16

2

преди 8 години

Същите тези с фалшифицираните доклади ли плашат със съд? Да се вцепениш от страх.

15

sonik_blast

преди 8 години

За взимането на пари нямаше ядове, *** за връщането стана национален проблем.Значи отивам дърпам заем да закърпя месеца и след това отказвам да го върна защото така ме ограбват?Да са живи и здрави ама прекаляват :)

14

Анонимен

преди 8 години

Факис плаши куче с кренвирш! В съда ще го разкостят него и ципурата.

13

Кукувица

преди 8 години

Малко ще се озори Фифифакис със съдилището. Трябва първо да докаже, че Гърция е влязла в евро-зоната с неподправен баланс. Истината е, че съседите до 2008-*** година просто за забравяли да включват военните разходи в баланса си. Да не говорим за трикчетата с Голдман-Сакс. Заемчета, дето никъде не ги пише.Да не си избие някой зъб Фифифакис като захапе камъка!

12

Анонимен

преди 8 години

Който плаща зле, плаща два пъти!

11

Анонимен

преди 8 години

Какъв ти съд, тя страната се срива с часове. Да си вдигат потурите и да тичат в Брюксел да подписват. Безумци. Най много ще пострадат обикновените хора, средната класа и по - бедните, които именно се подлъгаха и ги докараха на власт.

10

факт

преди 8 години

Гърците за пореден път доказаха, че не са европейци, а африкански пришълци, които още не могат да се европеизират.

9

ДД

преди 8 години

Много нагли!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Византиецът е живял в ранното средновековие, преди около 1000 години, ти също още живееш там!

7

Анонимен

преди 8 години

И кой ще съдят? Никой не ги гони. Тези са като нашите шумкари - те се крият, но никой не ги търси. Като спрат парите и не могат да плащат пенсии, заплати и т.н. сами ще си излезнат. Много смешни - те са фалирали, но ще съдят другите за това. Евтин популизъм.

6

555

преди 8 години

Който живее на заем, след това плаща двойно - банкерска поговорка. Важи с пълна сила за гърците.

5

ъ

преди 8 години

Браво на гърците - успяха от нищо нещо да направят и да си фалират държавата! Велики са, признавам им! Само гърци могат да си съсипят държавата от простотия, алчност, некадърност...

4

Вот д факис

преди 8 години

Научил си урока, византиецът безочлив, все някой друг да плаща,после да ми разправят, че безплатен обяд нямало...

3

фалит на Гърция

преди 8 години

От днес Гърция е в дефолт, т.е. фактически фалит, тъй като няма пари да си плати дълга към МВФ. Започна дългото плъзгане надолу на гръцката икономика и мъчителното обедняване на народа.Банките затвориха, много бензиностанции затвориха, днес им намалиха отново рейтинга, няма пари за пенсии и заплати, гърците изхарчиха спестяванията си, доходите им намаляха двойно за последните няколко години, безработицата непрекъснато се увеличава и засега е към 30%....

2

Анонимен

преди 8 години

Гръцката наглост просто няма край.

1

финансист

преди 8 години

Ако има някой за съд това е самия финансов министър и великия Ципрас . Тия докараха народа до просешка тояга , а сега реват като карпатски мечки.