86

Анонимен

преди 9 години

Има ли пилот в самолета и кой всъщност управлява България ?Защото разбрахме, че Бойко Борисов е против правителството и ще стачуква срещу него, а пък аз досега си мислех, че той е Премиер на същото това правителство.Параграф - 22. Някой ако знае да обясни.

85

1

преди 9 години

Кабинетът е против поскъпването,но ако има поскъпване,кабинетът ще поиска оставката на тиквата.

84

Анонимен

преди 9 години

Управляващите ни *** окончателно се видиотиха!Калинки,Малинки,Детелинки, Екатеринки, Румянки,Иванчовци,Симеончовци,разБойковци,серГейчовци и всякаква още некадърна партийно-номенклатурна ***- всички пребледняха в резултат на простотиите,които вършат!Предстои да получат заслуженото божие и народно наказание за уникалното за целия свят и българска история национално престъпление към собствения си народ- в резултат на 25г - им управление всеки трети българин е или емигрант,или умъртвен!

83

Анонимен

преди 9 години

Уникални популисти и страхливци сте - кой тръбеше, че увеличението на цената на тока е неизбежно и не трябва да се отлага с нито 1 ден?! И от кого е независима КЕВР, в частност Иван Иванов?! Уникални недоразумания сте, щом стачкувате против себе си. А виновникът е ясен - не бил ГЕРБ, не било правителството, а парламентът...

82

Анонимен

преди 9 години

Отворен пазар за тока!Оставка на бандата но Боко!

81

Анонимен

преди 9 години

Голяма гротеска се заформи тези дни около цените на ел.енергията в Р.България.Галактическият демагог и популист Бехар Борисов разбира се не изненада никого като заяви, че се обявява уж против повишаването на цените на тока и ще протестира едва ли не срещу себе си.Мисля си, че едва ли има нормален човек, който да си въобразява, че така наречения КЕВР е някакво самостоятелно звено в държавата, което взима независими решения.Разбира се те първо се допитват до Краля-Слънце какво да се прави, а той от своя страна отскача до американското посолство за инструкции.Изобщо това е начина на взимане на ре

80

До 95

преди 9 години

*** ЧЕ ДО ДО 1945 СА КАРАЛИ НА СВЕЩИ, И ГАЗОВИ ЛАМПИ

79

Борисов ...

преди 9 години

... продължава с успешната политика на Пламен Орешарски.

78

Анонимен

преди 9 години

Аз пък си спомням много добре , че по времето на ГЕРБ се подписваха тези договори с ВЕИ-тата , какво стана от тогава досега?Вдигна се цената на слънчевата енергия ли , какво?

77

Анонимен

преди 9 години

Просто ни дайте още 6 месеца спокойствие да си крадем,после още 6 да си доокрадем и накрая още 6 да се накрадем.И така докато се свърши мандата и страната окончателно се затрие...Спокойствие иска другаря Борисов,не разбрахте ли,върши великодържавни дела?

76

до 95

преди 9 години

Напротив, точно комунистите изградиха българската енеркетика и елктроснабдяването. Но след 1989 година *** и по-късно геребарастите унищожиха и разпродадахо вичко, не само енергетиката, а и селското стопанство, промишлеността и цялата държава.

75

Анонимен

преди 9 години

Значи, зорът е да МИНАТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ. ГЕРБ и ДПС да си пласират кметовете, за да може Магнолията и Доган отново да точат МИЛИАРДИ от еврофондовете.

74

Анонимен

преди 9 години

Утре ще има манифестации за подкрепа на умното решение ! 1.Митко Каратиста от борда на ЧЕЗ - 35 000 месечна заплата 2.Цветелина ...с една камара соларни инсталации 3. Около 50 депутата на ГЕРБ със соларни централи .... 4.Цялата ДЕРЕВР Още десетки активисти ...токаджиии, набутани компаньонки по дружествата и тн Против е тъпата червена баба Гуна ,която иска да увеличи тока , подклаждана от червени ...в това число и Путин

73

бунзен

преди 9 години

ако Бокото организираше подобни спешни заседания на тема повишаване на доходите, организираната престъпност, етническото напрежение.. но не, Бокото се занимава само с популистки занимания. какъв *** е този мутряк, не е истина.

72

Анонимен

преди 9 години

БОЦЕ,БОЦЕВИЦА И КРЪЖЕЦЪТ ИМ ПО КАРТИ И ПРОКОПИТО,ДЪРЖАТ ПОВЕЧЕТО СОЛАРИ И ВЕИТА В РБ,ЧОВЕКЪТ ПЪК НА ТОЯ ДЕТО ПОДПИСА ДОГОВОРИТЕ ЗА МАРИЦИТЕ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯТА КОЯТО ИСКА ДА ДИГА ЦЕНИТЕ,Е КОЙ МИ С........... В ГАЩИТЕ

71

Анонимен

преди 9 години

ова с предишните са виновни го слушахме вече цял един мандат, плочата се изтърка вече. Хората, обаче виждат кой е действителния виновник - мафията ГРОБ.

70

Анонимен

преди 9 години

ДО ВЧЕРА БЯХА ЗА ВДИГАНЕТО НА ЦЕНИТЕ И ОБЯСНЯВАХА КАК ТОВА Е НЕЙЗБЕЖНО ЧЕ ВИДИШ ЛИ ТОВА ОНОВА НЕ Е ТАКА ДНЕС СА КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ И СЪС СИГУРНОСТ ДОКАТО ОТМИНАТ ИЗБОРИТЕ КОКАЛ ЛЕСНО СЕ НЕ ПУСКА ТОВА Е МОТОТО НА ГЕРБ И ВСИЧКИ КОЙТО СЕ ДЪРЖАТ КАТО ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ ОТ ТЯХНОТО ОБКРЪЖЕНИЕ

69

Анонимен

преди 9 години

Няма какво да се "дискутира"! Крадецът вика дръжте крадеца. 1.Просто затворете всички ВЕИ с издадени разрешителни и построени по време на кабинета "Борисов-1"! 2. Изпълнете решението по време на кабинета "Орешарски" за предоговаряне цените от т.н. "Американски централи"! 3. Това правителство начело с банкянският негодник и присъдружните му КАЛИНКИ незабавно да си подаде оставката! 4. Всичко си идва на мястото.

68

Анонимен

преди 9 години

Джорналята още малко и ще изкарат Боко опозиция, а Орешарски още на власт. Нямате ли срам, че се включвате в манипулациите на герберюгите, а се пишете за джорналя?

67

Анонимен

преди 9 години

Управлението демонстрира опит да се избяга от отговорността. Комисарите в регулатори, които са взели решението са за скок на тока за индустрията са от ГРЕБ и РБ.