313

Анонимен

преди 8 години

Статията отразява съвсем реално действителността. Кратка, ясна, точна и изключително достоверна.

312

Анонимен

преди 8 години

Борисов сам си подаде оставката, скъпи ми франсета, след рекордните сметки за ток, които изкараха хората по улиците. А мисля, че всички видяхме кой е диригента в България, когато пристигнаха тримата американски сенатори, прекратиха енергийните проекти и свалиха кабинета на Ореха.

311

До 414

преди 8 години

Най-мразената държава САЩ ? Мухахахахаха Масово хората от цял свят се стремят към САЩ, а не кум Русия другарю. Това, че червените каскети от селата, и разни русофили аутсайдери мразят САЩ далеч не означава, че сте целият свят. И ще ти кажа, че проучванията сочат точно обратното на това, което казваш - Русия отделя пари за пропаганда - те са известни в цял свят ако не с друго то поне с пропагандните си мероприятия, агитационните техники и опорните точки.

310

проруска

преди 8 години

Тези съвсем слънчасаха!

309

хъм

преди 8 години

Една аматьорска статия, която е призвана да подпомогне чужди интереси насочени срещу Русия.Тъжно е, че ни използват! Още по-тъжно, че правителството се поддава вместо да се бори за националните интереси. Би трябвало да използваме полезните за държавата ни неща и от Русия и от Европа, а не да слагаме на гол тумбак пищови.

308

До 410

преди 8 години

Ти няма как да не си отновите дезинформационни войски на САЩ, на които плащат за да сеят в Интернета глупости, помии и да прославят тези, които им дават финансирането.Как един път не написа нещо, което отговаря на истината или е поне малко близко до нея?И понеже не спираш да пишеш глупостите си, при това те винаги са насочени ве една единствена посока - оплюване и очерняне на Русия, почвам да си мисля, че няма как да не си на заплата. Скрий се!

307

Анонимен

преди 8 години

Защо да сме зависими? Ние плащаме пари за природния газ и петрола, не ни ги подаряват както на Беларус или Украйна. Ние сме клеиенти, които плащат доста висока цена, така че ако ние сме зависими от доставките, то руснаците са зависими от нашите пари. Това е нормална икономика, какви зависимости, какви глупости? Ако някой има по-евтина газ или петрол моля да заповяда на европейския свободен пазар и да се конкурира с руснаците за клиенти. Стига фантасмагории.

306

Анонимен

преди 8 години

Не е тайна,че най-мразената държава в света е САЩ.Но американците може да са всякакви,но не са ***.В този аспект недоумение буди факта,че изливат маса пари за пропаганда в България,която има по скоро обратен ефект.И всички проучвания го доказват.Тъпо е да плащаш на неудачници като Инджев,Сугарев,Плевнелиев,И.Василев,О.Минчев,Д.Митов,лекетата от Протестна мрежа и тям подобни льольовци,дето и работа за 5 цента не могат да свършат.Така или иначе янките сами постигат своето с подкупи и заплахи.

305

Анонимен

преди 8 години

Все Русия ви е виновна на вас! Слепци! Кой идва тука на посещения, за да дава заповеди, че ни разнесоха по целия свят какви сме ***. Много отдавна Русия е спряла да се интересува от нас, нито сме интересни, нито важни за Русия. Те ще си намерят изход, ами ние какво ще правим?

304

Анонимен

преди 8 години

Свалянето на кабинета "Борисов 1" дирижирано от Москва...а натрапването му отново на главите на българите, под формата на Борисов-2, отново е дело на САЩ.То не бяха сороски храненици, то не бяха лекции на американския посланник в Университета... Голямо напъване беше.А сега ни виси като воденичен камък на шиите с неговите заемчета и други игрички...Чакаме дано пак Москва го шутира от управлението, че приседна на цялото население това управление.

303

Do 400

преди 8 години

И не само по употреба на наркотици и алкохол. Русия е на първо място по-брой педофили, по брой убийства, по брой неразкрити убийства, по брой разводи и извънбрачни деца, Русия е и на първо място в света по абсолютна величина на намаляване на населението. Абе велика Росия

302

Анонимен

преди 8 години

всичко написано в статията е вярно и добре известно

301

аС

преди 8 години

Правителството на ББ било, свалено според някакъв си ***-десидент , от Русия. А според мен , нас перманентно ни управлява ЦРУ, сложило такива "генерали" на власт , от подземния свят , като в България и Панамана

300

Искрен

преди 8 години

Предлагам всички еврогейци, и нашите "демократи" и ***, вечер преди да си легнат да проверят под леглото дали там не се крие руски шлионин, а сутрин да проверят зад фикуса, дали не ги гледа Путин.....!!!

299

***

преди 8 години

По-голяма простотия не бях чел.Французите ме смаяха.Що се касае до Южен Поток,нашия клекна пред воплите за руската агресия и наложените санкций.Марионетно правителство със смешни изпълнители.А това,че варненци се разбунтуваха и излязиха на протест срещу подигравката с тока, някак е убягнало на френските ни "братя"...Между другото е много смешно от ГЕРБ като споменат за аферата с бюлетините.Съда ги е оправдал ,щото нямало доказателства.Те нашите и Брендо опрвдаха,че затова го съдиха в Италия.

298

gtf

преди 8 години

смешно, като говорите за интереса на България, интереса на Русия ... Да спомена само, че не беше в интерес на България да опрощаваме 3.5 млрд дълг на Ирак (примерно), защо тъй хваленото европейски настроено правителство гледа западните интереси а не нашите - Български ? И сегашното е така, спряха европарите, като дойде Бойко ги пуснаха - по-явна намеса във вътрешните работи на суверенна държава аз не съм виждал. Правилтелство пълно с послушни некадърници, със знания и капацитет на първолак

297

До 402

преди 8 години

Имаш много здраве от Распутин.Дядо ми е бил в окупационния корпус в Гърция и знам от първа ръка какво са правили.И да ти припомня историко ,че не СССР нападнаха Германия а беше обратното .И не Германия даде над 20 милиона жертви.Ама то теб като те слушам те не са избити ,а са умряли от хрема .Я къш бе *** .Отивай да четеш архиви ,а не разказвай басни. И между другото германките са казвали " По-добре руснак между краката от колкото англичанин над главата"

296

Спеца

преди 8 години

По-голям виц не бях чувал !Русия бламира Борисов ?Е те това е новина !Ами той Бойко си заработи поне три убийства от Москва , но Москва не действа така , това не ти е ЦРУ и ФБР , които трепят наред , даже и своите президенти !Ехее , Бойкото му хвръкнаха акциите пак в Щатите , ха , ха , ха ....тоя ***!

295

до 396

преди 8 години

Другарю *** не гонете хората, всеки има право да пише от където иска. И е желателно да не приемате опиати когато пишете тук.

294

До 395

преди 8 години

А ти избери американското и дано синът ти доведе мъж за снаха ,а дъщеря ти да се ожени за жена.А ти чакай внучета