20

Анонимен

преди 8 години

До 28 А пари окаде ще да докарат "филанкишиеви" и сие

19

до 24

преди 8 години

Метрото щеше да бъде завършено в този си нефункционален, некачествен и лъскав вид от всеки, дори и от филанкишията. Борисов и Фандъкова нито си мръднаха пръста, нито имат принос към метрото, освен да режат лентички, личен пиар и я денег по банкети.

18

Сп???нс

преди 8 години

липсата на ВеЦе-та са нужните % , които са отишли по предназначение ,за да потръгне проекта. И тая фирма Мобиком още ли я има !? гледам някаква рекламка на покрива,върна ме в 90-те

17

Анонимен

преди 8 години

До до 21Да трябваше ДПС и БСП да го построят след 20 години да видите качество и чудо.

16

до 21

преди 8 години

Сам го каза - 100 годишно! Нашето е чисто ново, но по функционалност - 100 годишно!На Борисов и ГЕРБ всичката им работа е такава - много шум и лъскавост, а под опаковката евтино и недоумислено. Ще се чудим и маем как бързо ще се руши това некачествено построено метро и как ще поглъща милиарди за поддръжка като 100 годишното лондонско. Борисов и Фандъкова не си и мръднаха пръста да подобрят нещо в проекти те, а оставиха целия строеж на самотек така, както беше и от времето на Софиянски.

15

Деян

преди 8 години

До опетковСъгласен! Като иде някой в МОЛ Сердика не му прави впечатление, че асансьорите са само от едната страна в МОЛ-а, а от другата са само ескалатори и по тях също трябва да се влачат колички. Ама нали е МОЛ. За него или хубаво, или нищо.

14

Деян

преди 8 години

Нека, някой бил/ живеещ в Англия/ Лондон да си каже дали на всякъде в 100 годишното им метро има асансьори? Според мен и това, което съм видял - НЕ! Ама нали си е наше и нихилизма ни ще е дорде се самоизатрием и самоподарим на чуждоземната ***, на която се кланяме, а ние не сме по зле от тях. Просто се мразим един друг и не обръщаме внимание на доброто и хубавото, а на лошото и скандалното, защото това лесно се "продава"/ пробутва на необразования чиляк.

13

Анонимен

преди 8 години

Явно варненската група е решила този саит да го прави поръчков жълтур удобен за *** и всякаква ***.

12

Спиро

преди 8 години

До АнонименКато не ви харесва, чий го крепите в сайта, а?

11

опетков

преди 8 години

Решението е просто: Ползваш асансьора от другата страна и се придвижваш отгоре по равното. Малко акъл, но навреме да ти дойде. Малко ще заобиколиш, но ще се разкършиш.

10

Анонимен

преди 8 години

Бащицата, Слънцето, метро ви построи, сега пък асансьор липсвал, сигурно Орешарски е виновен.

9

Анонимен

преди 8 години

Днес БГ направете експеримент да разберете как скапвате настроението на четящите сутрин. Аз не живея в столицата но преди една седмица ползвах този асансьор и метрото като цяло и смятам че е супер. вашите "позитивни", "статии" се изчерпват със снимки на котки и руски простотии. Не сте журналисти признайте си

8

Спиро

преди 8 години

До АнонименПомияр е на майта си синчето просто

7

Анонимен

преди 8 години

До СпироЯ питай *** дали е така *** смръдлив

6

Анонимен

преди 8 години

А защо никой не обърна внимание, че НА НИТО ЕДНА МЕТРОСТАНЦИЯ НЯМА ТОАЛЕТНА?Вярно е и това, че проблемът се отнася за цяла София, но можеха да се съобразят при проектирането и строежите на станциите!

5

Спиро

преди 8 години

До АнонименА ти си един жалък и *** ***, бегом от тук

4

Rumen

преди 8 години

Метрото в София е недомислица - има по-дълги и по-къси спирки и е едниственото метро в света, където ТИЧАШ СЛЕД ПОСЛЕДНИЯ ВАГОН, защото спирката е по-дълга. Други спирки са по-къси и няма как да се удължи влака, просто корупция. Все пак се строи с офертите по най-ниска цена. Тя не включва инвалиди и майки с деца!

3

рая лукова

преди 8 години

Скоро пътувах със сина ми, който е бебе, и бях решила да слезем на НДК, но асансьорът, който е връзка между линия 1 и линия 2 на метрростанция Сердика, не работеше! :-) В този смисъл, необходимо е, освен да има асансьори, същите да работят!

2

Анонимен

преди 8 години

днес."бг" е един ЖАЛЪК експеримент

1

M

преди 8 години

Няма нищо изненадващо в това, особено като се има предвид факта каква недомислица е самата държава, в която живеем.