36

Анонимен

преди 8 години

Единственият смислен въпрос за референдум е въвеждането на мажоритарен избор за всички депутати и общински съветници, както се избират кметове и президент. Това обаче означава промяна на районирането, защото сегашното е за пропорционалната листа на партия N и не става за избор на личности. Промъкналият се въпрос не е за референдум. Той е чисто технически как да бъде отчетен гласът на хората, при това да е гарантирано, че някой от терминала няма да го промени както си реши

35

Чекист

преди 8 години

Искам задълблчен анализ от инвестор. Нали РФ и Путин ги анализирате и всичките му проблеми може да решите в статия от 5 реда, та дайте да видим тука кво ще кажите по въпроса.

34

Анонимен

преди 8 години

До ГражданинОт какво си възмутен не разбрах? Че ГЕРБ подкрепиха и трите въпроса или че на всички други партии ги е страх от гласът на народа??

33

Гражданин

преди 8 години

Възмутен съм как за пореден път се изметнаха господата от ГЕРБ , повече никога няма да гласувам за тях.

32

Анонимен

преди 8 години

Този мишок що не пита дали искаме да ни е президент и дали искаме 240 хрантутници?

31

Анонимен

преди 8 години

Пълна подигравка с волята на тези 540 000 души. Демонстрация на сила- щом ние кажем ,че не може значи не може. Тези буклуци трябва де бъдат прочистени за да я има България.

30

БАЙ МАНГАЛ

преди 8 години

АЙ, АЙ, АЙ... КОЛКО Е ЯДОСАН И ТЪЖЕН. ГОРКИЯТ.

29

честно казано

преди 8 години

Опита на ГЕРБ да се окопае във властта се оказа неуспешен.Тиквата спешно ще търси нов начин.А въпроса който остана е удобен на всички управляващи-така пряко ще контролират кой за кого ще гласува.Ако мине , разбира се.

28

Анонимен

преди 8 години

АМИ ТОВА НЕ Е КРАХ ЗА ПЛЕНЕЛИЕВ, КРАХ Е ЗА ТАКИВА КАТО МЕН, КОИТО ПОДПИСАХА И ИСКАХА ПРОМЯНА. КРАХ Е ЗА ТАКИВА, КОИТО НЕ ИСКАТ ДА ГИ УПРАВЛЯВА ВОТ, КРАХ Е ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА.

27

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЯ провери пак кой как е гласувал и си помисли пак КОЙ точно остави референдума с един въпрос!

26

Анонимен

преди 8 години

С този смотльо сме за Гинес.Сигурен съм , че такъв *** няма и в Африка!

25

?!?

преди 8 години

За задължителното гласуване в подписката за референдума бяха събрани стотици хиляди подписи,въпреки че недостигнаха партиите отхвърлиха най важния въпрос .Оставиха безмислената част дали да се гласува електронно ,което е просто административно решение .Защо ми е референдум за това.

24

Анонимен

преди 8 години

Оставка , тикви! Оставка!ПреЦедента вън!

23

Анонимен

преди 8 години

До ЯнуковичГласуването никога не е било право. Правото е да избираш! Но всяко право предполага и задължение, тоест да идеш и да пуснеш бюлетина, пък тя ако ще да е празна или с псувни към партиите!

22

Анонимен

преди 8 години

Политиците да не са луди да дават власт на народа! Първо ГЕРБ и ДПС орязаха минималния брой необходими хора за внасяне на референдум, сега отново оставиха най-безобния въпрос, защото се страхуват, че хората ще гласуват за мажоритарна система (по този начин ДСП ЕООД или ГЕРБ ЕООД няма да може да си реди избирателните листи и депутати). ПОЗОР И СРАМ ЗА ТАКИВА ПОЛИТИЦИ. Слаб народ - силни мутри и олигарси! Мутрите си имат държава и *** послушен народ за слуга!

21

Анонимен

преди 8 години

Всички въпроси от президента бяха безсмислени. Но най- интересното е че всички гласуваха за електронно - дистанционно гласуване. Тоест по лесно да си купуват гласове. Много бързо забравихме как бе избран този същия президент- с "носене на чували".

20

bek

преди 8 години

абе, ***, подай си оставката и се махай от там,че вече си станал за посмешище не само на цяла България, ами и на цял свят

19

Анонимен

преди 8 години

23 прав си но в една нормална държава.В България всичко е далавера и корупция.

18

Анонимен

преди 8 години

ОСТАВКА, Бостан!

17

Анонимен

преди 8 години

Сбогом България ,те ни предадоха!