9

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Разберете колко рускоговорящи има в Гърция сега и колко у нас!После ми се отваряйте разбирачи.

8

Берлин

преди 8 години

Сега ще видите какъв рай ще настане в Гърция, без подкрепата на лошата Европа. От ниското момче в Кремъл няма да видят и копейка.

7

Анонимен

преди 8 години

Спрат ли им парите, край с еврото. Ако не беше така, отдавна щяха да им врътнат кранчето.След фалита на Гърция и потоп...

6

бай груйо

преди 8 години

ТЯ ГЪРЦИЯ ОТДАВНА Е ФАЛИРАЛА. НАКЪДЕ ПОВЕЧЕ ДА ФАЛИРА? ПРИ 150 МИЛИАРДА ДЪЛГ И ТОВА АКО НЕ Е ФАЛИРАНЕ АЗ ЗА ДРУГО НЕ СЕ СЕЩАМ. ГЪРЦИЯ ПРЕДСТАВЛЯВА ЧОВЕК В МОЗЪЧНА СМЪРТ. АКО МУ ИЗКЛЮЧАТ АПАРАТА С КОЙТО ПОСТЪПВА КИСЛОРОДА В ДРОБОВЕТЕ МУ МОМЕНТАЛНО ЗАМИНАВА ЗА ОНЯ СВЯТ ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР.

5

Анонимен

преди 8 години

евентуален гръцки фалит, който става все по-вероятен, след като гръцкият премиер Алексис Ципрас предизвикателно отхвърли последните предложения на кредиторите на Гърция като "абсурдни", вече не представлява сериозна заплаха за останалата част от Европа.------така ли? и какво точно се случи, че останалата Европа не се плаши от фалита на Гърция? За момента май гърците не се плашат от фалит, а на еврочиновниците им трепери канчето, защото гръкът ще разклати псевдоимперията.Затова истерясват.

4

Кукувица

преди 8 години

Хич не ги мислете гърците. Те нали дърпат по 3 милиарда от банките всяка седмица. Трябва да са натикали достатъчно еврони по бурканите. Време имаха. Спокойно! Гърците ще оцелеят. (За българите не съм толкова сигурен)

3

фалит на Гърция

преди 8 години

Закривайте я тази смотана държавица!

2

онбашията

преди 8 години

бай тодор има мъдрост за всичко. "ти немаш право да решаваш, който има парите, той ще решава". по-точно от това не може да се каже.

1

Анонимен

преди 8 години

Самоубийство?Така ли се нарича да ти подарят една планина долари и после да ти ги опростят?