112

Анонимен

преди 8 години

До руска амнезия.....174 ку-ку...ку-ку...

111

руска амнезия

преди 8 години

После се чудим защо има атентати в Москва и други руски градове.Ами това не са терористи а хора даващи живота си в името на свободата и равенството в покорените и "анексирани" държави и народи от руската империя.На такива борци за свобода от руско иго трябва да им се помага с всички средства.

110

JJJ

преди 8 години

Изключително *** статия изсмукана от пръсти директно от анти-руските ежедневници в САЩ.Хем налагат санкции и не признават Крим, хем тръбят, че за хората било зле и не им признавали паспортите. Нали затова ги налагате тези санкции бе *** - за да стане някак си невъзможното и Крим да се отсъедини от Русия.Няма да стане, защото въпреки лъжите в статията, Крим в момента е много по-добре от Украйна икономически, а и армията не избива деца и бабички като в Донбас.

109

Анонимен

преди 8 години

Даа, яко им го заби Путин, не напразно и американски анализатори и политици казват, че е надхитрил Америка. Естествено е да вият на умряло.Къде са руските туристи?! На Крим !

108

рруска амнезия до 16

преди 8 години

Вместо да ръсиш обиди (от липса на опорни точки да обориш фактите)вземи и прочети за руската жестокост над кримските татари(и другите народи)

107

Анонимен

преди 8 години

Думичка не вярвам на американската пропаганда. навремето по техните медии пишеха, че у нас жените са общи, ядем от общ казан и на всеки ъгъл има милиционер със шмайзер. Хората при всички случаи са по-добре от украинците и нещата ще тръгнат нагоре, стига да оставят Русия на мира. Обаче това значи смърт за сащ.

106

череп и кости

преди 8 години

До руска амнезия и др.Я виж ти!Чучи!Още ли не са те прибрали в лудницата?!Положението ти никак не е добро като изхождаме от глупостите,които дращиш денонощно в тоя въшлив сайт.Луд умора няма,ти си живо доказателство!

105

РБ

преди 8 години

Руска му работа,като всички руски работи!

104

пенчев

преди 8 години

АЙДЕ ПАК НОВО 20 АКО БЯХА ОСТАНАЛИ В УКРАЙНА ДОСЕГА ДА БЯХА ЦЪФНАЛИ И ВЪРЗАЛИ А ЦЕЛИЯ РЕВ Е ЗА БАЗАТА В СЕВАСТОПОЛ АМЕРИКА ТРУДНО ГО ПРЕЖИВЯВА НО ПОЛЕКА ЛЕКА ЩЕ СВИКНЕ

103

до ники

преди 8 години

Руската демокрация е : Избиха и изселиха татарите за 164г от Крим и заселиха на тяхно място руснаци .Това си е геноцид. Сега татарите са малцинство в собствената си Родина. За какъв референдум говорим и с вежливите въоръжени хора които прати ***

102

руска амнезия

преди 8 години

Расистская Федерация какви претенции има за татарски Крим? Исторически погледнато руските гости окупират Крим съответно: Русия - 132 години,Съветска Русия - 32 години. Ами по тази логика Турция може да ни анексира за един ден и да иска да се признае България за турска територия.Добре че сме в НАТО и ЕС иначе щяхме да имаме съдбата на Волжка България под руско иго.

101

Ники

преди 8 години

Ако анексия след 'референдум' ( възможно най-демократичният начин )е незаконна то тогава коя е и какво е демокрация ?

100

тираджия

преди 8 години

Преди 2 седмици се срешнах с двама руски шофьори в Тулуза-и двамата бяха от Крим.От приказките им разбрах,че в Крим сега е много по-добре отколкото преди.И двамата бяха около 35-38 год и казват,че отдавна са чакали Крим да се върне в Русия.Нивото на живот им било доста по високо сега.Та на журналистите ли да вярвам,или на обикновените хора-бачкатори като мен.За анексията казаха,че сами са поискали референдум и са гласували масово за връщането си в Русия.

99

hah

преди 8 години

Крим е бил турски а преди това Български.

98

Анонимен

преди 8 години

"Бюрокрацията и корупцията се увеличиха непоносимо," - че това каква новина е. То за там това си е начин на живот.

97

h

преди 8 години

До истинатаЯ дай некаква информация как си изчислил качеството на живота???

96

истината

преди 8 години

Качество на живот, 2015таБългария - 45Турция - 87Русия - 91Има да ни гонят от тук нататък, ама няма как да ни стигнат.

95

Анонимен

преди 8 години

Дано да се задави фашагата Путинчо с Крим. Като че малко земя има Русия та ламти за още. Дърта фашага е Путин.

94

Анонимен

преди 8 години

"Предупреждавам да не циврите вас - заблудените путинофили - омитайте се от тази завладяна от лошия запад, чужда за вас земя България - ок?"Така,приятелю в грешка си,не сме "путинофили",а българофили...едно,и второ изобщо нямаме намерение да се омитаме от нашата земя България,а е далеч по вероятно да ометем промитата ви ЕЦС(евроГейска ценностна система) от НАШАТА Родина.

93

Куро

преди 8 години

Ееее, мира няма тоя чичо Том та е наредил всички евро медии да търсят от вола теле в Русия, лошия Путин, лошият Китай, лошата Венецуела, лошата Сириза, лошата Унгария.....тези които не са лакеи са много лоши а иначе добрата и прекрасна Америка.....добрият дядо Сорос, дядо Ротшилд, прекрасният Хитлер и любвеобилния Мусолини.