33

до 48

преди 8 години

Гледам си на ТИ с историята.Кажи за да знаят всички Българската история беше ли променена от комунистите?Един народ няма ли право да си знае истинската история,каквато е била?

32

Анонимен

преди 8 години

ТРЯБВА ДА СИ *** ИЛИ *** ЗА ДА НЕМОЖЕ ДА ВИДИШ ЧЕ ТОЗИ *** СЪЮЗ НЕ ВЪРВИ НА НИКЪДЕ А БУКСУВА НА ЕДНО МЯСТО. НО ПЪК ЗА ТЕЗИ ЗА КОИТО ГЛАСУВАТЕ Е НАПРАВО РАЙ. ЧРЕЗ ПОДСТАВЕНИ ФИРМИЧКИ ИЗТОЧВАТ МИЛИОНИ ЕВРО И СИ ГИ ДЕЛКАТ ПО БРАТСКИ. А ВИЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ТЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА ВАШЕТО БЛАГОДЕНСТВИЕ!! ЕЙ ОВЦИ ЩОМ ЗА 25 ГОДИНИ НЕ МОЖАХТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕНА НА КЪДЕ ВИ ВОДЯТ СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ НИКОГА НЯМА ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ. ТОЛКОВА ЛИ СА ВИ ПРОМИЛИ МОЗЪЦИТЕ И НЕВИЖДАТЕ ЧЕ ЦАРЯТ Е ПО ГОЛ Х.Й?

31

до 38

преди 8 години

Имаме две съседни страни,които са много по богати от нас.И в едната работят много българи и в другата,и в едната отиваме да почиваме и в другата.Едните са ни управлявали 200 години-Айде още един неграмотен фантазьор! През тези прословути 200 г. България е била в рамките на Източната римска империя, в която са били и гърците, но те преди това не са имали държава. Никога не е имало държава Византия. Това е измислица на западните историци през 17., когато Римската империя не е съществувала.

30

Анонимен

преди 8 години

Гърция определено не е държава за пример. У нас и се възхищават само мързеливците.

29

Анонимен

преди 8 години

КОГАТО В ГЪРЦИЯ СА ПРАВИЛИ ДЕМОКРАЦИЯ В БАЛТИКА СА ЖИВЕЕЛИ ПО ДЪРВЕТАТА-Допреди 1830 г. никога не е имало държава Гърция, за да правят демокрация. Преди това гърците са живели в Източната римска империя, след това в Османската империя. Руснаците и французите ги освобождават в началото на 19 в. Та кога точно са правили демокрация след като са нямали държава? Учи история преди да пишеш фантазии, че гърците били измислили демокрацията, луната, индианците, океаните... все гръцки мокри сънища.

28

V. Katsolanis

преди 8 години

MONGOLI ! spokoyti se !

27

ауслендър

преди 8 години

Каква порнография има по света, братя и сестри... едните си правят кефа за сметката на другите...! Само *** Балкански стои и си бърка в носа, все едно всичко му е на ред!!!!!!!!!!!

26

АНТИ

преди 8 години

Меркел:Когас реформакис Цакалотос? Цакалотос:На гамотос!

25

???

преди 8 години

Имаме две съседни страни,които са много по богати от нас.И в едната работят много българи и в другата,и в едната отиваме да почиваме и в другата.Едните са ни управлявали 200 години,а другите 500 години.Разбирате ли защо тези народи са ни управлявали.

24

Анонимен

преди 8 години

До до 13След референдума гърците няма оставят като Българите да ги мачкат и да мизертват с 150 евро заплата и 75 евро пенсии. Споразумението е вече готово, ще получат опрощаване на част от дълговете в една или друга форма - разсрочване или нов заем със символична лиха и няма да намаляват заплати. По добре няма да стане, но няма да стане и по зле както искаха МВФ да режат още заплати и пенсии.

23

Стамат

преди 8 години

Балтийските страни са ***!Както и България, Румъния и Полша!

22

а как се работи?

преди 8 години

Построиха Мол Тауер в 2009 г. Преди 2 години плочките на долния етаж вече хлопаха. Преди 3-4 години построиха Лидъл и смениха тротоара пред него. Още след 1-2 години между плочите на тротоара растеше трева и на някои места се вадят направо. Плочките пред Бившия Мол Пфое са същата работа. Вземат се едни пари и се работи по капиталистически. Строителните дейности издържат едва 2-3 години и се разпадат. Някога се работеше по социалистически и тротоари и улици издържаха цял живот на практика.

21

видял съм го

преди 8 години

До Будалайтис Безпарича.....Пич-пред очите ми ги разграбиха тези държавици-преди бяха доста добре.От там съм карал пушени риби за Русия,замразени морски дарове и т.н.А сега ме товарят с 4 тона копърка-за Албания......А на рибния завод работят 20 старци.Абе ядът и те дървото-яко...

20

георги

преди 8 години

Дано Европа отреже гадните гърци.Никакво съчувствие за тези ***.

19

кой..

преди 8 години

...не скача е червен-др.ИКостов.Да ама не, другия другар след него.Така че не е луд който яде баницата,а който му я дава.

18

английска поговорка

преди 8 години

Ноу мъни - ноу фъни!

17

Анонимен

преди 8 години

Брех много хубави тез гъркини на снимката.

16

а как се работи?

преди 8 години

До Анонимен 14А кой сега работи "по социалистически" у нас? През 1968 г облицоваха тротоара по булевард Владислав Варненчик с едни жълти големи плочи. С лупа да ги гледаш пролука няма да откриеш между тях. Издържаха 45 години и накрая ги смениха с нови, тип паваж защото след 1989 г качваха джиповете и камионите си със стока върху тротоарите. През 1975 г облицоваха площада на Варна с плочи, бели и други мраморни. Смениха ги едва в 2000 г по същата причина- камиони,джипове. Как се работи по соци

15

Мемет

преди 8 години

Евала на гърците. Смел и доблестен народ. Дори и когато говорят с боговете си стоят прави, не надупени като нас. За това ги уважавам.Зито и Еллас!

14

фер

преди 8 години

OMFORI 50 милиона евро