165

Отговор до 221

преди 9 години

"40 години ни даваше Русия нефт за без пари ...купуваше ни стоката ..." ПАК ЗА БЕЗ ПАРИ, ХАХАХА!Пълен таш*к беше - на ти, дай ми, и накрая всички ФАЛИТ, хаха.Помня нашите пасти за зъби Фармахим, пишеше "Зубная паста". Ако не бяхме ние, щяха да им изпадат зъбите на руснаците. Путин сега щеше да фъфли с беззъба уста - ф-ффф-ффф, хахаха!

164

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

преди 9 години

КАК НЯМА ДА ФАЛИРА БЪЛГАРИЯ КАТО ЦЯЛАТА НИ ПРОМИШЛЕНОСТ Е РАБОТИЛА ЗА СССР? ВСИЧКО ПРОИЗВЕЖДАНО СЕ Е ИЗНАСЯЛО ЗА ТАМ ЗА ЖЪЛТИ СТОРИНКИ! ЗАПАДНИТЕ ПАЗАРИ ОТ КОИТО СМЕ ИМАЛИ ИЗГОДА СА БИЛИ ЗАТВОРЕНИ ЗА НАС! ТОШО *** 3 ПЪТИ ФАЛИРВА БЪЛГАРИЯ В ПОЛЗА НА СССР! КОМУНИСТИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!

163

Анонимен

преди 9 години

До До 227130 млрд долара днешни пари бе ***.Обикновено се преизчисляват към днешни пари за минало време, за да стане по ясно размерът - в случая на разграбването на БГ.Имало е време тогава, когато българите просто не са се хранили с месо - всичко е отивало за разпасаната крадлива червена армия.

162

No made in Turkey

преди 9 години

До Анонимен 224В соцуниверситетите се влизаше с пълен отличен,а не както сега с двойки и тройки. Нашият търговкси флот беше оборудван с наши 25 000 и 38 000 тонни кораби наше производство във Варна. Погледни цялата ни електрическа мрежа, подстанциите, трафопостовете, далекопроводите от 20 до 400 киловолта, всичко това е произведено от български заводи управлявани от български инженери. Тези елсъоръжения и досега използваме. Имахме наши електромотори, телфери, асансьори, хладилници, телевизори.

161

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДа построиш такова чудо като Кремиковци без рудни находища наблизо ... и далеч от транспортни коридори :))) е възможно само с соц. батака. Не случайно Кремиковци го продадаха за скрап. Просто не може да се ползва за нищоДевня - известна като долината на смъртта. Та, кое друго не е било на загуба в тежката индустрия на България ?

160

До 227

преди 9 години

Ти си уникално *** човече.Имаш ли на представа какво означават 130милиарда долара през 1944г Я си направи сега сравката на колко сегашни долара се равнява един долар от 1944г.После пак драсни нещо да се посмея

159

Анонимен

преди 9 години

До БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКОте такива като тебе с подобни лозинги закопаха страната ни ...

158

?

преди 9 години

Руснаците са обезумели: след като Путин "предупреди" и Швеция да не влиза в ЕС!!???Наистина се е самозабравило това същество!

157

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 232ми шо им требеша тогава да дебаркират в Нормандия ??

156

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

преди 9 години

КОЙ КОЙ КОЙ ЩЕ СПРЕ НАТО ДА ИЗРАВНИ СЪС ЗЕМЯТА РУСКАТА КЛОАКА??? ТОВА СА 27 ДЪРЖАВИ, ОТ ВСЯКА ЕДНА ОТ ТЯХ ЩЕ ВАЛЯТ РАКЕТИ ПО РУСИЯ, ПИЯНДУРИТЕ НЯМА ДА РАЗБЕРАТ ОТ КЪДЕ ЩЕ ИМ ДОЙДЕ! РУСЛЯМСКА ДЪРЖАВА Е БУКВАЛНО ОТВСЯКЪДЕ ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ВОЕННИ БАЗИ! ДОКАТО *** СЕ ПРИСЕГНЕ ДА НАТИСНЕ ЧЕРВЕНОТО КОПЧЕНЦЕ РАССИЯ НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА ВЕЧЕ! НАБИЙТЕ СИ ГО В *** ЧЕРВЕНИ ТИКВИ ТОВА И СПРЕТЕ ДА БОГОТВОРИТЕ КРЕПОСТНИТЕ ***, КОИТО 45 ГОДИНИ АКТИВНО ГРАБИХА БЪЛГАРИЯ!

155

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАбе тъпо червено ***,те американците дебаркираха и в Италия и в Гърция,Колкото до Испания,тя е неутрална ,а единствените които нахлуват без война в неутрални държави са твоите ***

154

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 224Армията ..гладна и боса ама след 1989 стана ..какви купони бре ??? ти явно си роден след 1989 ...никакви купони не е имало в България Тежка индустрия ...да именно Кремиковци , Девня , Химко , Мадара Шимен , Ловешките заводи ...Военните заводи (Вазовските) Невтохим, Плама Плевен......именно ИНДУСТРИЯ..Слаби преподаватели били ...*** сега в инуверситетите ни да намериш силни преподаватели !!???Смях ....не е смях Тъжно е мойто момче ..тъжно е това което стана с България !

153

имали сме таратанци

преди 9 години

До Анонимен 209Това са бълнувания, които навярно звучат добре в кварталната кръчма, докато носталгиците вечер жулят ракия и ръфат домати. Именно СССР, за кой ли пореден път, реже главата на българската икономика, като едностранно разпорежда в края на 89г. страните от СИВ вече да се разплащат помежду си в конвертируема валута по световните цени, демек в долари, а не както досега в преводните рубли (що ли е то). С около 10млрд. външен дълг това е началото на края. За пореден път БГ е предадена.

152

До 224

преди 9 години

Ти служил ли си в армията преди 1989г или просто си правиш вятър на устата като говориш такива глупости.Купоните бяха след като се "демократизирахме" уважаеми и след като се развихриха ликвидационните съвети.Голямо клане на бременни овце и крави падна тогава.За това сега ядеш мляко ама от бик

151

Анонимен

преди 9 години

До До 219Исторически факт са съветските бомбардировки през 1941 и 1942 г. Потърси в гугъл, има достатъчно достоверни източници, вкл. и на руски.

150

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 221На 5.септ.1944 г СССР обявява война на БЪлгария, напада я и окупира. След което източва ресурси, активи, суровини, продукция ... в размер на 130 млрд долара.

149

Анонимен

преди 9 години

До 216...Те Амитата никога не са могли да дебаркират ...и в Нормандия се *** ....можеха къде къде по икономично да нахлуят през испания или Италия ...или Гърция .....ама не нали накрая трябваше някак си да кажат че и те са направили нещо ВСВ...А когато те са дебаркирали в Нормандия ....май 1944 ..руснаците са били вече на границите на СССР с Полша ...прави сметка септември 1944 са в България ...

148

Отговор до 210

преди 9 години

"Ако се беше намесила отдавна всичко да е приключило"Но Русия не иска да приключва, иска да дестабилизира Украйна до безкрай!Точно такива престъпления Америка никога не прави (понеже сравнявахме).

147

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 221Първо, България фалира 3 пъти за 45 год социализъм. Как става това с развита икономика, производство и селско стопанство - не знам :)))да почнем с тежката индустрия, за която твърдиш че сме били силниЯ кажи с какво точно в тежката индустрия сме били силни ?

146

До 219

преди 9 години

Ама ти освен еврогеец си и страшно ***-Ти още малко ще кажеш ,че откриваха скоро паметник не на загиналите английски летци , ана руски.Никога руски самолети не са бомбардирали градове в България ,както и нито едив български войник не е убит от руски .Посрещнати са с хляб и сол бе за какви самолети бръщолевиш