113

Анонимен

преди 8 години

До РосенЧУДЕСНО : ТРИ В ЕДНО ! ВЯРНО !

112

СССР

преди 8 години

до 128 Долен батакисти, русофилски калпазанин Болен е много болен бе!Просто е луд интернационален Шрьодер, мислите си, че има турско робство и че даваме оръжие на Ислямска държава??Долни пицаджиите сте, съшо така сте много *** и сте зле, защото сте плоски!Няма да стане вашата, вие предавате дръжавата защото искате по ниска цена на тока и ще гоните ЕРП-тата?Хахах, смешни папагали и сте много ***!!

111

Росен

преди 8 години

И *** и депутат и ***...

110

Вижте сега...

преди 8 години

ВОЛЕН Е ПРЕЧКА И ПРОБЛЕМ ЗА ВСИЧКИ КРАДЦИ, МОШЕНИЦИ, ДАЛАВЕРАДЖИИ, МАФИОТИ И ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ! ТОВА Е, ДРУГО НЯМА! ИМА ДВА ВАРИАНТА - СКОРО ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО ИЛИ БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА!

109

Анонимен

преди 8 години

До ФредиФреди не само си *** ами и "изяждажи" на някой май му липсва основно образование а? Знаеш ли какво е ирония? Ама и аз такива думички от теб да очаквам да знаеш... Ирония е когато това което в момента кълнеш ти се случи тогава мили ми вреди ти ще си този който ще "изяждажа" таз държава. Хайде сега спирай нета и към тоалетните че си ги занемарил.

108

Анонимен

преди 8 години

Тоя Сидеров е луд; само като го видя как говори и веднага става ясно, че е за жълта книжка. А луди не могат да осъдят.

107

СССР

преди 8 години

до 128Абе, нещастинко! Абе, мерзавецо! Абе, червен *** и луд интернационалист - русофил! Твоят лидер, чугунена картуно червена - лудият Сидеров, е най- отвратителната и кирлива персона в политическия ни живот! Чиста проба национален предател, продажник и путинов въшлив пудел! Само че, челвенушко, няма да стане вашата, сигурен да си! Вече сте изритани отвсякъде!

106

apachi

преди 8 години

Чудно ми е перхидроленият пудел Боленчо като се насмърка кой си внушава че е - Путин или Наполеон?

105

отговор

преди 8 години

До Анонимен 131 Или е гербаджия, или е от някоя от компаниите патерици на ГРОБ! Що, ти какъв си?Независим или от анонимните? :)))))))))))))))))

104

Вяра и Чери

преди 8 години

До Анонимен 131 !Поздравления за коментара колега!Не само гербаджиите плюят по бялата слатка!Всички плюем по него, сини, червени, роми, турци, милионери и далаверджии, в парламента всички са срещу махането на Дънди и Американскките бази!!Просто така си говорят пицаджиите и всички беднаци лекари и инженери, които се оплакват!!Простака Болен е универсален антагонист!!

103

АА

преди 8 години

КАК СТЕ ***? ЗАТЪПЯВАТЕ ЛИ ОЩЕ? ИМА ЛИ ОЩЕ НАКЪДЕ ДА ЗАТЪПЯВАТЕ, МАЙ СТЕ СТИГНАЛИ ДЪНОТО?! ТО СИ ВИ ЛИЧИ!

102

от лудницата

преди 8 години

Волен е много болен.

101

Анонимен

преди 8 години

Що всеки който плюе по този *** да е гербаджия бе хатакисчета? Да не би в парчето пица да ви слагат наркотици?

100

БЪЛГАРИН 1

преди 8 години

Какво съвпадение само - предстой поредното увеличение цената на тока и хоп веднага отклоняване вниманието на хората.А иначе явно някои много ама много се страхуват от Сидеров и дават мило и драго да го няма на политическата сцена- ДА - ама ДА ние пак сме там !

99

Анонимен

преди 8 години

Гейберастчетата още нищо не подозират, толкова са прости и облъчени, че няма и да се усетят кога ще им турят *** и шалварите или бомби ще отнасят главите им!

98

Лиляна rear desk #4

преди 8 години

Лош е мат'ряла, съмнение няма!По цял ден мързелуват, искат по-високи доходи и после гласуват за перхидроленето джудже!!!Няма да стане, бедни простаци, ромите и половината турци гласуват за нас!Ние имаме воля, вие имате пластмасови маси!!

97

Аууу,

преди 8 години

100 -тината *** на ГЕРБ плюят и в тоя форум. Тия *** селски, като видят новина или снимка на Волен и се *** от злоба и простотия! ***! Иде вашия край!

96

Анонимен

преди 8 години

От Масква са му спряли веществата и е в абстиненция помияра!

95

Фреди

преди 8 години

Голата истина е таква, да!Време е всички жалки лекарчета, които ни заплашват, че нямали нормални заплати и отиват към Терминал 2 да вземат това фундаментално решение!Ако може да вземат със себе си и всички изяждажи резерва жалки пенсионери с по два карцинома на червата и останалата онкоболна маса, че ми писна от тях!!Вън всички рубладжийски нископродуктивни ромофоби!!!

94

Анонимен

преди 8 години

какво го отразявате изобщо този клоун