52

Анонимен

преди 9 години

Да убиеш лъв *** дойди но да убиеш слон и жираф е нечовешко!

51

:)

преди 9 години

До АнонименРазликите са, че агнето се убива, за да бъде изядено, както и, че едните животни се отглеждат с тази цел, а другите са ДИВИ и ЗАСТРАШЕНИ видове.Факт е, все се лее кръв, не съм привърженик на нито едно от двете, но, ако ще изпадаме в буквализми, получи си разликите :)

50

Анонимен

преди 9 години

Дано я пленят Боко Харам и да я предадат на Ислямска Държава та да имаме още за гледане. *** мръсен.

49

Анонимен

преди 9 години

Аман от жалостиви меки китки с промити мозъци! А иначе обичате да лапате пържоли, нали? А пържолите откъде идват? От фабриката?!

48

Анонимен

преди 9 години

Колко нещастна и комплексирана трябва да е тази *** от снимката за да убие животното, да се снима с него и да изпише думи неприсъщи за жената-майка създаваща живот?Такива не трябва да раждат!***!Но един ден ще си го получи, рано или късно!

47

Анонимен

преди 9 години

Тая ли е убила Жирафа. Колко гордо само е застанала мръсницата *** че е убила същество което не може да направи нищо друго освен да пасе и да пие вода и да си ходи и тича на свобода. Такива хора се заклевам че не ги разбирам това умът не ми го побира как е възможно. Ако го видя това със очите си как го прави ще ми падне пердето и ще ида да и тегля ножа.

46

Анонимен

преди 9 години

Продължавам да не мога да разбера лицемерието на всички и не мога да разбера, разликата от това да прережеш гърлото на някое агънце и да го сложиш в устата си за удоволствие или да убиеш жираф с пушка. не мога да открия разликата.

45

До 66

преди 9 години

Вече ти го казаха, но нека потвърдя - ти си невероятно *** човек... комарът бил животно, смях

44

Анонимен

преди 9 години

По принцип в природата, за да има равновесие, видовете които твърде безконтролно се размножават, трябва периодично да бъдат "регулирани" от хищници или ловци, в противен случай се получават неестествени и опасни аномалии(като при някои етноси-:)

43

Пенчо Кубадински

преди 9 години

Това сига ловци ли са бре! Ееех навремето какви ливци имаше само. С другаря Живков много можем да разправяме. Ама нямааааа.

42

Генерал Гадорян

преди 9 години

Хапченцата викаш;))) Пия само витамин Ц и Б. И шоколад финети с фъстъци за да рипа още по бойно коня. ;))) Хаха.

41

Анонимен

преди 9 години

Тая Сесил заслужава да я хванат и да я пуснат на диваците от Ислямска държава.

40

онбашията

преди 9 години

аз като малък бях зарибен да ловя риба, тъй че напълно я разбирам, хем ми беше жал за рибите, ама пак ги ловях, ловния инстинкт е силен.

39

номер2

преди 9 години

УБИЙТЕ УБИЙЦИТЕ!

38

манякъ

преди 9 години

Номер едно е ***, освен това вече е световно известна, а вие сте едни обикновени мишки пред монитора. Ако искате да покажете възмущение от убийци, адреса е друг, мислете!

37

Гецата

преди 9 години

Да убиваш животни за храна - ОК ! Но да убиваш за удоволствие - това се наказва ! Не от глупавите човешки закони. Има възмездие !!!!

36

мисля

преди 9 години

Жирафът вероятно не се яде ,пък и жената не изглежда гладна .Да убиеш живо същество само за кеф е извратено и гадно.

35

bez

преди 9 години

Eeeh zashto zakriha Belyane! Taya e direktno za tam - da i se ukrotyava ludostta.

34

Изроди

преди 9 години

Ловците са душевно болни... Не мога да ди представя дори да нараня животно, какво остава да го убия... :( Не разбирам :(

33

Анонимен

преди 9 години

Иначе е хубавица, доста секси. Ше бъде много романтично да ми надуе кавала сред дивата природа.