69

Анонимен

преди 9 години

Тия имат ли сиво вещество за да умуват, тия същите, които поддържат фашистката киевска хунта, която свали законно избран президент и унищожава собствения си народ. Със сигурност ще загубят отново противопоставяйки се на Русия. С Русия, който се е заял-хубав край не е видял, така че и тия смешници няма да са изключение.

68

ceco prisadata

преди 9 години

TAKA MALKO DA POIASNIA ZA KAKVO E TAZI SRESHTA NISHTO NIAMA TAKOVA CHE SE OBSAJDA RYSIA. TOCHNO OBRATNOTO OBSAJDA SE GARCIA DALI DA GI MAXAT I KAK OT EVRO ZONATA I KAKVI SHTE SA POSLEDICITE ANE RYSIA I YKRAINA RAZNI GLYPOSTI.

67

Хм..

преди 9 години

Тез на снимката приличат ми на стадо оФци! ОФците могат само да блеят, незнам за ква неотстъпчивост и умуване /опити да мислят/ става реч!?!пп. офците се доят, стрижат, водят на паша /ранят/, ползват за месо, .... и сатуй овчарят се грижи! Всъшност може да ги погреднем и от гл. т. на Оруел - бунта на жинотните!

66

Анонимен

преди 9 години

На снимката виждате световните терористи номер 1. Тия всичките са за разстрел. Г 7 е съюз на терористи и фашисти, тия изтрепаха милиони хора и унищожиха десетки държави.

65

комиците

преди 9 години

че и полякът Туск се изказва за Русия?! Една безгласна буква, която ще зареве за помощ по-високо от Яйцето се прави на мъж... Палячовци!

64

до 87

преди 9 години

Какво правим ние в съюз в който едните имат повече привилегии от другите и могат да изнудват? Колко ще просъществува такъв съюз?-Това се нарича конкуренция. Дори в САЩ отделните щати се боричкат помежду си. Съвсем нормална практика при пазарна икономика. Мисленето на българина е още като на дете от детската градина.

63

на снимката

преди 9 години

На снимката: *** се събира с друг ***. *** взаимно се привличат.

62

Г69

преди 9 години

САЩ и няколко васала (да не се бърка с първите 7 по БВП) какво решават? Нищо! Обама предава какво са му казали да предаде. Пълни клоуни всичките.

61

Анонимен

преди 9 години

Големите 7, само им вижте ОФИЦИАЛНИТЕ външни дългове на тези красавци, няма да споменавам ФАЩ, но Япония тази държава кога ще фалира - 200% външен дълг към БВП, цялата планината Фуджи е часна. Както сме тръгнали някой ден и Пирин и Рила ще са собственост на някой капиталист-магазинер!

60

Анонимен

преди 9 години

Сорос каза ,че не трябва да се допуска съюз между Русия и Китай, защото това ще бъде край за Америка.

59

бг

преди 9 години

Този въпрос не се отнася до колониалисткият варварски ***,защото той не участва в Преговорите в Минск.

58

до 76

преди 9 години

В Англия над 50 депутати на Камерън започнаха кампания за излизане от ЕС-Англия нама да излезе от ЕС, тъй като Шотландия веднага излиза от Англия, и Англия остана бедната държавица до бреговете на Европа. Гигантските финансови потоци, които сега текат от ЕС през Лондонското сити ще секнат, няма да има безмитния свободен пазар на ЕС и още много фактори ще доведат до рязко обедняване на Англия. Англичаните не са чак толкова ***. Сега просто се борят за още привилегии, не за излизане от ЕС.

57

бг

преди 9 години

Същият въпрос се отнася и за еврейското шиле,родено в Париж.

56

бг

преди 9 години

Шилето Меркел обвини ли САЩ за грубите им нарушения на Минските Споразумения.

55

Анонимен

преди 9 години

БРИКС = ( и корупция и грабежи и побои)(Агресия и простачесво)(Други и там 60000 души на година умрели при неправилно пресичане на железопътна линия)(Многобройни жълтури, които не могат да се справят със собствената си държава)(Престъпна държава в която не можеш да излезнеш спокойно на разходка на улицата)

54

ЕС

преди 9 години

А на бас, че ЕС няма да се разпадне и ще ви надживее всичките!

53

фалит на Гърция

преди 9 години

Добре, че светът се развива без да питат българите как да става това, щото и досега щяхме да скачаме по дърветата и да се храним основно с банани.

52

Анонимен

преди 9 години

Разбрахме че на Русия и е през оная работа за санкциите и Г-7 , тогава за какво се пените непрекъснато по форумите ?

51

бг

преди 9 години

А японеца какво иска? Курилските Острови ли иска?

50

Анонимен

преди 9 години

До Анонименфактите са си факти 90 % от населението на останалите страни от БРИКС даже не са и чували за това формирование______________________Смешен си ти. Потърси си в гугъл bank of brics и не се излагай повече. В тази банка се включиха всички без USA. Неприятно наистина, но когато паразитираш 50 години върху целия свят, в един момент на всички им писва. USA няма да могат да извиват ръцете на всеки посредством МВФ и Световната банка. Банкта на БРИКС започва да работи в септември.