38

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Не, заблидил си се от пропагандата. Крим се присъедини към Русия чрез рефереднум в съответствие с всички международи правила и закони. Спецчастите бяха там за да предотвратят клането което беше погдотвено от киевската хунта и десните екстремисти които в Одеса горяха живи бременни жени. Има достатъчно документален материал и в ютюб, и в нета как се посрещат спецчастите от местното население - за окупация и дума не може да става, заблуден си от западната пропагадна както много хора.

37

Анонимен

преди 8 години

Одисей 1преди 30 секунди39 Няма такова нещо Крим беше окупиран от чужди спецчасти без да има каквато-----------------------------------------------------Абе куко, запиши си това 1000 пъти, белким го запомниш -Жителите на Крим никога не са искали да бъдат част от Украйна.

36

Божо

преди 8 години

Европа намери начин да се раздели с касапницата от началото и средата на 20-ти век и то се нарича Европейски съюз, обаче *** продължават да говорят за еврогейове !!! Германия , Франция и Великобритания са воювали векове, а сега са партньори !!!

35

стига сърбофилство

преди 8 години

когато Русия(СССР) и Сърбия(Югославия) окончателно ликвидират българщината - над 30 000 избити , 120 000 в концлагерите и насилствено налагане на македонско самосъзнание.

34

Анонимен

преди 8 години

Наистина този Одисей е нещо не в ред. Бил съм 2 години в района на Сребреница, Зворник и Тузла. Защо не разкажат *** за избитите около 200 сръбски войничета - новобранци от меслимите при напускане на Тузла по договорка до минат свободно,? Одисей, като не знаеш не пиши! Този който е наредил да бъдат избити имаше ресторант в Тузла и живееше спокойно?! Никой не го търсеше. Защо? Не е ли това геноцид? Сърби и руснаци са братя по религия, не муслиманската отврат!

33

Анонимен

преди 8 години

В България трябва да се направи мобилизация, всички мъже от 17 до 55 години в армията и да започнем война срещу Сърбия. Стига толкова сърбофилство!

32

стига сърбофилство

преди 8 години

отново подстрекавано от Русия, докато войските ни са на границата с Турция.След балканските войни , гнусното племе окупира цяла Вардарска Македония , при положение ,че е разделена на спорна и безспорна зона(МНОГО голяма грешка от наша страна ,че се съгласяваме на дележ, при положение че във Вардарска Македония има 1,2 млн българи и 700 броя сърби !!!) , разбира се руският император е отново на страната на гнусарите, както се и очаква и започва много по-тежко робство за българите там.Въпреки тежкото робство ,българите в Македония издържат до 1944 г., когато Русия(СССР) и Сърбия(Югослави

31

Анонимен

преди 8 години

Az iskam sarbite da spazvat pravata i svobodata na balgarite v zapadnite pokraynini ,ot dolnite komentari gledam edin balgarin ne gi spomenava i ottam izvoda mi e 4e balgarite sa rodootstupnici mileeshti za kasapite na miloshevi4

30

Анонимен

преди 8 години

Това е било жест на помирение от премиера. Сръбския президент, за разлика от премиера отрече така нареченото "клане" в Сребреница. Къде са тези 8 хиляди, къде са телата им, къде са техните близки. Показват майките на убите при сражението няколко хиляди мюсюлмански войници, но те са загинали в битка, не са били изклани. Има протоколи от сините каски на ООН - всички мирни жители са били извозени от града. Освен това и Русия наложи вето на резолюцията на ООН за "геноцид" в Сребреница.

29

стига сърбофилство !

преди 8 години

Сърбите са варварско племе , заселено от римляните за да им пази границата.През цялатс си история това гнусно племе е било на повикване с цел вършене на мръсни поръчки.Когато сме воювали с Източната Римска Империя(Византия), те са използвали сърбите за да ни атакуват в гръб.В по-новата ни история , Русия покровителства това племе (гнусарите се надушват)Още през 1833 г. Сърбия с помощта на Русия краде изконни български земи - Цели 9000 кв км - Ниш,Зайчар,Пирот,Поморавието.След съединението на България през 1885 ,племето на повикване ни атакува в гръб, отново подстрекавано от Русия,

28

Независимост

преди 8 години

Независимост за Тексас и Ню Мексико!

27

Анонимен

преди 8 години

Всичките войни по света и всичките междуетнически конфликти по светасе организират от най-голямата терористична организация в света -ЦРУ,а всички беди по света идват от империята на злото наречена САЩ.

26

Божо

преди 8 години

Войните винаги водят до страдание и смърт, а облагодетелстват политици и търговци на оръжия !!! Войната в Югославия започна, защото Милошевич си мислеше , че може да задържи властта със сила !!! Ако републиките се бяха разделили като Чехия и Словакия, сега щяха да са вече в Европейския съюз и може би по-благоденстващи от Гърция !!! Чехия и Словакия също ли *** ги разделиха , *** ??? Истината е , че това нещо днес в Сребреница е много грозно, сърбинът е отишъл с протегната ръка !!!

25

Велика България

преди 8 години

Един след един душманските народи падат в каналаГърция фалира,Сърбия пада на всички фронтовеИ двете се унижаватИзмислените македонисти ги ядат албанезитеБългария малко или много се развива и идва напред макар и да не си го признаваме

24

Анонимен

преди 8 години

Одисей 1преди 1 минутаТъпако , каква им сметката на американците от разпадаща се Югославия , та те страни като нас и-----------------------------------------Същия сценарий както в Югославия У НАС бе нагласен от тогавашния шеф на ЦРУ - Джордж Буш старши.ЦРУ подкокороса българските турци да искат АВТОНОМИЯ с център Варна. Така започна т.н. преименуване.Ако нямахме АТОМНА ЦЕНТРАЛА КОЗЛОДУЙ, ЦРУ щеше да организира същите кланета у нас,както в Югославия

23

Анонимен

преди 8 години

И в резултат какво? Още по-голяма взаимна омраза. Откачен свят...

22

Анонимен

преди 8 години

Po televiziyata pokazaha kak izverga mladi4 bukvalno zapovqdva na holandskiya komandir na voyskite na OON da predadat grada ili shte izbiyat 15 holandski voynici,i onq sulyo laje naroda da se predade i da predadat orujieto,sled tova majete i mom4etata musulmani sa ka4eni na kolite na koito gorivoto sashto e daden ot holandcite da karat horata v gorata za da gi zastrelqt i da gi zarovqt v obshti grobove,tova li sa dobrodushnite sarbi ve balgarii

21

Анонимен

преди 8 години

Не разбрахте ли, Югославия беше четвърта икономическа сила в Европа на Зап.Европа и САЩЮ им спретнаха войната. Не вярвам и не варвайте на хора от муслиманската религия, измити мозъци ат самото раждане. Аркан добре ги е оправалял с отрядите си. Защо като са толкова честни *** не напуснат Сараево и къщите на сърбите които са окупирали и не се върнат по техните места? Запада си мълчи и се прави на ударен. Сърбите са правословни като нас и руснаците. Муслима е подъл фанатик ине вярвайте!

20

Рубладжия

преди 8 години

За мозъчните дефекти като Одисерко, Шоп-авицата и други членове на Гейберастията ще кажа, че по времето на политици като Садам, Кадафи, Милошевич и т.н. света беше по-добър и мирен!

19

Анонимен

преди 8 години

Одисей 1преди 1 минута19 Сметка имаше Милошевич , защо Югославия не се раздели както Чехословакия , защото комунисти бяха на власт , за тов----------------------Поредната Американска лъжа.В Югославия никога, АМА НИКОГА не е имало комунизъм както бе у нас, СССР и т.н.В Югославия всеки можеше да пътува по света,имаше много частни заводи, частно бе цялото им земеделие -за какъв комунизъм ми говориш умнико,не повтаряй щампите на американското посолство!