28

ген Колев

преди 8 години

Давай смело киряк Сипрас, колкото по-смело вървиш към киряк Путинакис, толкова по-близо до България е Бяло море :)

27

Анонимен

преди 8 години

Гърция иска да сключи с Швейцария споразумение за данъчна амнистия на гърците,които имат пари по сметки в тази страна,което ще позволи тя да се възстанови суми,от които се нуждаят сега.Според текста на споразумението,предложено от Атина,ще амнистира тези,които нелегално са внесли средствата си в Швейцария в замяна договореното плащане ще бъде в размер до 21% от всички суми, които не са били декларирани.Влоговете на гърците там са до 200млрд.?

26

Анонимен

преди 8 години

На Цирпрас да празнува пирова победа !...Жан Виденов знае какво следва.

25

Анонимен

преди 8 години

абе тез гърци също като нашите роми, бе?!само чакат наготово! явно думата "роми" идва от "ромеи"!

24

Анонимен

преди 8 години

До брейа защо в момента в гърция може да се пазарува и с левове?

23

от прозт Сашееее!&qu

преди 8 години

До брейСнимка на гръцки пенсионер, който след като не успя да изтегли 120 евро от банка, седнал на улицата и заплакал като малко дете, обиколи света. Потресаващата гледка е ярко доказателство за драматизма на гръцката криза.

22

Божо

преди 8 години

Празник, празник, колко да е празник ??? От утре става направо дионисиев разгул :))) Не ми се иска да го казвам, но всеки народ си заслужава управниците !!! Нашият Борисов също е популист, обаче този мазен комунист превърта всички измервателни уреди за нагъл популизъм !!! Според това нещо, от утре гърците ще живеят още по добре, а Европа ще дава вече не заеми, а безвъзмездна награда за доблестното отношение на древните спартанци спрямо Ксеркс :)))) Абсолютна комунистическа идиотия !!!!!!

21

Анонимен

преди 8 години

Сириза означава Криза! Гръцките комунисти се учат от нашите комунисти! "Пролетарии от всичкинстрани- съединявайте се!"

20

Анонимен

преди 8 години

да,бе! като видяха празните банкомати и затворените банки, ще гласуват "НЕ", ама друг път! ще видите, че поне 70% ще гласуват с "ДА"! а ципурас и мадуракис ще си измият ръцете и ще оставят "гордия" гръцки народ сам да се спасява!

19

Анонимен

преди 8 години

Не знам какво непрекъснато се натрапва, че гърците не искали да си връщат дълговете. Никой гръцки политик не е казвал такова нещо! Просто гърците в момента търсят начин да излязат от клопките и заробването на кредиторите, дори и ако се наложи да напуснат Еврозоната. За невръщане на дългове никой не е и споменавал, пак потварям!!! След време, като се стабилизират, ще си ги върнат.

18

Анонимен

преди 8 години

До каквото и да се докоснат комунистите го съсипват! Факт!

17

Анонимен

преди 8 години

СИРИЗА, СИРИЗА, ама сиренето с пари !

16

Добро утро

преди 8 години

Гърция потвърждава мисълта,че България може да стигне развитите държави само ако те се обърнат да тичат към нас а не ние след тях

15

88

преди 8 години

ЕДНО ЗНАМ ,ЧЕ ОТСЕГА НАТАМ БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА ПРЕДПОЧИТАТ ДА РАБОТЯТ В ГЪРЦИЯ НА 40градуса НА ПОЛЕТО А ТЛЪСТИТЕ ГЪРКИНИ НА СЯНКА В КЪЩИ ДА СЕ ЖАЛВАТ ЧЕ НАЕМНИТЕ РАБОТНИЦИ НИКАКВА РАБОТА НЕ ВЪРШАТ

14

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха-ха-ха!!!!Един професор по игрите разказа игрите на брюкселските зелки!!!!!!Успех Гърция!!!!!

13

Белият зъб

преди 8 години

*** мазната физиономия

12

Анонимен

преди 8 години

Празник е , че имат политици като него. А ние си оставаме с нашите кърлежи.

11

Анонимен

преди 8 години

До До свинаряИ още - втората държавна телевизия с 2500 ! души персоонал и заплати на водещите по 16 000 евро(месечно)...

10

Анонимен

преди 8 години

Европеиските фашисти и ционистите от МВФ искат да унижат люлката на Демокрацията като накарат гърците да работят и живеят от спечеленото. Това е престъпление срещу човечеството, защото един доблестен грък ще предпочете смъртта пред мотиката! Охи!

9

Холидей

преди 8 години

А кой ден от годитата не е празник за гърците?