24

Анонимен

преди 8 години

Цените са безбожни.Но поговорете с по-хубавите жени в зряла възраст. Нека да ви разкажат какви притеснения търпяха в младостта си преди 20-30 г., отивайки на плаж по родното ни Черноморие.

23

Анонимен

преди 8 години

Е,затова вече си ангажирах почивката в "западащата" Гърция.

22

Анонимен

преди 8 години

Защо на едно дърво имаше табела с надпис "сянка"? И за сянката ли са събирали такса?

21

Решението

преди 8 години

Или да национализират терена и там да построят детски лагер, а на собственика да дадат бонове, та да се чуди на кого с каква отстъпка да ги продаде, или да го компенсират със "заменка" (например край някое обезлюдено село във вътрешността на страната. нали с такива "заменки", но с обратен знак, се сдобиха с парцели край морето?Нужни са 1-2 подобни инициативи, та да е за акъл на останалите наглеци!

20

Анонимен

преди 8 години

Догодина като намалеят туристен още повече, таксата ще стане 20 лв. Пазарна икономика по черноморски кво да го правиш

19

Анонимен

преди 8 години

Тук уж сме се събрали предимно хора с десни убеждения и като такива сме длъжни да подкрепим собственикът на имота, през който преминават плажуващите. Не е негов проблем откъде ще минават те към плажа. Естествено е, и дори в известен смисъл е благосклонно от негова страна изобщо да ги допуска до имота си, а цената за това може да определи единствено той. Разбира се след всички регистрации!

18

Турчин

преди 8 години

Българите по принцип уж са с бяла кожа но манталитета е нещо бургуджийски - копанарски за съжаление.

17

пацо

преди 8 години

Хахаха, догодина още по малко туристи. Ще има риев, а иначе на големи мъже се прават. Като изключим едно две места, черноморието е пълно със селяци голтаци които са солташаци на разни мутри. Още 4-5 годинки и нещата ще се оправят, като фалират всичките. Оня ден един приятел е участвал в същия филм, отказал да плащатия 4-5 души щели го бият, платил позачакал и след час оня дет събирал таксите хапнал дървото от храстите. Българска работа. Затова по чужбина тия да фалират сите селяци.

16

Анонимен

преди 8 години

Моля ви се , слушайте премиера ни Боко Тиквата - в България институциите си вършат работата, няма корупция (ник#КОЙ не иска маави пари), няма нужда Господари на Ефира да разкриват полицейско насилие и неспазване на закона .... изобщо сме перфектна държава....... от която като си тръгнеш хич да не се връщаш...

15

Анонимен

преди 8 години

И после защо всички бягат от мутроморието...

14

...

преди 8 години

за жалост типична българска селска картинка, която е плод на това колко са изпростели хората в бг. няма да ходя на море тук. не ми е приятно, но това е. докато не се промени коренно манталитета и мисленето на средностатистическия селянин в бг няма да стане. 30 лв шезлонг и тн и тн и кво един плаж в бг ти е към 100лв , а защо така? ами щото..

13

бай иван

преди 8 години

България.......

12

Анонимен

преди 8 години

Това му се вика туризъм по булгаристански. После чакайте някой нормален човек да ви отиде на бетонираното .Слънчева Гърция е само на 2 часа, въпреки медийната атака, която *** водите срещу нея, а пък в Турция обслужването е перфектно. При това почивката там излиза на половин цена от тази в ***.

11

Blake

преди 8 години

*** мола ви са, почивайте в българия!

10

hahaha reji glavata

преди 8 години

kato se stamni gi ybiite ...inache ne po 10 po 20 da vi vzimat zashtoto ste paplach.

9

zeus

преди 8 години

До Анонимен 10Касов бон не дават, дават билет, уж отпечатан от МФ, прилича на истински. Как трябва да е по закон не знам, обаче не е нормално да се взема такса там, независимо дали е частен имот, не трябва да блокират достъпа до плажа, който е държавна собственост.

8

Войвода

преди 8 години

Не сме народ,не сме народ а ***,хора дето нищо нещат да вършат.Всичко тежко,всичко мъчно е за нас.Аз незная!Аз немога!-общ е глас.И не знаем,не можеме,не щеме да работим за себеси с време.Само знаем и можеме,и щеме,един другиго злобно да се ядеме.П.Р. Славейков

7

Анонимен

преди 8 години

Ами като нема 10 лв къде е тръгнал на море. Баси и голтаците се навъдиха.

6

Анонимен

преди 8 години

Не само, че правят незаконен рекет ами не дават и касови бележки!!!Ако бяхме държава директно ги арестуваха с обвинения!!!*** тук е Будалистан!!!

5

Кой е собственика

преди 8 години

на терена, през който минава този път?От колко време се събира тази незаконна такса там? Има някаква представа по колко посетители дневно има този плаж. Може да се изчисли приблизителната сума, с която се е обогатил незаконно. Онзи, който е събирал таксата, сега да внесе в хазната тази сума с лихва плюс глоба.При събирането на таксата давани ли са някакви билети, или квитанции?Решението е или национализация на имота и да му го платят с бонове, които да се чуди как да осребри,ил