27

802.11

преди 8 години

Сиромах човек - жив дявол.

26

Анонимен

преди 8 години

Голяма част от хората, колкото повече остаряват, толкова повече озлобяват...

25

Анонимен

преди 8 години

Ако не бяха заплашили живота на работника, цялата ситуация е ужасно смешна. А и ако имаше повече такива бабички блоковете сигурно нямаше да приличат на закърпени парцали.

24

До: 36

преди 8 години

Е как да се разбереш с хора, за които и течащата вода е опит за убийство от силите на империализма. И както винаги всеки вдига ръце - община, полиция... Оправяйте се по мирен начин. Ами като не може? Какво да направят хората?! Да се изнесат, защото двата скота може да живеят до 120?

23

Анонимен

преди 8 години

Абе ясно че бабата извършва криминално действие, обаче нека не се нахвърляме само върху нея. Тези съседи и те са някакви ***. Като виждаш, че има неразбории, че има събрания на входа, ами отидете да се разберете като хора или направете ремонта така, щото и двата апартамента да са ок.

22

Бай Иван

преди 8 години

бабата ще я съдят ли за опит за убийство или защото е стара ще и се размине ?

21

Анонимен

преди 8 години

Да беше на двойно по-малко години та да й теглиш един к.р поне, пък то.....

20

Ядрения

преди 8 години

MADE IN BULGARIA

19

Към Пако

преди 8 години

И как да отидат хората на село, като там ги чакат братята, да ги грабят и бият....

18

Анонимен

преди 8 години

"Районната администрация в "Тракия" няма правомощията да се намеси в съседския спор и препоръчва мирен изход от ситуацията.", че то това си е опит за убийство, какво чакат?

17

-10

преди 8 години

40 години работиш в комунистически строй(не го казвам с лошо)----------Ами да го беше казал с лошо. Точно заради тези 45 години бабата е нба този хал и мисловно и материално!

16

Анонимен

преди 8 години

Ало, социалните, къде сте? Ясно е, че тия хорица вече не са в час и трябва да се вземат мерки, защото са опасни и за себе си и за околните. Защото днес ще режат въже, утре като нищо ще нападнат и някое дете, че вдига шум. Така, че мястото на такива хора не е в обществото. Има си старчески домове, има си специализирани лечебни заведения, имате си експерти, нека преценят за къде са, но не трябва да остават в апартамента, защото това е предпоставка за трагедия.

15

:-)

преди 8 години

И аз веднъж заплаших едни такива алпинисти,, които не се съобразиха със забележките ми да не ми стъпват с двата си крака по прозореца, да не ми кривят с въжетата си ламаринената козирка на балкона ми и да не ми стъпват по климатика, защото се наклони и после трябваше наново да се нивелира. Не ме послушаха. Много бързо слизат от петия етаж като им доблишиш нож до въжето.После си преместиха въжетата и си свършиха работата без да ми съсипват имуществото. Значи можело.

14

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Що ми се струва,че тази бабка и агресивен дядо,лесно могат да бъдат...усмирени.За нарушаване на реда и посегателство към живота на работника,да бяха им сложили белезниците и да ги закарат за една вечер в килията на полицията.После щяха да са по...кротки и тихи от първолак пред стара даскалица.Поне това направете бе ОРГАНИТЕ;не да стоите отстрани,да гледате сеир и да се смеете,защото не ви плащат заплатите за...това.

13

Анонимен

преди 8 години

В Германия имаше подобни случаи и резултатите бяха 80 годишни хора в затвора и то безцеремонно. Защото това е опит за убийство! На всеки е ясно, че какво става като се отреже въже на което виси човек на десет метра височина.

12

Пи

преди 8 години

С всеки изминал ден четем за все по-абсурдни инциденти...

11

Анонимен

преди 8 години

Надявам се тая вече сте я прибрали в психото? Защото иначе утре може да направи нов опит!

10

Анонимен

преди 8 години

"Направо си е чиста лотария, с кого ще живееш в България" ... или там както се пееше в началото на всеки епизод на ... дори името забравих на сериала. Някой да ме подсети.Та така, на полицията не и се занимава с битови скандали, само че това е огромна част от ежедневните сбивания. На човек му кипва и отива да прасне два юмрука на съседа заради такива простотии. Или като започнат да ти хвърлят *** на платчето, да ти заливат колата с вода през зимата, кучетата им да се изхождат по колите ...

9

дядо

преди 8 години

Бабата явно е изкукала и не й загрява реотана ,че това е опит за убийство .Не му завиждам на дядото с нея.

8

Анонимен

преди 8 години

Бабето е дърта герберка и рязнала въжето, както вожда дет реже ленти.