11

Анонимен

преди 8 години

През 2013 година тази "професорка" е написала 12 учебника всеки средно по над 300 страници - иначе казано на месец по 1 учебник е писала, във всеки от който нейния дял предполагaмо е поне 100 страници, освен тях още 1 монография, един куп статии, студии и прочие - много ми е интересно тази "професорка" кога е яла, спала и прочие през 2013 година :D????????????

10

До ....

преди 8 години

" ... 30 и няколко годишен ..."МУ-то е друга песен - там наистина трябва да знаеш, иначе може да умрат хора, тук е ясна ситуацията - щом дъртият е доволен, значи е негов човек - кой знае как е станала професор.Не би било лошо да покажат професурата и в някой сайт да видим за какво става дума.Аз лично съм доста скептичен...

9

Анонимен

преди 8 години

КАЛИНКА

8

:)

преди 8 години

До изумен ... еми сигурно е "допринесла" за нещо въпросната "Професорка" ... млада, напориста ;)Такава ни е цялата "дЪРжава". Нищо, скоро всичко ще свърши :) - ще се разпадне това подобие на държава!

7

изумен

преди 8 години

Как се става на 35 години професор??? Един човек за де е професор трябва да е прочел много ама много книги, да е допринесъл с трудове в научната област, да е водил много ама много лекции, да е зачитан за един от най-добрите в съответната сфера учени и не на последно място "професор" означава опит. Опит житейски, практически професионален..... а на 35 години тези качества няма как да ги притежаваш. Поредната калинка!

6

Ime

преди 8 години

Аз изкарах висше там и с ръка на сърцето мога да кажа, че единствения шанс, Академията да изплува от блатото бе, Иван Марчевски да стане ректор. Който е присъствал в негова лекция, знае за какъв ерудиран и обаятелен човек става дума, има блог в който е изложил всичките си виждания... За 35 год. ректор - професор ясно, поредна калинка, която изпълнява спуснати задачи. Мир на праха им, на тези 108 преподаватели, дозакопали умишлено Академията...

5

коки

преди 8 години

Кой не знае Вили Адамс, кой не е чувал за него? Навремето си беше корупция и даваше подписи по кръчми, на частно виждане в апартамента или просто през прозореца на Мондеото. Простосмъртните получавахме подписи само след като покажехме, че сме си закупили безмисления учебник по финанси. Сега ще продължи да управлява академията чрез "най-младата професорка в България".

4

Янукович

преди 8 години

Адама е мнооо наш човек.

3

Анонимен

преди 8 години

До ген.Калинковkak ne te e sram da pishesh takiva neshta, ti kakvo si postignal zul i zavistliv chervei

2

kalin72

преди 8 години

Ах този корумпирам Вили Адамс :) Хитро слиза от сцената, но ще управлява още дълго време, докато някой не му вкара куршум в главата заради безбройните подкупи, които е взел (то и тези дето са ги давали са виновни), явно малко са го били преди години...ама народа им се радва на такива убавци, вместо да ги измете...*** народ, скапана държава :)

1

Анонимен

преди 8 години

Не било в тикви, ами в кратуни...На 35 години професор! Браво! Голям "потенциал" ще да има тази дама!