100

Анонимен

преди 9 години

Киевската хунта започва да играе ва банк по заръка на Вашингтон.Киевската хунта възнамерява да започне военни действия срещу приднестровската народна република,затова и беше назначен тоя *** Исаакашвили на поста губернатор на Одеса -целта блокада на Приднестровието и последващи военни действия.Ако това се случи смятайте голяма война не европейския континент не ни мърда,а защо е така,ами вижте какво става с борсите отвъд океана ,САЩ са практически във фалит и ги оправя само една голяма война

99

Анонимен

преди 9 години

До ген Гуркоти си хохол-укроп?

98

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

До ЧекистИ ЗАЩО НЕ ВЯРВАШ НА КЛИПОВЕТЕ В ЮТУБЕ ?! ПОВЕЧЕТО СА СНИМАНИ ОТ ЖУРНАЛИСТИ И ИМ ПИШЕ ИМЕТО НА ТЕЛЕВИЗИЯТА ! ЩЕ ТИ КАЖА И ДРУГ КЛИП - ПОЧЕМУ РАСТУТ ЦЕНЫ НА ВСЕ ПРОДУКТЫ В РОССИИ !ЯВНО РУСНАЦИТЕ НЕ ЗНАЯТ ПОЧЕМУ ,НО АЗ ОТ ТУК ЩЕ ИМ ОТГОВОРЯ - ЗАРАДИ ВАШАЯ АЛЧНОСТЬ И АРОГАНТНОСТЬ ! И ПОНЕЖЕ НЕ ЗНАМ ДОБРЕ РУСКИ ЩЕ ТЕ ПОМОЛЯ ДРУГАТА ЧАСТ НА ПОСЛАНИЕТО МИ КЪМ РУСНАЦИТЕ ДА Я ПРЕВЕДЕШ НА РУСКИ И ДА ИМ Я КАЖЕШ ,А ТЯ Е - ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ПО-СТРОГИ САНКЦИИ КЪМ РУСИЯ И ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА МИЗЕРИЯ !

97

Анонимен

преди 9 години

ввв

96

Чекист

преди 9 години

ГУРБЕТЧИЯ Как ще се намерим? hlam_andrey @mail.ru - пиши там писмо.. да се имаме...

95

НАТО

преди 9 години

Русия заплаши Украйна с нахлуване за да заграби Крим. За да се спре алчния, ненаяден на чужда земя Путин, НАТО предприема необходимите мерки. Простичко е.

94

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

До ЧекистДОБРЕ ,РЕЧЕНО - СТОРЕНО !

93

лесни за манипулиран

преди 9 години

Тъй като Русия никого не заплашва, палячовците от Нато решиха да измислят някаква опасност. Защото когато има опасност, хората ги е страх. А когато ги е страх, те са по-лесни за манипулиране. От Сащ, които искат да владеят света.

92

Чекист

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯКво мке интересува мен клипа в ютуб и че там кво казали. Казах ти, отивам утре в магазина и купувам нормален бял хляб (не хлебче)... Обикновен! Ще го симам с касовата бележка. (ще пише на руски датата, цената и т.н., Даже мога с химикал Чекист-Гурбетчия да напиша на нея) Обаче ако хляба не е 200 рубли, а по малко от 30 ти си правиш клипче в туба на което ще кажеш, че си много, много много тъпо копле и ни даваш линк да те гледаме.

91

Анонимен

преди 9 години

До радостна твар лъжлива!Цената на хляба е 58-60 рубли,а да не пиша цялата кошница за месец,колко се връзва,бях написал реди време и на лъжливите твари им се изкривиха личицата

90

123

преди 9 години

Ех, защо не вземе Русия при някое учение да ни освободи от краварската напаст?1

89

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

До ЧекистГУРБЕТЧИЯ, чакам отговор на коментар 110... Нали си много отворен... Къде се скри бе мишок?ОТГОВОРЪТ ЩЕ ГО НАМЕРИШ В ЮТУБЕ ,ВЛЕЗ ТАМ И НАПИШИ - В РОССИИ ХЛЕБ ПО 200 РУБЛЕЙ !И ТОВА НЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ КЛИП ,ПОКРАЙ НЕГО ЩЕ ВИДИШ ОЩЕ МНОГО ЗА ЦЕНИТЕ В РУСИЯ ! ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ И ДАНО ТОВА ТИ ДАДЕ ЯСНА ПРЕДСТАВА ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО В РУСИЯ ! УСЕЩАМ ,ЧЕ ГИ УВАЖАВАШ РУСНАЦИТЕ ,ДОРИ БИ ГИ ОПРАВДАЛ ЗА АГРЕСИЯТА ИМ В УКРАЙНА ,НО ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ ИСТИНАТА !

88

Чекист

преди 9 години

ГУРБЕТЧИЯ, чакам отговор на коментар 110... Нали си много отворен... Къде се скри бе мишок?

87

тодор

преди 9 години

А бе чудя ви се на акъла ,драги българи.Не знаете какво значи ;Цар.Бомба;Че само една такава бомба и ще изчезне цяла Европа,а с втората и Америка като континент.И над света ще се извиси Вечноста.Но вие сте достатъчно *** за да не се сещате.

86

Я глей...

преди 9 години

САЩ са единствените които във всички войни са използвали биологично или химично оръжие--Япония-атом....Виетнам-***.....Корея-хим.оръжие.....Афганистан-бомби с усилени неутронни частици...Ирак-бомби с усилени неутронни частици....Сърбия-бомби с обеднен уран....Панама-бомби с обеднен уран.....Судан и Сомали--бомби с обеднен уран....Еквадор-бомби с усилени неутронни частици....Конго-***....Лаос-***....Гватемала-бомби с обеднен уран....Салвадор-***....и още 58 държави-пострадали от САЩ.

85

радостна

преди 9 години

В РОССИИ ХЛЕБ ПО 200 РУБЛЕЙ !ЩЕ ИМ ПРЕСЕДНЕ НА АЛЧНИТЕ РУСКИ АЛКОХОЛИЦИ ! УКРАЙНА ЩЕ ОГРАБВАТЕ , А !Ами Лилипутин трябва от някъде да компенсира загубите от международните санкции ,трябва да отделя също така пари за военни учения ,за кампанията си в украйна и др. ,а това рефлектира върху алчният руски народ ,който го подкрепя и му се радва на агресивната политика ! Нека мизеруват ,заслужават си мизерията !

84

ОБОНГО

преди 9 години

Ех мъка мъка в БГ си имамее поговорка на ГОЛ ТУМБАК ЧИФТЕ ПИЩОВИ те това е НАТО.ИСтината е следната Политиците са с НАТО а народа ес РУСИЯ!

83

2 АТОМНИ БОМБИ

преди 9 години

САЩ си остават единствените (в новата история на света), които са пуснали не една а две атомни бомби над цивилни обекти и хора!Не го забравяйте този *** факт, когато пишете мислейки си че защитавате на баба си гащите от пияните ***.

82

Пфу

преди 9 години

До до нато--99; По време на изборите 1997г. 63% гласуваха за програмата на СДС ,а тя беше; Влизане в НАТО и ЕС.Влязохме по наше желание защото там ни е мястото.Навремето ни загробиха в СИВ и Варш. договор без да ни питат дали сме съгласни. При комунизма всичко става НАСИЛА.

81

НАТО

преди 9 години

Руското медведче сме го ритнали по муцунката и то горкото си стои в дупката и не смее да шавне.