9

Анонимен

преди 9 години

Сега погледнах сайта на Столична община населението на район Красна поляна към месец ноемврри 2012 е 65 443 човека. От тях 40-50 000 са роми?!?!?! Какъв е тоя ужас, бе хора, накъде върви държавата, селата ги превзеха, сега е ред на големите градове ли???????? Спрете да ги развъждате, спирайте им моментално детските и помощите, лелееееееее

8

Анонимен

преди 9 години

По протести е пълно с полицаи, които да подтискат народа, но когато трябва да се пази същия този народ, полицаи няма ?!

7

кмет

преди 9 години

Решението е просто: Забрана за движение на превозни средства с животинска тяга на територията на столицата и обласните центрове !

6

Една добра идея

преди 9 години

Всичко необходимо за решаване на тоя проблем се произвежда в Казанлък,завод "Арсенал".Може да помогнат и заводите в Сопот.

5

Анонимен

преди 9 години

Попитайте кмета за брезовата гора която *те отрекоха и построиха бараки които дават под наем на други *ни.Говоря за горичката на ул.Братска дружба 8 която е в средата на западен парк , а може би и тази земя е *ска собственост

4

GENERAL GADORIAN

преди 9 години

Забелязвате ли как повечето новини са за роми и ИД? Тенденцията е ясна. И двете категории са огромен проблем. Като ИД разбира се е много по опасна като се има предвид какво представлява и какви са й целите и възможностите.

3

Анонимен

преди 9 години

Не знам що ревете...имаме около 50000 полицаи. На глъвъ от населението сме на първите места.С кво се занимават всичките тия ?

2

Може.

преди 9 години

Пет полицая по пет да обработват,за закуска,обяд и вечеря и за седмица,необработените ще са като памук. / Не искам пари за съвета/.

1

:(

преди 9 години

Да стрелят. След 10-тина жертви, "братята роми" ще се откажат да вършат диващини ! Само терор и налагане на закона. Стига сме се правили на еврогейчета. Ако искат, братята им по интелект от БХК могат да им купят дърва и да им ги занесат по копторите в които живеят.