232

Одисей 1

преди 8 години

320 така по става , че се учудих дали пак са ме клонирали нито едното , нито другото , нито третото което Ви дойде на ум просто убивам времето и се опитвам да влея малко разум в бетонните тикви , ако може

231

Анонимен

преди 8 години

Господин Борисов!Ако успеете да смажете развилнялата се и побесняла олигархия и така наречен бизнес,ако започнете интеграция на ромите,ви гарантирам два пъти увеличение на брутният вътрешен продукт и пожизнен мандат за Вас,като Министър Председател.

230

морски

преди 8 години

Днес в 14,00 часа Почетния караул пред Президентството се смени на фона на песента ,,Ставай страна огромная".Натовска България отдава чест на Велика Русия.Заслужава си да се види от всеки!

229

Анонимен

преди 8 години

Така например според официални източници санитарните загуби, в които освен жертвите на сраженията се броят и всички съветски войници, излезли от строя заради заболяване или измръзване за трите месеца на войната, възлизат на 264 908 души. В същото време Финландия дава 25 904 жертви, а 43 557 са ранени. 5572 червеноармейци попадат в плен срещу 1000 финландци. Унищожени са 3543 съветски танка и между 20 и 30 финландски. Свалените самолети са 62 финландски към 515 съветски летателни машини.

228

до Одисей 1

преди 8 години

Вие на щат ли сте в сайта или просто на хонорар ?

227

Одисей 1

преди 8 години

315 Познай от три пъти , този дори няма да ти се брои

226

Одисей 1

преди 8 години

Ден по-рано в групата Оставка на Худилайнен! в руската социална мрежа В контакте качен филм за ситуацията в Суоярви. В анотацията към него се цитира обръщението на Заваркин във филма: Обръщам се към хората от Финландия и балтийските страни: пратете ни хуманитарна помощ. Вие също имате роднини в Карелия. В противен случай ще умрем. В общинския съвет на Суоярви Заваркин работи в Комисията по социални въпроси, правов ред и обществени услуги.

225

Одисей 1

преди 8 години

Следствието срещу Заваркин е образувано след речта му на 20 май в Петрозаводск, на митинг за оставката на губернатора на Карелия Александър Худилайнен. Акцията събра повече от 2000 души.Заваркин описва тежката икономическа и социална ситуация в Суоярви, остро критикува губернатора и завърши кратката си реч със следните думи: Ако Руската федерация не ни чуе, ние ще проведем референдум. Ако Карелия не е нужна на Русия ще се откъснем.

224

Одисей 1

преди 8 години

312 хахахахххахахаха ако знаеш само колко си далеч от истината аз и тези тъпотии с риалитата , къде ме търсиш , та те са за зомбираните като теб

223

морски

преди 8 години

По време на Втората световна война САЩ задминават по жестокост и зверства хитлеристка Германия.

222

Одисей 1

преди 8 години

305 А кога ще дават за зверставата на Червената армия , казаха ли

221

морски

преди 8 години

В момента по Алфа тв дават за зверствата на САЩ по време на Втората световна война.

220

Анонимен

преди 8 години

До морскиЯсен си щом гледаш "Алфа" :)Пусни после первьй канал...

219

Одисей 1

преди 8 години

299 Мосрки я кажи ти чете ли за днешната реч на Ердоган на конгреса на татарите

218

Одисей 1

преди 8 години

299 а кога ще дават за зверставата на Червената армия , казаха ли

217

морски

преди 8 години

В момента по Алфа тв дават за зверствата на САЩ през Втората световна война

216

Анонимен

преди 8 години

Абе Банкянски ***, ако има виновни за този един милярд ги дай на прокурор и съд.Недеи да ни чупиш стойки и да лъжеш народа. Между другото ДАНС веднага могат да хванат първия нарушител - теб. За договорите за ВЕИ.

215

Анонимен

преди 8 години

Този или има неизживяно картофено детство, или се облича със сигнални цветове, за да го забележат и разпознаят...Онзи, пък, който МУ пази мястото, се движи с бадж на сакото по същата причина... Криза на идентичността!

214

Анонимен

преди 8 години

До оДИСЕЙ 1 Къде го този ръст на икономиката ? Спрямо какво е този ръст ? Ако е спрямо 1989год. де ни трябват поне още 30 год за да я стигнем. Та спрямо какво ? Я ходи се прегледай на лекар.--------------------Спрямо 1989 си 2,5 пъти по добре

213

Анонимен

преди 8 години

Sliven e nai-bedniq region ve4e oficialno vav cqla Evropa ad e daje jivee tam samo cigain nqma raota glad mizeriq i to vreme na vreme Boiko Borisov :D