249

Анонимен

преди 9 години

Парадът си беше, какъвто трябва, но режисьорът беше пълен некадърник, въпреки супертехниката на негово разположение. Скъса се от близки планове и от монументалноста на парада нищоо не остана. Русияо тново е на крака, ще чакат нов Горбачов и Елцин...

248

лош ден за центовете

преди 9 години

Днес е лош ден за маймунките на Обонго. Личи от злобните им коментари. Парадът беше страхотен.

247

Шмайзер Калашников

преди 9 години

Дядя *** с ГЕРМАНСКА кола ли отиде на прайда или с Масквич? Буахахаха, и войската им още размахва автоматите, които "нацистът" ХЮГО ШМАЙЗЕР им направи...

246

До Одисей 1 /331/

преди 9 години

...произход, а е имало спор дали "Мила Родино" да ни стане химн, защото е...еврейска. Та, ние сме много талантлив народ, ама ще го докажем един ден! Честна пионерска! Време е да излезем от ембрионалния стадий, да се сплотим, да престанем с омразата, тази , която всеки ден сееш ти и няколко истински предатели на българщината. Защото който мрази Освободителите ни, който се подлага на тези, които не ни броят за хора, които ни държат за изтривалка към вратата на Европа е предател на Отечеството.

245

Анонимен

преди 9 години

Брей показала зъби, ама се видяха май и кариеси в контролата.

244

Щирлиц

преди 9 години

ПАК ФА нещо липсва... не можа ли да вдигне колесника?Жалко, че Прогрес-ът не завърши парада, щеше да е зрелищно...

243

Анонимен

преди 9 години

Абе това от 20-ти век ли показват техника и се "хвалят" с нея братушките... Ще се пукна от смях! Гаргите ли ще плашат ...?

242

развеселен

преди 9 години

до 360 Съгласен,но фобите ме кефят,как се пенят

241

До Одисей 1 /331/

преди 9 години

Одисер, нещо си в дълбока заблуда, ама карай да върви - на нашенеца му харесва да му говорят така. Ама не сме покръствали Русь. Който не вярва е предател! Удобно? Удобно, безотказка! Също като Марко Кральевич, прави бугарин, као Вукашин. Бях смазан, когато чух най-хубавата българска песен "Хубава си, моя горо" на сръбски и ми светна каква добра работа е свършил дядо Каравелов. А после в "Крадецът на праскови" чух "Мальовица" на сръбски. После разбрах, че музиката на "Шуми, Марица" е от немски

240

до развеселен

преди 9 години

30% от българите са русофили. 20% са русофоби и 50% им е все тая.Горе-долу това показват всички изследвания, но любопитното е, че това се запазва стабилно във времето - още след освобождението е така.

239

Анонимен

преди 9 години

Абе май верно си беше помпане на мускули и дрънчене на метал.

238

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 9 години

Нека решим енергийния проблем лесно, макар пак да е свързано косвено с Русия! Раздават се газени тенекета и всички шорошопитеци пикаят газ, щом чуят ИМЕТО Й! За удвояване на надоя да се употребяват словосъчетания като "Великата Русия", "Непобедимата Червена Армия", "унищожили кафявата чума" (да се внимава с последното, за да няма свръхпроизводство на негодни органични торове!).

237

кви

преди 9 години

русофили? 20 трола на надница пишат постове и получават заплата от Путин. Русофилите се броят на изборите, където взимат 5%. България в ЕС и НАТО!

236

Ушан Ка

преди 9 години

Браво пичове, хвалете великия вожд и изостаналата му държава. Аз плащам по 30 сребърника на предате.... исках да кажа на патриот.

235

развеселен

преди 9 години

До Анонимен353Яд ли те е ,че 80% от българите са русофили,а яд ли те е,ами пукай се

234

набожен

преди 9 години

Днес запалих една свещ за руското оръжие,добре,че го има,един ден пак,ще ни спасява.*** да го д...т

233

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ТЕ ИМАТ КАКВО ДА ПОКАЖАТ АМИ НИЕ КАКВО ИМАМЕ ДА ПОКАЖЕМ. А ДА АМЕРИКАНЦИТЕ СА ТУК ЩЕ НИ УСЛУЖАТ С ТЯХНАТА БОЙНА ТЕХНИКА И САМОЛЕТИ. ТОВА КОЕТО НЕ Е ЗА ПОКАЗВАНЕ ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ РУСНАКА НЯМА ДА ГО ПОКАЖЕ. ТОВА ЗНАЧИ ДА СИ ЛЪСНЕ *** ПРЕД АМЕРИКАНЕЦА. АМЕРИКАНЕЦА НЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ КАКВО ДРУГО ПРИТЕЖАВА РУСНАКА.

232

Анонимен

преди 9 години

До анонимен 322;"С тази техника ли от 20 век се хвалят руснаците,могат да оплашат само гаргите"Личи си пич че си супер ограничено момче!Няма лошо да си русофоб,ама поне почети малко военба литература,ограмоти си,че с тия тъпотий дето пишеш само се излагаш,че и надника няма да си вземеш!

231

Nobody

преди 9 години

16 000 войници на парад. Ние толкова армия нямаме...

230

до брей

преди 9 години

Що? Това са факти.