256

до 377

преди 9 години

А кой руски владетел има право да има паметник в БГ?! Само ни ми казвай за Александър 2-ри, защото след като ни Русия ни освободи се сбъдна пророчеството на Левски, който е казал, че който ни освободи, той ще ни зароби! Защо след като спечелиха войната ни разделиха на две части - северна и южна?! Северна под тяхна окупация, а южната под турска! Защо бяха против Обединението, което се явява истинското ни освобождение!

255

Анонимен

преди 9 години

И на паметникът на американските летци им светят очите, от алчност и радиация.

254

Анонимен

преди 9 години

И Роско и анкетата вдясно грешат от невежество. Паметник на Аспарух има в Добрич.

253

Анонимен

преди 9 години

Aбсолютен кич! Пълна простотия!Ако го бяха направили макетата щяхте да се спукате да им се смеете на тъпия паметник, нали?!

252

трол

преди 9 години

" И нивга няма да забравя, за ослепените войски на Самуила"Паметника е чудесен, всяващ респект и страх, показващ болката, гнева, мъката на цар Самуил. Всичко е обединено в едно и елементарен прочит на историята може да даде отговор на всяко изражение на паметника. Браво на скулптора, браво на проф. Близнашки, браво! Само две забележки имам - защо чак сега и защо не на повече велики български владетели! Бог да пази България и българите от вътрешните предателства и хули!

251

Анонимен

преди 9 години

по добре ИСИЛ отколкото БКП синя и красна

250

Анонимен

преди 9 години

ИСИЛ за троската ***

249

до 373 марин

преди 9 години

В бЪЛГАРИЯ комунизма никога не е падал и не си е отивал.Дори и сега управляващите са "бивши "членове нА БКП.В парламента колко години след демокрацията имаше бивши комунисти и от ЦК на БКП.Но като се оставяш да те манипулират това си е твоя работа.

248

Анонимен

преди 9 години

това прасе Ву4ков да си се маха при Ким в корея

247

Анонимен

преди 9 години

Както каза проф.Вучков; Направили са ЯДРЕН ВАМПИР!И Вучков се оказва прав

246

Анонимен

преди 9 години

владетелите на русия и америка са *** и гей ове

245

Анонимен

преди 9 години

БКП родиви рускохамерикано продажно семе тролско

244

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 375Соросоид, кой руски владетел има паметник в БГ,а няма право да има? За турски няма да питам, защото няма. Паметника е сложен, сега и на други царе да сложите. Само гледайте да не станете за смях като макетата.

243

Атеист

преди 9 години

Символ трябва да е Симеон или Иван Асен II, а не краха на България - Самуил, или може би това иска някой...

242

Анонимен

преди 9 години

една сопа за цялата седесарска и атакиска зган аман от платени *** да се мажат в америка или русия по избор

241

Анонимен

преди 9 години

Депесарските еничари и рубладжиите не могат да се успокоят и да приемат факта, че най-после в България се направи един истински български паметник на български владетел, а не на руски или турски владетели! Продажници!

240

Аз

преди 9 години

До 369Когато нещо стане и политиците се изплюят върху бедния български народ, именно мелезите в София излизат на протест, а гражданите в Русе и Видин например си стоят вкъщи, гледат ни по телевизията(ако не са им спряли кабелната или тока) и чакат нещо да се промени. Аз съм от провинцията и си спомням какво говореха гражданите от моя град. Българинът си мълчи, а софиянци плачат за всичко. Аз бих допълнил - българинът си заслужава мизерията. Стой си у селу.

239

Марин

преди 9 години

А най-смешното е, че когато не харесаш някоя глупост като тази започват да ти говорят за паметниците на съветската армия, на бай Тошо и те наричат комунист. Аз не го харесвам този паметник и не съм комунист, за разлика от Плевньо, който не спря да ги плюе по време на речта си, който беше член на БКП и който веднага след промените стана бизнесмен като всеки един наследник на номенклатурата. Чудя се, ако комунизма не беше паднал, как ли щеше да изглежда речта на плевньо?

238

Анонимен

преди 9 години

САМУИЛ - ВАМПИР. След созополският вампир се оказа че имаме и охридски.

237

Анонимен

преди 9 години

Чобанов си е овчар отвсякъде и за пореден път го доказа с *** си мнение, че не трябвало да го има ефекта на светещите очи без да се съгласува и с останалите чобани! Ай сиктер бе!