11

zdr

преди 8 години

Децата в дом за закрила и отглеждане,бременната да направи аборт /безплатно/,а другите да го !Ако хазайката изгони дъщеря ми,която е бременна,държавата ще й осигури ли жилище?

10

i'm

преди 8 години

Айде тия в Страсбург да им построят къщи и да си ги прибират при тях!

9

Анонимен

преди 8 години

Преди тоз съд да се произнесе ,има много други държавни хрантутници ,които трябва да свършат нещо . Ако пък не могат ,направо ги разтуряйте.

8

КогаЕвропейският съд

преди 8 години

по правата на човека ще поиска от българското правителство да спре издевателствата над старците по селата в Бг?Тези беззащитни днес хора по 40-50 години са работили и са създали днешна България.Днес те са жертви на млади,здрави, мързеливи и безскрупулни индивиди, отраснали със социални помощи, откъснати от залъка на същите тези старци. Вместо благодарност, младите мързеливци вилнеят по селата, убиват, пребиват, насилват и грабят последните левчета на достойни български граждани.Спиш ли, Европа?

7

Иван

преди 8 години

Какво толкова лошо казах,че ми изтрихте коментара?Просто предложих на Страсбург да ги прибере при тях.

6

Анонимен

преди 8 години

Значи когато бял човек остане без пари държавата и банките го гонят от жилището му, но няма право никой да го гони..... Само да посмеете да спрете събарянето на тези незаконни катуни!

5

ха

преди 8 години

Гербаджийте лъжат,няма такова нещо,просто си спасяват електората!

4

Българин

преди 8 години

А сета кажете кои да тези организации защитаващи а не правото в тази държава да не завземаш неправомерно държавна земя и да се махнеш като те хванат. Кажете ги тези псевдобългарски гадни организации. Може пък да са незаконни или ислямистки....

3

Бънди

преди 8 години

Вижте колко е хубаво в Европа. Интересно какво ще мъдрят сега кончитите за да оправдаят политиката на ЕС спрямо финансово стабилната България

2

Анонимен

преди 8 години

Правозащитните организации сега да си вземат по няколко рома и да им живеят в къщите.

1

Анонимен

преди 8 години

Значи съдът в Страсбург казва, че българските закони не значат нищо?!