347

Анонимен

преди 8 години

Младите били виновни, че искали някакво разумно заплащане на труда си... Пуснете им сравнително нормална заплата и ги прекарайте през стъргата на КАЧЕСТВЕНО обучение, за да имате после кадърни служители; периодично им пускайте бонуси или им увеличавайте заплатата, за да имат стимул да останат при вас, а не наемайте братчеди на шефа за по 2500 лв., за да си клатят краката и някое специалистче за 500 лв., за да върши работа

346

Анонимен

преди 8 години

Да искат докато са млади, защото като прехвърлят 35, вече никой няма да им даде толкова. Дискриминацията е пълна.

345

Анонимен

преди 8 години

Хубаво е че искат, само че за младежите работата, която се предлага не е чак толкова специализирана и работодателите знаят че могат да си намерят роби и за половината на тези 1000 лева.

344

Анонимен

преди 8 години

Те искат ама само на някои им дават. Ако си от "нашите хора" и на 25 години можеш да си издействаш 5000 лева заплата.

343

Анонимен

преди 8 години

1000 лв НЕ, 1000 Евро искайте и не се примирявайте , че и това е малко. За мизерията и глупостта в България и 1000 Евро е малко само за това, че още сте тук!Защото може и да ги вземате до като сте живи, до като не ви строши главата някой , Ви блъсне на пешеходна пътека афектиран шофьор.., или пък току виж чорбаджията фалира, щото има много да Ви плаща.

342

Анонимен

преди 8 години

И с 1000 лева продължаваме да бъдем най бедни в ЕС. Ако продължаваме така, всички образовани хора ще напуснат, ще останат само неграмотни , малцината лекари ще работят само в частни болници, а здравеопазването ще бъде изключително скъпо-ще живее само този който има пари. Малцината богаташи ще живеят в охранявани затворени комплекси. Май*ата и на такава "държава"!

341

До 419

преди 8 години

ако имаш изисквания, отиваш при тоя, който ги изпълнявя

340

Анонимен

преди 8 години

ПАРИ СЕ ДАВАТ НА ТОЯ КОЙТО СИ ГИ ЗАРАБОТИ А ТИЯ МЛАДИ А КОМУНИСТИЧЕСКИ ИДЕИ В ГЛАВИТЕ ИМ, ИСКАМЕ И АС ИСКАМ АМА НЯМА

339

!

преди 8 години

Нормално,ние сами се съгласяваме с условията,които ни се предлагат. Да видим никой,ама абсолютно никой като не отиде на работа,всички да спрат да плащат данъци и сметки....Само веднъж трябва да стане това...За съжаление е абсолютно невъзможно.

338

Анонимен

преди 8 години

Българина се спотайва и тихичко приема ставащото около с него и събира мълчаливо вътре в себе си, трупа ли трупа, обаче дали тази привидна мълчаливост не затишие преди буря, защото когато инстинктите за самосъхранение надделеят над разума когато години наред си трупал и нещата излезнат от контрол може да стане мазало, грозна картинка като по време на френската революция октомврийската ... привидно нормални хора бързо могат да се превърнат в зверове, ама да му мислят политиците и олигарсите

337

До ...

преди 8 години

Ами виж какво ще ти кажа: "навремето" ти не го помниш и поради тази интимна подробност няма как да го коментираш. Ако на теб, или по-точно на близките ти със спомените целите ви се простират до почивка с карта и нов Москвич след 10 години чакане проблемът си е ваш. А това с "даването" на жилището не знам къде си го сънувал - ако по партийна линия нещо са ви давали, случаят е частен. Жалко е, че млад човек чака някой нещо да му дава. Без да си завършил получаваш повече от лекар - какво искаш?

336

Анонимен

преди 8 години

в Кол Център се почва с 1200 - 1300 чисто с познания що е Уиндоус от обща култура и 2 езика на средно добро ниво----------и всички ще заработят в кол центровете , България ще се превърне в един огромен щастлив кол център където всички взимат над 1000 лева .

335

Acceleron

преди 8 години

Даниела Симидчиева значи да бъхтим за 450-500лв и да се опитваме НЯКАК СИ да свържем двата края, защото не можело да искаме такава заплата. Ами ела го кажи на наемодателите да си извадят главите от задниците и да смъкнат малко наемите. И още нещо ела ти работи за такива пари, да си на квартира и да се чудиш как да спестиш някой лев за следващия месец ! ! !

334

Анонимен

преди 8 години

в Кол Център се почва с 1200 - 1300 чисто с познания що е Уиндоус от обща култура и 2 езика на средно добро ниво

333

бай курти

преди 8 години

ПРАВИЛНО ИСКАТ ДЕЦАТА ХИЛЯДАРКА БАЙ ВИ КУРТИ ПЪК ИСКА ЕДНА КЪМ 30 ГОДИШНА МОЖЕ И ПО МАЛКА АМА НЕМА НЕМАА

332

гост

преди 8 години

да ги направят реални, нали всеки крещи- работим за вашето бъдеще, за вашите деца, за да имат светло бъдеще....трябва да искаме 2000 лв за да ни осигурят поне половината сега, а след време и стандрта на запада..

331

Анонимен

преди 8 години

какво нереалистично има да искаш 1000 лв заплата (500 евро) в европейска държава? да не говорим, че почти навсякъде, за да започнеш се изисква много добро владеене на поне един западен език и диплома поне бакалавър, инвестицията за образованието нали трябва да се изплати някак!

330

Анонимен

преди 8 години

Един съвет към българските чорбаджии, започвайте докато е време да внасяте във фонд за интеграция на ромите и подмладяване на пенсионерите, защото това са бъдещите ви кадри след като изгоните и последните млади и можещи българи от държавата.

329

Acceleron

преди 8 години

Кое е нереалистичното ??? Квартира 400лв (без консумативи), пазаруване на храна около 60-70лв (основни покупки) за седмица и нещо. Заплата 700лв чисто......

328

Анонимен

преди 8 години

Бълагрия иска младите българи да остават в Бг и да правят деца в Бг -нереалистични очаквания :)) ,майната й на БъГъто,честно и откровено :)))