347

elevation04

преди 9 години

Копирали са Леопард 2 - голема работа...

346

Анонимен

преди 9 години

Нищо чудно - руснаците имат най-добрите самолети, най-добрите подводници, най-добрите хеликоптери, най-доброто пехотно въоръжение и най-добрите войници. Нормално е и танкът да е добър, все пак руски танк печели последната СВ, остава само да се тества в полеви условия.

345

гоже босподи

преди 9 години

Тези още взривяват влакове и им се привиждат фашисти...живеят в 1917!

344

стелт по руски

преди 9 години

Брезентата служи като стелт - целта е противника да го обърка с каруца!

343

Анонимен

преди 9 години

Едно оръжие дали е добро, става ясно когато се изпробва при реални бойни условия. Именно в реалните битки стана ясно че въоръжението на американците е пълен ***. Ама имало климатик, ама имало луксозно окачване... кел файда като не може да те прибере жив у дома.

342

Боби

преди 9 години

До 465 до 468т-64 т-72 т-80 т-90а имат една ахилесова пета и това е изгарящата гилза на боеприпаса Чак Т-90СМ оправиха нещата с ъншно хранилище на боеприпаси а Т-90 и модернизираните Т-72 с брониран автомат за зареждане. По отношение на датчици са еднакви след като французите им продадоха преди 15 години топловизьориРашките не крадат защото нямат технологии Китай краде и дветеДжавелин всичко е в ракетата тоест компа е слаб тоест може да се измамиРФ Корнет няма комп лети по лазер къде насочиш

341

Анонимен

преди 9 години

Засега показват едно завито нещо на "крестьяните", от "съображения за секретност", ама "секретното" е, че нямат деньги.

340

Анонимен

преди 9 години

Че то американският абрамс не е нищо особено - реактивен двигател значи много проблеми, чудовищен разход, различен тип гориво от всички останали военни единици /цялата армия е с дизел, но абрамс-ите са на керосин/, специална усложняваща логистика, уязвимост при лоши условия и т.н. и т.н.

339

Анонимен

преди 9 години

Тия теникии са перфектна мишена за "Джавелините" !

338

?

преди 9 години

Интересно защо руските оръжия винаги приличат на западните си аналози - танка на немският Леопард а пък ПАК-ФА кой знае защо прилича на Ф-22 Раптор. Даже в Русия така му и викат-Рапторский.

337

Анонимен

преди 9 години

Може да не могат да сглобят и 1 пералня като хората но пък успешно си сглобяват танкове и самолети. Руски прогрес!

336

Чекист

преди 9 години

До Анонимен467... Много си зле моето дете... ама много... Седни прочети нещо, че сам си нямаш на идея колко си ограничен...

335

Георги Желев

преди 9 години

С гигантски стъпки мужиците напредват към създаването на MBT, който се доближава до моделите 1987-90 г. на Запад. Само защо лъжат журналяците, че Т-90 бил основно въоръжение в Раша. Там от 15 хил. машини само 2 хил. са Т-90. Всичко останало са танкоподобни жертви за упражнения на сирийските джихадисти.

334

Анонимен

преди 9 години

Русия няма интелектуален потенциал и не може да твори, но може успешно да краде. Крадва, но е некадърна да прилага откраднатото, с изключение на атомната бомба, автомат "Калашников" и някои други военни изобретения.

333

Анонимен

преди 9 години

В момента няма измислена защита, която да предпазва който и да е танк от Джавелина. В Ютуб има доста клипове, на които се вижда как Джавелин поразява повече от успешно, буквално прави на парчета, всеки руски танк.

332

русофоб

преди 9 години

Русия и технологии. Да си направят най-напред един советски кампютер или ТВ, на което говедата могат да се различават, па тогиз ще прикаваме за съветските технологии.

331

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"За любителите на Армата - напишете в някоя търсачка "джавелин". Пуснете си клипчето от ютуб, на руски е ваше улеснение." А ти вземи и чети малко за защитата "Реликт".

330

Анонимен

преди 9 години

До ТОКАМАКзабравих съм, от Българин, точно така

329

Боби

преди 9 години

До Анонимен 460имаш 3 типа изпитания на всяка техника.1. По отделно всеки елемент(примерно активна броня се стреля и модифицира релано непрекъснато)2. Комплексно механика - това не са го направили3. Комплексно - ОБУЧЕНИЕ ДА ВОЮВА - т.е. Учебници тактика и прочие Това последното наистина може да отнеме и 5 години.Всички съвременни системи се проектират цифрово дори и в Раша. Така че в сравнение с другите стари проекти спестяват години разработка и изпитания и брой инжинери.

328

Боби

преди 9 години

До Анонимен 440Отностно Джавелин и сие израелски системи1. Бавни са и (изкл еврейските спец версии) с обсег 2500м2. Датчиците лесно се мамят. ако танка засече ракетата първото което прави е облак от дим(вкл с инфрачервени свойства) Датчика губи обекта от поглед и до там. Евреите имат по-добра система позволяваща ръчно насочване а оператор трудно се ***. Но все пак и еврейската ракета става относително неточна3. Цената на тия системи е майка си и баща си а ефективност спрямо руските Корнет -