракторите са вносни.75% от добавките за дизеловото гориво се внасят. А на дизел вървят руските танкове.Руска битова техника - утопия. Качество - 0 !

123

До 161

преди 8 години

Приятел недей сравнява доходите в Германия с доходите в Русия, много те моля, че то не е смешно, а е трагично смешно. Второ ще ти кажа, че имам много приятели и близки в Германия и никой не се е върнал, а макар и да не получават заплати каквито получават германците, живеят доста прилично и парите далеч не им изтичат през пръстите. Да сравняваш Германия и германския стандарт с Русия и руския стандарт е много смешно в случая даже тъжно понеже лъсва колко си сляп и промит

122

Анонимен

преди 8 години

средната пенсия е 15 000, а след като си платиш вс сметки ти остават 12 000. Смятай за къв наем става дума и какви кочини. Те затуй рускините идват тука за "патешко" месо! ;))

121

Анонимен

преди 8 години

Единствените отрасли, които Русия може да развива сама, са металургията и строителството. С много компромиси по качеството и дизайна. Машиностроенето, леката промишленост, медицината ще рухнат без вноса. Гордостта на Русия, ВПК, също е зависим от вноса. При това много силно и от ...Украйна. Двигатели за хеликоптери и бойни кораби, някои видове крилати ракети, оптични глави за самонасочващи се ракети. 70% от електрониката в руските ракети е чуждо производство. 70% от картофите за семена са внос.

120

Смерть России

преди 8 години

До Анонимен 161Изтича им между пръстите на западняците заплатата викаш пък стандарта на живот по-висок отколкото в Русия?Защо така?Защо всеки западняк може да си купи нова кола пък всеки руснак не може?Защо Русия мяза на *** пък Европа свети?Защо германските пенсионери обикалят света пък от 150милиона руснаци само олигарсите го правят?

119

От Сургут

преди 8 години

До Смерть России....това се нарича --бизнес--взаимоизгода бе....На тази основа се прави бизнес.Щом не им е изгодно-се купува и продава--ясно...А ти чакай газта на американците,да ти я докарат с кораби по Дунав--само че почти 65% от фирмите им за шистов газ фалираха......схвана ли...

118

Анонимен

преди 8 години

без да съм нито русофил нито фен на запада, това което виждам е, че запада е МНОГО задлъжнял. страни като Индия, Бразилия, Китай и Русия не са. виждам, че на запад морал няма - не ме кефят *** им политики, честно ви казвам.. виждам, че запада от стотици години не се е променил - смуче си от колониите, които са разпределени между няколко държави. виждам много откраднати неща там по музеите и улиците.. виждам двойният стандарт и лицемерието им. Господ да пази нашата родина

117

Анонимен

преди 8 години

Министъра ви каза, че загубите са 82 млн лева. Санкциите са абсолютно безсмислени и докога ЕС ще е само придатък на политиката на САЩ???

116

Анонимен

преди 8 години

Средната пенсия в Русия е около 15 000 рубли. След като един пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли. Това е все едно един пенсионер в България със 200 лева пенсия като плати тока, парното, наем за гарсиониерка и водата да му истаната 130 лева. Вместо това българските пенсионери ровят в кофите за *** защото не им стига пенсията за храна.

115

Смерть России

преди 8 години

До От СургутИнтересно как цяла Русия чака пари от продажба на петрол и газ от европейските господари пък ти не чакаш?

114

Анонимен

преди 8 години

Статията е поредното съчинение по картинка. Среден 3 за автора.

113

До 155

преди 8 години

Ако Русия врътне кранчето на газта най-много тя да се върна в каменната ера щото това ще е краят на руската икономика. Запада и без руския газ ще се оправи хич не го мисли. Даже ми се струва, че нещата отиват точно на там руския газ лека по-лека далеч от Европа. А иначе пък не знаех, че Америка, Канада, Австралия зависят от руския газ.

112

Анонимен

преди 8 години

До Смерть РоссииАми заминавяй на запад да миеш *** тогава, щом плащат повече от Русия. Вие кенефистанците обичате кенефите, да лижета *** за пари - затова и като *** ви изобразиха в Брюксел.

111

Анонимен

преди 8 години

До 154 Смерть России-----Точно мнение и коментар на мияч на ***!!!!!Проблемът е не каква заплата ти дават,а какво можеш да си купиш с нея????Месечният ти наем на жилище в Германия е толкова,колкото годишният ти в Русия!!!!!Пък вземай си голямата заплата......а тя изтекла като вода през пръстите!!!!

110

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 155Нека Русия врътне кранчето на газта!Нека!Първото, което е запада ще намери изход понеже има огромен научнотехнически потенциал.Второто което е в момента, в който Русия спре газта руснаците ще изпукат от глад за 3-4 месеца.

109

Анонимен

преди 8 години

До ХАХАХАНе се очудвай! Това няма да е първият парадокс и прецедент. След Фукушима, Германия спря АЕЦ на своя територия под предлог за борба с атомната енергия, но не си и помисли да се бори с десетките и стотици американски атомни бойни глави, разположени във ФРГ. Напук на Русия ще се гръмне не в крака, ами направо в главата.