61

Дръндер

преди 9 години

Тоя *** Борисов не се научи, вместо да се възползва от ситуацията продължава да се държи като ощипана ученичка. "трябва да прибере парите на данъкоплатците обратно в хазната" Май се оказва, че всички са на едно мнение, само дето доколкото чух ония от синдика не искат парите а да спрат излъчването на телевизията, защото парите са налични. А честно казано, след като се махна Бареков от там тази телевизия май остана единствената дето надига глава. Така че Бойко не ми се прави на невинен.

60

Анонимен

преди 9 години

Б.Борисов има много да си врьща на Тв7 явно е решил дая ликвидира зада няма Кай даго критикува!?

59

Лайм

преди 9 години

Частните съдебни изпълнители са просто новите бирници, както банките са новите лихвари. Цялата тази система с отпускането на пари с лихви и преследване на длъжниците и докарването им до просяци е лоша, порочна и е голям грях. Тя е забранена в Словото Божие защото е едно зло, чрез тази т.н. банкова система богатите стават по богати, бедните по бедни а обществото все по разделено и заради обедняването все по неморално и враждебно.

58

Анонимен

преди 9 години

Опит за Костинброд-2 !Но не се получи, червени макаци ;)Сега ще хвърчат оставки на МВР глупави началници!Браво на Бъчварова и Борисов !

57

Анонимен

преди 9 години

Тя така си действа навсякъде и за всичко.

56

Анонимен

преди 9 години

Какво се прави на Дева Мария Тикваров? Няма действие в държавата което да не се е съгласувано с него!!! И то е по една основна причина, едноличното му управление с което не развива държавата а я връща назад. Като примитив с неограничена власт Бащицата не може да прости, че го хванаха по Бели *** с 480 000 бюлетини в Костинброд. Поради недалновидност и самозабрава не усеща, че недоволството се надига и рано или късно ще го отнесе от властта. После ще има съд и ще трябва да бяга в САЩ.

55

se

преди 9 години

Веднага оставка на правителството! Това е позор! Какво да очакваш от мутри....,

54

don

преди 9 години

Това бяха пълни незаконни действия от представителите на ЧСИ. Но това е ежедневието в България. Действията на ЧСИ почити винаги си превишават правата а от опредлени кантори идват здрави момчета които се представят за съдебна полиция.И тук сме свидетели как не е спазен закона и как се привашават прават по закон.В кадрите видях едно вещо лице което е имотен оценител как ще оценява техниката беше в кадър с въпросната г-жа Димитрова на излизане от сградата. ЧСИ трябва да бъдат премахнати

53

българин

преди 9 години

Телевизия-средство за дезинформиране и промиване на мозъците на хора с недобри умения да работят с компютър,лаптоп таблет или смартфон.Всичките до една трябва да ги закрият защото са символ на технологична изостаналост.Основната им функция е потребителят да знае това което собственикът на телевизията иска,да променя мнението му така както е изгодно на собственика.Изобретение от началото на 20 век с много ограничено прложение днес.

52

Анонимен

преди 9 години

И какво мислите,че ще направи ББ - /ЕАНО ГОЛЯМО ДОКАЗАНО НИЩО/

51

internetlumpen

преди 9 години

Нашият политически елит, който системно ни ограбваше, експлоатираше, унизи ни до смърт, и ни доведе до няколко последователни национални катастрофи. Тези, които ни прогониха и ни направиха най-бедни в Европар за срам и резил.Сега по същия безочлив и арогантен начин ни хвърлят в ръцете на Монополи и ЧСИ-та да ни дообезкостят тотално.продължава долу....

50

internetlumpen

преди 9 години

Знаете ли ежедневно колко достойни български хора - зорлем направени престъпници от държавата ни, са обект на унижение, безпардонност и безконтрол и превишаване на права за да бъдат вкарани в - "правия път"Сега е време държавата да се реваншира на своя народ и виновните за това да носят отговорност. Спрете издевателствата на и без това омерзения народ!Трябва да се приеме закон за гратисен период - 5,10 години докато се стабилизира обществото, икономиката, слабите. Не само на хартия, реално!

49

Ангел

преди 9 години

Абе ква е таз медия бе .Бързо да и взимат всичко ипотекирано.И ми говорът по другите медии че свободата на словото били нарушени ,абе кви слова бе ,няма нещо по върховно от закона а тая медия си е най-обикновен бизнес и трябва да се действа като към всяка друга фирма със неизплатени задължения.

48

Анонимен

преди 9 години

закривай! един мафиот закрива телевизията на друг мафиот пред очите на всички и после вика, той дължи пари на държавата. А Доган, Местан и КОЙ не дължат нищо на никого, да ги изкарате и тях публично с полиция да си платят например? Но те си плащат редовно нали за спокойствието и да продължават да крадат.

47

Анонимен

преди 9 години

Министерството на Вътрешните Работи е репресивна институция и трябва да бъде закрито, включително всички техни поделения и полицейски управления! Сградите им трябва да бъдат сринати с булдозери и фадроми, така както беше сринат и мавзолея на Г. Димитров! На тяхно място трябва да бъдат създадени коренно нови институции, като народни отряди, за гарантиране спокойствието и правата на гражданите, а не за всяване на страх и репресии!!!

46

Анонимен

преди 9 години

Пак брътвежи и глупости. ТВ7 била докарала Орешарски на власт? Нали Герб спечели изборите, обаче слугата на Герб Яне не влезе, Сините се разделиха и не влязоха.

45

Даниел

преди 9 години

Така е. ТВ7 крадоха пари на воля. Изведнъж от нищото изникна една телевизия и се наляха милиони за *** предавания. Сега дойде видовден и е време да си плащате масрава.

44

Анонимен

преди 9 години

Toi vola rie i na garba si go hvarla...BB che si nosi posledicite nama bezplaten obad..s dumite si obigda policaiite megdu tah ima i svestni hora..nakraa da ne se okage che nama da imame i policia..

43

Анонимен

преди 9 години

Че вие пък кога сте действали умно и небрутално? Когато налитахте ЧЕЗ ли? Сега целият свят стопли за диктатурата на Борисов.

42

Анонимен

преди 9 години

Всичко правилно е казал й обяснил Бойко ... който иска да разбере - ще разбере.Друг е въпроса, че червените и атакистите разбират само от бой !