10

Анонимен

преди 8 години

Абе я...си...полицейското присъствие няма да реши проблемът.Присъствието няма да спре размножаването.Започвайте да строите училища и да ги образовате,защото там в гетата са бъдещите депутати,министри,държавна администрация,полиция.Те и тъмните в Америка бяха малцинство преди 50 години,а вижте ги сега-мнозинство ,че и президент.Долни изм**яри стр всички.Ясно е,че няма да се откажете от евтини,платени гласоподаватели.ОСТАВКА!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Как може да им предлагате да си купят земята и кищите за по 1 лев и 50 ст. квадратния метър. ТОВА е дискриминация към Българите. Искам и аз да си купя къща. Искам към всички българи да предложи закона да си купят къщи на такава цена. ДИСКРИМИНИРАНИ СМЕ в собствената си старна. ТОВА трябва да стигне до Европа и до Страсбург. 100% Дискриминация към българите!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Проблема не са малцинствата, а политиците богатеещи на гърба на народа.Българина е свикнал да си стои у дома доволен и да гледа телевизия.

7

маке

преди 8 години

елементарен проблем с елементарно решение но защо не се прави те тука е разковничето

6

Вот

преди 8 години

Ще гласувам доживотно за партията дето изрине незаконните гета!(обещае и го изпълни!)

5

Анонимен

преди 8 години

Да, но полицията са на палатки пред парламента.

4

Чекист

преди 8 години

И как по-точно ще се реши проблема? Ще почнат да раждат по-малко ли, ще почнат да си плащат тока ли?

3

Анонимен

преди 8 години

Добро утро! Откога алармираме, че цяла Северна България, не само Северна София, вече не е българска.

2

Az

преди 8 години

Общините могат да се справят много лесно с проблема, но очевидно не искат. Просто трябва да бутат всички незаконни постойки още когато се появят.

1

онбашията

преди 8 години

постоянно полицейско присъствие викаш, е то и у франция е имало жандармерия, ама не са успели да спрат тълпата да резне на краля зелката