162

БГ

преди 9 години

На Българските граждани им е хубаво такъв тип обноски!!!То 500 г. турско робство,то комунисти,то мутри...като зоологическа градина сме!!! Загиваме като нация!!

161

Анонимен

преди 9 години

Почна се ,пиян американски войник,ударил ученик ,родителите няма да повдигнат обвинение.При положение,че контингента е малко,какво да очакваме след това?

160

Ф.С.В

преди 9 години

Хахаххахах до 328 - НЕВЕРОЯТЕН СИ АХААХААХААХААХАХ

159

Българин

преди 9 години

Някой да ми каже някога дали руски войник е удрял дете нас ?Тези не само ще ни бият ,но и ще ни ...т. Ние ще се превиваме от щастие ,защото са "новите ни братя". " Ай сиктир"на такива братя.

158

ще те наградят с орд

преди 9 години

Във Виетнам американците са убивали на всеки един военен виетнамец - по трима цивилни. Във Виетрак и във Виетганистан, американците утрепват на всеки един военен - по четирима цивилни. В Югославия при бомбардировките, на всеки един убит военен се падат по пет цивилни. В Пакистан и Афганистан, при бомбардиране с безпилотни самолети, квотата е вече един убит военен към 28 (двадесет и осем) убити цивилни. Ако застреляш човек в САЩ, ще те осъдят на смърт. А ако застреляш цивилни граждани, не американци, извън САЩ, ще те наградят с орден.

157

чест и гордост

преди 9 години

За нас в България е чест и гордост, че британските и американските самолети ни бомбардираха през Втората световна война. Бяха убити над 4200 души. Ако не ни бяха бомбардирали, ние щяхме да потънем в неизвестност. И никой нямаше да знае за нашето съществуване. 70 години по-късно, като благодарност за бомбардировките, ние станахме васали на американците и доброволно си подлагаме долната част на гърба за третиране от тяхна страна.

156

Анонимен

преди 9 години

Родителите нямало да повдигат обвинение.Те са се извинили за грубата и бепардоннна постъпка на сина си, благодарили са на американския рейнджър за доблестната му и теройска постъпка и след дълбок поклон, са целунали ботушите му.Кметът на Сливен и партийни активисти на ГЕРП са държали благодарствено слово, пели са американския химн и дълго са забавлявали високопокставените гости - освободители от омразния тоталитаризъм.те са набегнали на факта, че при комунизма вбългария не е имало банани и такив

155

БЪЛГАРИЯ

преди 9 години

Земя като една човешка длан...написал бе поетът.Но днес една червенa сганя граби на парчета.Народа беден се е сврялв черупката безволени дреме тихо оскотял,макар и недоволен.Пълзят навред ченгета стари,заемат важен пост след пост,крепят властта на тез другарищо грабиха народа ***.Народ нещастен с участ зла,със Турция за наковалняи чук отгоре от Москва...Кърлежи с червени връзкиграбят бедния народвсе по-нагло и по-дръзкоправят го на ***.У народа няма злоба,явно иска да е роб,сърба си покорно боба,верен им е чак до гроб.

154

Роско Чехълчето

преди 9 години

Вечна дружба ! Вечна дружба !

153

Анонимен

преди 9 години

Ами те хамериканските на друг не могат да надвият и за това на деца посягат.

152

Анонимен

преди 9 години

Първата жива торпила - героят Списаревски никога не е правил ниски поклони и пред представителите на Хилядолетния райх известен е случаят, когато в школата във Вернойхен (Германия) набил един немски летец-капитан, който обидил България и нейните летци, наричайки ги балкански ***.

151

анонимен

преди 9 години

а вие какво очаквахте алкохол наркотици проституция това идва следкаубоите утре ще вземат да стрелят и пак нищо не пискайте ами мислетес главите си

150

Анонимен

преди 9 години

Като гледам и с това ще свикнем. След време ще викаме това дете как е могло да обиди, къде му е възпитанието. Полека лека всички наши сетива и национални чувства ще бъдат до такава степен притъпени, че няма да ни пука.

149

Анонимен

преди 9 години

особено непримирим е Списаревски срещу безродниците и слабите духом които гънат гърбовете си в чуждопоклонство. Срещу тях трудно сдържа гнева си. Ръцете го засърбяват. Свива юмрук. Известен е случаят от честването на един 24 май, когато събралите се летци празнично се веселят в градския Военен клуб в Плевен заедно с току-що завършилите зрелостници. И докато летците пеят български военни маршове и Хубава си моя горо, наперените младежи демонстрират нископоклонството си пред Хитлерова Германия, пеейки немски маршове. Списаревски зашлевява един от тях, а останалите млади хитлеристчета се раз

148

zdr

преди 9 години

Американски войник шамаросал детето на Соломон Паси-каква ли ще е реакцията?!

147

Български герой

преди 9 години

Възпитан от дядо си, Д.Списаревски от малък се запознава с българската история и ясно осъзнава кой има най-голям принос за освобождението ни от османско иго руският народ. Негов любим герой е подполковник Калитин спасителят на Самарското знаме от турците при Стара Загора. Затова, когато го питат защо иска да учи в руско училище, Списаревски отговаря: Защото дядо ми е учил някога в Русия и защото подполковник Калитин е загинал за България.

146

Анонимен

преди 9 години

докато не пристигна някакъв техен началник,който специално го докараха от база"Ново село"с микробус за да ги озаптява.Като го видяха за около една минута всички бяха в автобусите.А този пияния и неадекватен не само че е ударил дете ами се държал неадекватно ,като е обиждал и нашите полицаи и техните Началници,а също и Командира им който е бил там.Нещата въобще не са такива,каквито се опитват да ни ги представят.А Вие сами си правете изводи.

145

Анонимен

преди 9 години

Родителите нямало да повдигат обвинение..Те поканили доблестния войн на печено агне и баница, като щели да го запознаят и с дъщерите.А, и със по хубавите си синове.

144

американеца

преди 9 години

е постъпил типично по балкански - бой, е.ане и српска (упс - кънтри) музика. Така е като не си свикнал на местните питиета

143

Анонимен

преди 9 години

Партийният клуб на ГЕРБ в Сливен събира средства и ще постави паметна плоча за геройската постъпка на хамериканския доблестен войн, наш освободител от *** - оказва се, че битият ученик е с комунистически разбирания.