32

9К51

преди 9 години

До 67 ...Тази младеж е продукт на демократизацията на Русия ... затова и се излага за няколко рубли.... как беше там демократичните западняшки ценности... консуматорско общество ... прав си, че тези дето го правят са ***!

31

!

преди 9 години

До 64Пич,ако мислиш,че в Money talks ги подбират на случаен принцип си мн наивен..

30

Анонимен

преди 9 години

до 63-ти с глупостта "Комунзма *** хората" ...***, това богаташко хлапе не е чувало за комунизъм, мисли малко като пишеш, ако имаш възможност да мислиш !!!

29

9К51

преди 9 години

Такива *** като това мамино синче са продукт на демократизацията на Русия! Татковците и майките на тези *** забогатяха, чрез разграбването на всичко построено от обикновения руснак през последните 70г. по времето на пияницата Ельцин, у нас не е по-различно просто мащабите са други .... и да не се чудим, че толкова е популярен Сталин сега в Русия .... по негово време този ***, подиграващ се с хората отдавна да е в ГУЛаг или в трапа!

28

Анонимен

преди 9 години

ДРАСКАЙТЕ В GOOGLE " MONEY TALKS " ( REALITY KINGS) И СЕ КЕФЕТЕ НА ЕВРОАТЛАНТИ4ЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ !!!!!

27

Анонимен

преди 9 години

Комунизма *** хората

26

Анонимен

преди 9 години

Mnogo dobar primer koi kolko mu e sebeuvajenieto, a picha na peikata dori go proqvi nagledno ;)

25

Анонимен

преди 9 години

Милиардерското синче, ако не беше милиардерско синче сигурно и то би пило урина, за пари. Залага на унижението на хората. Яко комплексар е тоя... Отвращава ме.... Го*ньо!

24

с

преди 9 години

Наглото копелдаче само хаби въздуха като съществува. Дано има повече типове като онзи, дето го нагости с тупалка в *** лице. 0лигофренче.

23

ха-ха-ха-ха :)))

преди 9 години

Я, на православните ценности как им се услажда да пият пикня :)) Ха-ха-ха, няма страшно, путлерасчета, след пикнята ще си купят една бутилка водка "***" и ще си изжабурят устата :)))

22

KIKO

преди 9 години

ИСКАТЕ ЛИ ЛИНКОВЕ ???

21

KIKO

преди 9 години

До 19 - Абе еиииииииий кое го няма ю в USA бе ??? има цели предавания за незаконни улични боеве, а кралете в порното REALITY KINNGS подават вибратори на случаини минувачи за да гправят извращения пред камерите им за 100 долара !!!

20

хм

преди 9 години

Първосигнално се възмущава човек, това с урината е нечовешка история. Обаче, ако се замислиш, получил се е интересен социален експеримент. Още по-интересно ще е, ако това пишлигарче бъде поставено в ситуация да направи нещо подобно срещу възможността да си загуби богатството, например. Сигурна съм, че ще е готов на неща, пред които въображението немее.

19

haha

преди 9 години

Не заради друго ами ми е мнго яко да видя как се опитват тези на заплата дето защитават как се гърчат :) Давайте да видим опорните точки хахах

18

az

преди 9 години

mnogo stoinostna novina :) blagodarim vi 4e ni osvedomihme , napravo neznaem kak shtqhme da jiveem ako ne ni bqhte osvedomili za tova ! bravo

17

Анонимен

преди 9 години

Младежта на путята?

16

Анонимен

преди 9 години

Еий много злобни и *** коментари. Ако гледате порно канали, ще видите как в Чехия, Унгария и другаде за пари се е.ат на открито. Предполагам, че това момче ги е видяло и е решило и то да опита. За съжаление по цял свят , повтарям по цял свят винаги ще намериш ***. Так че по- полека със славянската душа и евразийсклите ценности. Не съм им голям фен, но и малко по-лежерно де.

15

православенУринопиещ

преди 9 години

Путлерасите са в мозъчен ступор и не знаят какво да кажат, затова никакви ги няма в коментарите :) Как не са спуснали досега още от съветското посолство опорна точка, че тоя православен руснак дето се гаври със сънародниците си всъщност е американец, не знам :)))) Ха-ха-ха-ха-ха. Православни ценности в действие :)))

14

Анонимен

преди 9 години

До дайте по тематаНавсякъде по света има достатъчно прости хора, които срещу пари са готови да направят всичко. Има и такива, които го правят безплатно... Това по никакъв начин не означава, че това явление е запазено за точно определена страна. Но малките промити мозъчета няма да го разберат! Важно е да се плюе в "правилната" посока!

13

313

преди 9 години

Нещо ви умряха опорните точките, тролчета :)))