29

Анонимен

преди 8 години

До Гай *** ОриджиналНе в вярно - и тогава беше както сега, и сега границите с Америка са затворени. Тогава който изкаше да ходи на запад изкарваше виза. Бягаха нелегално само единици престъпници които се използваха от западната пропаганда. Никой не мислеше да бяга на запад, само единици тарикати - а и тогава както и сега на запад българин може да бъде само черноработник или *** - такива бягаха. 99% си имаха дорби и професии и сигурна работа в България.

28

Анонимен

преди 8 години

"Комуниста като ти каже "Добър ден" и погледни нагоре дали не са се показали звездите"....слава богу вече не ни лъжат ....ха ха ха

27

Анонимен

преди 8 години

Социализма и алкохола не прощават! Вижте Миков и ще се убедите."позитивното усещане за принадлежност към едно общество, солидарността и физическото усещане за споделена кауза" ги има във всеки затвор.

26

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

До Анонимен50Никой не е бягал защото не можеше да се бяга.На номенклатурните отроци не им се налагаше да бягат-тях ги приемаха навсякъде-учеха в западни университети и се разхождаха по Шанз Елизе.А мераклии за бягане имаше бол-особено от ония коптори покрай Дунава дето и до сега са си села но някой *** ги "прекръсти" на "градове".

25

мечти, мечти-и

преди 8 години

"спомените" обикновено са в розово, обвити с пухкави бели облачета и осветени с лъчезарно жълто.Винаги рисуват нереални картини. Та и тоя...

24

ист

преди 8 години

За какво плаче Миков. През последните 25 години БСП винаги е била във властта, и за това народът е беден и нещастен, а такива като агент Гоце купуват хотели.

23

до 37

преди 8 години

Миков неиска да я боядисват сега. Те, червените очакват силна оферта от синята седерастия която има план да вземе под аренда летящата чиния на будзлужа и да се завърне на Марс.

22

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

Целта на бригадирското движение бе да се създадат ръководни кадри, които да могат да накарат хората да работят без да им се заплаща адекватно за вложения труд.

21

Анонимен

преди 8 години

Хоратя някога са били ентусиазирани да построят нова България и с много доброволен труд бяха постигнали това за да могат "демократските седерастки да ограбват 25 години.

20

Пешко

преди 8 години

Др. Миков, защо не се хванахте на доброволни начала със Серго, Янакито, Мишката Мирчев и Сашето Симов да поведете хилядите червени симпатизанти да ударите една боя на летящата чиния бе? Какво си ми се затъжил за едно време като еее такъв случай ви се беше отворил да градите? Смешници

19

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Миков пак си пиян.Съберете се с Волен и си направете състезание по надпиване-ти с водка а той с мохито-да видим кой пръв ще падне под масата.Може и електората да се включи.И без това на митингите на БСП и Атака ходят едни и същи.

18

АТАКИСТ

преди 8 години

До Анонимен АМИ ЗАЩОТО ТОГАВА НАРОДА ЗАБОГАТЯ И СТОКАТА СТАНА КЬТ ТОГАВА ДОРИ И СЕЛАТА ПРИЛИЧАХА НА НЕЩО А СЕГА ПОГЛЕДНИ И ПРОГЛЕДНИ КОГА Е БИЛО ПО ДОБРЕ-----ИМА ЛИ СЕГА РАБОТА ЗА ВСЕКИ--НЕ СИГУРНОСТ--НЕ ДЬРЖАНА 0----НЕ ГРАБИТЕЛИ---БОЛ

17

123

преди 8 години

Миков, защо нищо не казва за насилствената национализация на частния сектор след 44-та ?

16

Хризантема

преди 8 години

Да, супер беше, и банани имаше веднъж годишно.

15

БРИГАДИР

преди 8 години

Егоисти, интересчии, печалбари, кариеристи, еснафи не могат да усетят ентусиазма и алтруизма на бригадирското движение, на патриотизма, човешката любов, идеализма.О, нещастни, накъде?

14

Анонимен

преди 8 години

Е как да не е, тогава нямаше конкуренция между партийния елит, само едни лапаха... Сега ту Станишката, ту Боко, ту Доган, не могат да се разберат

13

Ставри

преди 8 години

Стамате, то оставаше за 45 години и нищо да не се построи!

12

АЗ

преди 8 години

Сбъркан.живее в миналия век

11

Пешко

преди 8 години

Др. Миков, що не се фанахте ония 1 400 000 оня ден на Бузлуджа и не прокопахте едно каналче до Черно море е така за спорта. До днеска да сте го приключили. Тъкмо немаше да редиш сълзи у фейса

10

Анонимен

преди 8 години

Комонизмъма беше супер! Само не разбрах защо другарите го разтуриха :(