46

орнитолог

преди 9 години

Вижте кмета на Кюстендил - Петър Паунов. Официално дарява заплатата си, а връща кредит от 500 000 лева. В момента ударно разпродава общински имоти. Градът се е превърнал във феодално владение

45

Анонимен

преди 9 години

АМА МНОГО НАГЪЛ ТОЗИ БЕ ! АМА КАК НЯМА ДА Е НАГЪЛ КАТО НИЕ СМЕ ОВЦЕ ! ТЪРПИМ И САМО СИ ЧЕШЕМ ЕЗИЦИТЕ ! ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕМ С КОЛОВЕТЕ ,ЗАЩОТО НЕ НИ СТИГАТ СКЪПО ПЛАТЕНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ НА ВЪРХА И ДЕПУТАТИ АМИ И 80 % ОТ КМЕТОВЕТЕ СА КАТО ТОЗИ И ЕДИН НЕ Е ВЛЯЗЪЛ В ЗАТВОРА. ЗАТОВА СА НАГЛИ !

44

работник

преди 9 години

Законите в Б-я позволяват да нямаш нищо на свое име и да живееш като Крез.Докато това не се промени ще гледаме преди изборите такива нещица и нищо няма да се случи.БТВ тръгват по стъпките на ТВ7-те показваха имотите в странство на Любо Пъпката и Донев-какво стана-едно голямо нищо.Отдавна Парламентът приема закони,които облагодетелстват определена шайка-всички други по един или друг н-н ставаме техни роби.Затова сме далеч от нормалните евр.д-ви и затова не ни искат в Шенген.Журналистите са пионки

43

Анонимен

преди 9 години

Държава в ,която администрацията е по-богата от реалния бизнес е изначално сбъркана.Не се ли закачиш някъде на политическо ниво,бизнесът ти е обречен. А държавните и общинските харчове са в пъти над реалните,при ГЕРБ това достигна огромни размери

42

Анонимен

преди 9 години

Да не си помислите, че това има общо с кметуването. Просто човека има нюх към бизнеса и прави пачки. Поръчките си ги печели, просто защото е конкурентен, не че злоупотребява със служебното си положение. Вие сте в грешка.

41

Анонимен

преди 9 години

"Защо ли се сещам за филма "Недосегаемите" ."Аз се сещам за "изтребването на интелигенцията" след 44та.

40

Анонимен

преди 9 години

емии всичко като е от семейството да се видят и те от къде ги имат тези неща. Ако са облагодетелствани от обществени поръчки конфискуване.

39

Анонимен

преди 9 години

то е ясно че всички на този пост бъркат в меда, не въпросът е защо едни се показват и заклеймяват, а за други удобно се мълчи. Ето например за кметчето на Пловдив - Мамин Ваньо кога?

38

ужас

преди 9 години

Направиха си държава в държавата тези крадци и *** и си живучкат, а народът гине и мизерства. Няма ли Бог да види това и да ги накаже тези мошеници.

37

do42

преди 9 години

Da.ama BG ne e evropeyska durjava

36

Недосегаемите

преди 9 години

Защо ли се сещам за филма "Недосегаемите" ... е ли е възможно у нас ?!?Едва ли :-( ...

35

вот

преди 9 години

Наближават месните избори, хора, внимавайте за кого ще гласувате и на кого ще разпишете билета за новите палати. Аз лично не искам крадци и грандомани да ме управляват. А свестни за съжаление не останаха вече.

34

БГ

преди 9 години

Ето къде са нашите пари от данъци!Ако държавната администрация има поне малко воля и се заеме да провери всички властимащи хазната ще се напълни от глоби и конфискации.А то какво-стягай колана българино-хазната е празна,няма пари за заплати и пенсии.Работи робе,за жълти стотинки, а ние с палатите ще ти гледаме сеира....

33

Анонимен

преди 9 години

Този кмет така ще ги осъди тия дваминцата кресльовце за клевета, че ум ще им зайде.По-голямата част от народонаселението, вкл. всички журнализи дрънкат разни дрънканици, без дори да подозират в какви акита се омазват.

32

Анонимен

преди 9 години

До БТВАми вижте чия е собствеността на БТВ и НОВА ,и ще разберете защо се действа избирателно,а иначе кмета си е крадец та дрънка

31

до оня по надолу

преди 9 години

Ами на Данчето Фандъкова можеш да и снимаш апартамента и пращай снимките където искаш. Точно такъв е като на повечето от нас, хайде провери си опорните точки и опитай отново.

30

психолог

преди 9 години

Мегаломанията е явна тук. Всички дребни комплексари и импотенти си строят огромни имения с цел да замаскират духовната си нищета. И са крадци и мошеници, ама това е друга тема. Затвор за тях.

29

БТВ

преди 9 години

Поръчкова медия. БТВ е най-поръчковата медия. Не казвам, че кметовете не са алчни, казвам, че БТВ чакаха да дойдат изборите, за да се активизират. Затова са поръчкова медия.

28

Анонимен

преди 9 години

Uvajaema komisia,a koga shte obsledvate plovdivskia kmet-***-feodal Totev???!!!

27

Анонимен

преди 9 години

КОНФИСКАЦИЯ НИЩО ДРУГО , ПРИ ТЕЗ ТОЛКОВА КРАЖБИ И ПРОДАЖБИ , А БЕ КМЕТЕ КУПИ СИ НОЖЧЕ ЗА БРЪСНЕНЕ , ЗАЩО ТАКА ХОДИШ НЕОГЛЕДЕН