131

Румбо

преди 9 години

До vanko84Защо печелел изборите ли?Ами такава среда му осигуриха!Без никаква алтернатива в дясното и с мижав противник в ляво(Сер-гей).А ДПС от 2001-а си е на власт-къде явно,къде тайно,това положение ги устройва идеално.Да сте чули Борисов да е накърнил с нещо властта на ДПС по министерства и администрации?Агите си командват на общо основание!Сега спокойно могат да го крепят 2 мандата,докато дойде времето да вземат властта самостоятелно и окончателно!

130

Анонимен

преди 9 години

A be Vanko ti mai si vertikalnia koito spami..tolkova li mogech be moito momche..mozak za necho poveche ima li ili zagubena kauza a

129

do 178

преди 9 години

Da da e taka..che da se spasim..bez BB ne se napavaite tolkova s hvalbite..nama da vi uvelichat parite

128

do Vanko

преди 9 години

Ne pecheli izborite..kupuva gi..razlikata e ogromna..kak moge da zachitavach choveka prodal stranata ni toi ne se interesuva ot horata toi e edinstvenia koito ni zakopa s 16 ml..a ti si s chipiran mozak

127

Анонимен

преди 9 години

Искам всеки ден по едно часово интервю на Борисов. Само след два месеца ще бъде свален и пребит с камъни. Колкото и *** да е човек, ще прозре, че не може да е по-*** от ББ.

126

Анонимен

преди 9 години

Вижте саита Афера

125

Анонимен

преди 9 години

До vanko84Релакс пич,хомосексуалните ти фантазии,ще те побъркат

124

Хм..

преди 9 години

До 147 Анонимен30-т год. ? Ако така продължава държавата - Боко и обкръжаваща го мафия от крадци и далавераджии в парламента и правителството /манталитет, среда на престъпници - не на съзидаващи и съграждащи/ Тази държава до 10-15т год. няма да я има! Днешната територия наречена БГ няма да е България !

123

Анонимен

преди 9 години

Какъв изказ.................какъв полет на мисълта.....................

122

Анонимен

преди 9 години

Този знае ли 80млрд лв,какво са за една европейска държава с нашия размер-НИЩО.Освен това са в ръцете на приближените му олигарси и монополи

121

Анонимен

преди 9 години

В политиката се завират всякакви, подлеци, лъжци, крадци, продажници, предатели, всякаква ***. Въпросът е, кой и защо му се връзва на Тикваров? Най-вероятно е, че си допадат по простотия. Но това смазва държавата тотално. Не може да има развитие когато един народ е жестоко раздвоен. У нас за него са гласували 15%. Останалото е купил. Не за да развива държавата а за да властва. Основно да е охраняван за да не го убият тези които е предал и продал в миналото. А те не прощават. Ето защо е страха.

120

Анонимен

преди 9 години

Мутрон в прав текст каза на зомбирания си електорат гласуващ за него,че всичко ще продължи по старо му. Мафията,корумпираните политици и олигарси да бъдат спокойни,това което им се случи в Румъния Боко няма да допусне да им се случи в България. Но обеща пенсионерите твърдо да продължават да взимат големи пенсии по 156 лева. Да ни е честит Мутрон.

119

ужаст

преди 9 години

Дали това недоразумение ,е грешка на растежа на българската нация,или толкова си можем?

118

Анонимен

преди 9 години

До Бивш член на БСПДо 2030 казваш, че ще е все ТОЙ? Направо кажи, че ако стане така, 2030 закриваме държавата! По-вероятно е след 1-2 години ти да си Бивш симпатизант на Боко.

117

Анонимен

преди 9 години

Аз се чудя братовчедка ми е журналист и водещ в СНН Тюрк и каза, че получава 5 хиляди турски лири или 4 хиляди лева. Какъв е тоя Хекимян с 15 хиляди лева заплата.

116

не за дебили

преди 9 години

Пожелавам на Борисов огромен букет от цъфнали магнолии в неговата спалня и приятни сънища!

115

До 112.Втора история

преди 9 години

Моя колежка живееше в "Западен парк", в гарсониера със свекър, свекърва, с мъжа си и двете си деца, които вече ходеха на училище (момче и момиче). Свекървата спеше на миндерче в кухнята, а свекърът наистина разпъваше походно легло в антрето и хем хъркаше като дъскорезница,хем трудно се заобикаляше, ако някой нощем иска да иде в клозета.Дошла комисия от ОФ,за да преценят дали семейството се нуждае от друго жилище. От вратата запляскали с ръце "Каква уютна стая!Някой спи в антрето?Е,допустимо е."

114

Мииккоов спиш

преди 9 години

Обикновена пиар акция на един болен човек,ама като няма реална опозиция ще си налягате парцалите в диктатурата наложена от долнопробният пожарникар !

113

До 112

преди 9 години

Разказвам ти две истории от София, през 80-те год. на 20-и век.Едната е за млада журналистка с дете и съпруг. Живееше в гарсониера недалеч от ул."Раковски".Кооперацията е стара, затова банята и тоалетната бяха поотделно. Сложиха душ в ***, а свекърът и свекървата едвам сместиха леглото си в бившата баня,която се проветряваше от прозорче 30х60см.Дойдоха лелките от ОФ и ги скастриха:"Вие сте го преустроили в двустаен! Как може да претендирате за още едно жилище? Безочливо е!"...Продължавам...

112

1234

преди 9 години

С такава журналистика дори няма нужда да си купуват медиите ! Те журналистите вече са толкова наплашени ,че дори не могат и да симулират някаква позиция! Бойко се държеше като дерибей. Нивото на цялата ни политическа класа е невероятно ниско ,но този човек е дъното особенно спрямо поста който заема.