16

Анонимен

преди 9 години

Семейството е институция с основна функция-репродуктивна и възпитателна.Хора,които са психически негодни да отглеждат деца не трябва да се женят.Да се *** ,колкото си щат,но не на обществени места,а за деца и да не си помислят.Сурогатни майки-само за бездетни ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ двойки!

15

Деян Янакиев

преди 9 години

На мен ми пречи.Дразня се от тези, които паркират като арабин в пустиня.Които си хвърлят *** където им падне.Които симулират работа.И от тези също.

14

Анонимен

преди 9 години

ХА ХА ХА. ТЕ ВСИЧКИТЕ СА ПРАВЕНИ В БЕЖАВИЯТ САЛОН НА ЗАДНИЯТ ДВОР. ТАКА ЧЕ НИЩО ЧУДНО НЯМА.

13

Анонимен

преди 9 години

Eto tova sa evropeiskite cennosti. za koito tolkova se trabi i u nas.

12

Анонимен

преди 9 години

Ще си позволя да дам съвет-раждайте!Винаги ще си отгледате децата с един,с двама родители, или с баби и дядовци.ГЕРБ,Борисов,ЕС-и това ще мине,ще останат децата и внуците ви-ето това е България.

11

Мноо убаво

преди 9 години

Криза ,няма пари

10

Анонимен

преди 9 години

Еврото се срива през октомври.Относно бялата раса:законите в природата са прости,по-жизнеспособният и фертилен вид измества от ареала яловия.В християнството и исляма има много мъдрост, наистина войните се печелят в женската утроба,но като предпочитате мъжки ***-изчезвайте си.

9

Анонимен

преди 9 години

Тия ирландци се оказаха съвсем ненормални. А преди ги мислех за готини.

8

мразичервенотиквеник

преди 9 години

Пука ми дреме , и без това давам още 5 години на еврогейският съюз, отдавна за мене ес е мъртъв особено западната му част. А нашите *** искат час по скоро да минем на евро.

7

ЖороПърви

преди 9 години

...очаквам в скоро време Хелзингският комитет да се оплаче от дискриминация, и Европейският парламент да приеме закон, че браковете са само еднополови, да се забранят междуполовите бракове, и след това да се провеждат гей-паради във всеки град с над 30 000 население....Тогава ще постигнем политическата коректност и мултикултурализма на Европейския съюз.

6

ЖороПърви

преди 9 години

Кончита Вурст-ПРЕЗИДЕНТ на Ирландия! Заслужават си го...

5

edin

преди 9 години

Че тия по селата нали с козичките.............?

4

Анонимен

преди 9 години

Според статистиката европеидната раса е 15% от населението на света,негроиднара -също 15%,азиатците са 55%,има и др.По всичко личи,че живеем в залеза на бялата раса.

3

ГЕРБ ПОБЕДА !

преди 9 години

Победа бракя гербери ! Ура за нашите еврогеейски партньори , следващите сме ние, гарантирано !

2

Вуте

преди 9 години

Е,все пак в някои отношения сме по-добре от ирландците.Засега...

1

Анонимен

преди 9 години

Прави се нарочно ,за да се намали популацията.Импотентните,но доволно перверзни старци евреи искат населението да е с пропорциите и числеността преди 1 СВ.Лично аз се кефя на китайците,защото те доказаха ,че човечеството има волята да планира раждаемостта по интелигентен начин.За нас бройката е 2,5 млн.