12

Анонимен

преди 8 години

Местата за инвалиди трябва да бъдат достъпни и за бременни жени и такива с малки деца.

11

Георги

преди 8 години

Давам ти конкретен пример.Улица Гео Милев.Има хора, които са паркирали така, че трябва да слезна с детската количка на улицата, където колите карат доста бързо и минават на сантиметри от мен и детето ми. Кажи ми как де не реагирам първосигнално?

10

Добре де

преди 8 години

В случая си мисля, че малко е прекалил и "пострадалият" гражданин. ОК, този, който е залепил стикер, може да не е видял талона за инвалидност, а може и изобщо да не е бил сложен преди фотосесията. Това не е причина да му направим черна магия до девето коляно да му се инвалидизира родата. На човека с увреждания не му отива толкова злоба, честно казано.

9

Анонимен

преди 8 години

Проблемът на повечето хора, особенно в България, е че са първосигнални. Всеки реве кой бил паркирак грешно и започва да раздава правосъдие. Ами има си органи за тази работа. Съобщете просто глобата, а не да се правите на интересни, преди да сте разбрали причините. А ако сте толкова велики, направете проект и внесете граждански иск при кмета и медиите (за повече гласност и натиск) искане за обществени паркинги. *** в тази държава вече пеобладават и не се търпи!

8

Анонимен

преди 8 години

на мен ми изглежда, че на будния гражданин му се е изпълнило желанието... той е инвалид има "мозъчна недостатъчност"

7

До 1

преди 8 години

"Ако имаше държавност нямаше да има нужда от будни граждани."Напротив- именно будните граждани са държавата. Държавата - това е народът, това е гражданското общество, разберете го най-после. Политиците и те са част от държавата, но те не са ДЪРЖАВАТА.Стига сте си измивали ръцете с държавата. Докато говорим за държава всички сме в кюпа.

6

Leo

преди 8 години

И аз мисля, че беше въпрос на време да стане подобна грешка. Все пак си мисля, че потърпевшият би трябвало да подходи малко по-спокойно в тази ситуация, т.като тези стикери са в защита на неговите права. Понякога е по-добре, даже чрез такъв неприятен случай, да разбереш, че има някой, който полага усилия.

5

Анонимен

преди 8 години

Вариантите са: някоя блейка да не е видял стикера, стикера да е забравен да се сложи и третият, нарочно да се поставят стикери на коли на инвалиди, за да се злепостави акцията!

4

Анонимен

преди 8 години

Будният селянин отдавна е постигнал желанието си. Мозъчната инвалидност обаче не се осъзнава.

3

Анонимен

преди 8 години

Нормално е и сред будните гражадани да има ***.

2

Анонимен

преди 8 години

Очевидно този, който е залепил лепенката, е инвалид, мисловен и мозъчен инвалид.

1

мда

преди 8 години

Беше ясно че по някое врем еще стане и такава "грешка". Пробела е, че Ако имаше държавност нямаше да има нужда от будни граждани. Следващия път дали няма да е по добре да изискаме институциите д аси свършат сами работата...