10

:)

преди 8 години

*** посърна ! Гърците отново са 1000 пъти по-добре от него. Ципрас бил луд, гърците били мързеливи.. ама ходим в Гърция на море, а не на Черноморието. По-скъпо е, ама е ОК. Не като *** у нас.

9

Анонимен

преди 8 години

Снощи Ципрас в Гръцкия парламент каза, че това е един черен ден за цяла Европа, тъй като на заседанието на Еuroworking group не беше допуснат гръцкият министър на икономиката, в който ЕС Гърция е равноправен член, а не наемател.

8

Анонимен

преди 8 години

Гърците са обявили, че ако Европа не отслаби натиска, те ще се възползват от правото си на вето в Европарламента.Ха ха ха! Печатай кинти, Юнкер! Еврото така или иначе ще загуби 20% от стойността си.

7

Анонимен

преди 8 години

ЕС няма изход - ще клекне пред Ципрас. Браво на гърците, не се оставят да ги мачкат както българите.

6

Анонимен

преди 8 години

Когато от Европа си поискат "опростените" 100 милиарда на Гърция тогава ще повярвам че настина повече няма да им дават нищо...Всичко друго е цирк и за пред България дори, колко са стриктни евролихварите...

5

Анонимен

преди 8 години

"Ципрас предай се, комунизмът е хубаво нещо, но няма кой да го храни !"Щорошоид, ако беше по интелигентен, щеше да знаеш, че в гръцкия парламент има депутати от комунистическата партия, и от бившите управляващи - социалистите като и социалисти и комунисти са опозиция на Ципрас.

4

Ураааааааа!

преди 8 години

Утре гръцките банки няма да отворят - честит им фалит на гърчолята!

3

Анонимен

преди 8 години

Където е текло пак ще тече! Ще им отпуснат пари срещу "реформи"(каквото и да значи това), които гърците така и няма да направят и така до следващите траншове.Прясно напечатаните евраци трябва да се въртят още докато мастилото не е засъхнало...Другата седмица ще е интересна-милиардите директно от печатницата ще заминават към гръцките банкомати.

2

Анонимен

преди 8 години

Ципрас предай се, комунизмът е хубаво нещо, но няма кой да го храни !

1

Анонимен

преди 8 години

"Междувременно централната банка във Франкфурт вече не приема за гаранции гръцките държавни облигации."Мда. Гръците съвсем скоро ще го налапат дълбоко, чак въздух няма да могат да си поемат...