71

Анонимен

преди 9 години

До видинчанинМи Кауфланд е създаден с подкрепа на немското правителство, да те светна.Тъпите западняци инвестират държавни пари в създаване на предприятия, бизнеси, а умните балканци- в спортни зали , чешмички, фонтани и партийни субсидии.

70

млад българин

преди 9 години

Естествено, че никой млад човек особено пък тези отделили години от живота си да завършат образование няма да се забие някъде да работи за 400-500 лв., особено пък в някоя държавна институция. Единственото спасение за младите Българи е масова емиграция. Тук нормален живот с този мизерен стандарт, няма. Това е !

69

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 51Ми наемете си тотално грамотни италианци, испанци, французи, германци и им плащайте каквито заплати ви искат, щом българите били тотално неграмотни, мързеливи и не знам си кво.Ама друго си е на бизнесмена със основно или средно образование да му работят хора с по три езика и две висши, а той да им плаща колкото за джобни да ходят на работа,щото са много велики.

68

кирето

преди 9 години

Калфин е ***!

67

Анонимен

преди 9 години

Ало мързеливците, ако ставахте за нещо (ама НЕ СТАВАТЕ) тук щеше да е пълно с заводи на големите мултинационални компании. Да ама НЕ!Тези компании са в Китай, Индия, Бразилия та дори и в Африка.Тук ще идват само дребни мошенници за чук-чао и толкова.Останалото е от бг предприемачите които все още имат нерви да се борят с тиквата и некачествената работна ръка. Но и и това ще свърши един ден.Така че вземайте това което ви се дава че и толкова не заслужавате!

66

Анонимен

преди 9 години

До до 27Беден Бай *** е най-големия капиталист и анти-социалист, даже няма пари да иде до Западна Европа и да види що е туй животно, наречено социализъм и как живеят там хората.Реве само,че трябват ниски данъци, по възможност нулеви,и всички ще станат капиталисти и бизнесмени- кой ще продава вестници, кой ще прави банички, кой ще плете терлици

65

Анонимен

преди 9 години

До 70И като ти продължа мисълта за възпитанието на рУдителите с определението набанкянския *** "Аз съм *** и вие сте прости та за това и се разбираме" и .............всичко си идва на мястото.

64

Анонимен

преди 9 години

Не можеш да въвеждаш дуално обучение без да освободиш студентите от данък и пенсионна осигуровка .. В Германия студентите са освободени до 450 евро от данъци.. Затова там фирмите имат интерес да наемат студенти..

63

Анонимен

преди 9 години

Този пък за какво си отваря само устата да се дразнят хората-кой работлив,кой мързелив.

62

видинчанин

преди 9 години

Всички собственици на магазини до преди няколко години упорито твърдяха как хората нямат и нямат пари да пазаруват.И след като се построи Кауфланд истината лъсна наяве.Такива опашки каквито имаше по празниците не съм виждал и през Живково време.И толкова много стоки да се купуват също.Добре,дами и господа български бизнесмени-защо нито един от вас не построи такава верига магазини?Ами защото не можете-затова трябват не само пари,а и ум!

61

Анонимен

преди 9 години

Пари за заплати няма, пари има за скъпи джипове, имоти в чужбина, за субсидия на партиите, за полети на ленторези,............

60

1

преди 9 години

Дайте им мотивация и реални цели и ще видите как сами ще започнат да се занимават. За съжаление българските младежи са лишени и от двете. Причините за това не са в Русия, САЩ, Турция или където и да е. Причините са в нас. Възпитанието на едно дете започва с възпитанието на родителите му.

59

Анонимен

преди 9 години

единственото по-лошо нещо от това да те управляват комунисти, е да те управляват бивши комунисти правещи се на демократи !

58

Чорбаджия

преди 9 години

До Анонимен 57дали пък да не взема да ти купя на теб ратай *** една S класа??

57

Жоро

преди 9 години

На който му се работи , работи ... Останалото е оправдание :)

56

НискиСаЗаплатите, НО

преди 9 години

1/ За да се намери адекватно решение е нужно да се направи и разбивка по етноси. След това - разбивка по населени места. В малките градчета работа няма, а не всеки млад човек има такава сума пари, с която да разполага лично и която би му стигнала, за да поживее поне един месец в голям град, търсейки си работа.2/ Там,където има работа, но младежът се шляе, проблемът е съвсем друг - готованство и глезотия. До по-високо платена позиция можеш да стигнеш,като натрупаш трудови навици и житейски опит

55

Чиновник

преди 9 години

На толкова *** народ, нормално е да му се плаща малко. То просто няма за какво да ви дават повече.

54

Анонимен

преди 9 години

Мързеливо племе, тва е цялата истина.

53

Анонимен

преди 9 години

"Въоръжен обир на клона на "УниКредит Булбанк" в Айтос е станал преди минути"Ама как безработни бе?!Работят младежите ама на ненормиран работен ден.

52

Blake

преди 9 години

Сега, че заплатите не са много високи - ОК, но младото поколение страда от трудно излечим мързел, и не са заплатите това, което ще го излекува. Все пак, не може да се очаква новобранец без образование и ден стаж да стартира с 2000 лева заплата, нали?