91

Анонимен

преди 9 години

ПАРИ !Я питай бай "Петко" на село колко пенсия има за своя 40 годишен труд за държавата - 150 лв./70euro...

90

vesko02

преди 9 години

Ако хорът не е държавен как министърът уволни недоволния хорист?

89

Драган

преди 9 години

До АнонименДо коментар 113Много елементарен гражданин си ти, като не си част от народа.

88

Анонимен

преди 9 години

Мразенето е двустранно. И още - с чужда пита(тракийска) помен правят. Има ли нещо ново, българско, с което да се похвалим, освен с днес пеещите? Може би с новопостроените от чужди компании лъскаво-евтини супермаркети, еднакви градско-селски площади и "шадраванчета".

87

Въпрос

преди 9 години

Г-да Борисов и Рашидов. Пише ви българин евреин, живеещ в предградията на Париж, емигрирал 1982 г. Въпросите ми са: Г-н Борисов, нямте ли си къща в Париж или предградията, че така се натрапихте на наследството на българските, с което го опорочихте? Ако нямате, ще ви поканя на мои разноски в Париж! Избягах не от България, а от управлението на България, което е същото до днес. Не ви ли е срам да си присвоявате наследството на хората, опазили и пазещи тази земя и държава България до днес?

86

Анонимен

преди 9 години

... Все пак същият този народ търпи за министър на културата Главния Мултак, нали така?

85

istinata

преди 9 години

Kato ti predlagat neshto.go priemash ili othvurliash.otishal e znachi e priel usloviata kakvito i da sa te.e niakoi bsp pich mu e dal hiliadarka da razdue sled tva

84

Анонимен

преди 9 години

Вежди, ти така и не разбра, че проблемът не е "какво правиш", а "как го правиш"! И моля те, престани да ни наричаш народ. Ние сме граждани, на които им трябва държава с работещи институции, а не самозабравили се простаци за главатари.И цената за българското достойнство си ти, когато стана за втори път министър на културата. Евтина цена, мнооого евтина...

83

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 106,къде тва там? Кажи ми нещо конкретно, защото може да са три бири, ама по хотелите, дето бай Сайдер Ефенди ходи, у магазина са 30 бири

82

до 106

преди 9 години

Абе зарзават зелен, това да не е Мулен Руж, та бирата да е толкова скъпа?! Смешни червени ***!

81

до Феодална

преди 9 години

На хората, които плащат, не им пука за мнението на бездарници! Понеже Рашидов е най-продавания , а другите скимтите завистливо, тогава го обявявате за ФАШИСТ??? Изтрещели сте вече от злоба и завист! ха ха ха Свърши комунизъма където и даровити и бездарни получаваха по равно!

80

Анонимен

преди 9 години

Хорът не е държавен, а честен! И тук спорът с хориста приключва завинаги! Вместо без никакво основание да плюе срещу Рашидов, който му е дал командировъчни (защото държавата го командирова и в закона точно е определена точната сума от 35?) да вземе да се обърне към шефа на хора и от него да иска по-голям хонорар! Целия случай намирисва на голямо червено ако, излязло от пиарката на БСП - другарката Моника, бившата служебна жена на бившия червен вожд Станишко, който сега е в изгнание в Брюксел

79

АЙДЕ , АЙДЕ...

преди 9 години

ТИПИЧНАТА БЪЛГАРО-КОМУНИСТИЧЕСКА ДАНДАНИЯ-------ЗА ТОВА "КОЙ ДА ГРАБНЕ КОКЪЛА"....от ПАРИЖКИТЕ ИЗЛОЖЕНИЯ!!/....кой --да напълни гушата с пари, връзки и командировачни... /ПРЕЗ "СОЦА" --помня как две научни сътруднички се сбиха в един Институт , защото едната я пращаха на командировка в СССР , а.... другата в ЛОНДОН с валута по "второ направление"!СЕФТЕ----- ЦИРКОВЕ И ПРОСТАЩИНИ..ХА,ХА,ХАААААААААААА

78

Анонимен

преди 9 години

До Пешко35 евро там са 3 бири бе марульо

77

Анонимен

преди 9 години

така лъгаха много музиканти и затова останаха много в чужбина Пешко

76

Феодална Бг ком

преди 9 години

До ЦенителЗначи скулптурите на г-н Рашидов са гордост и ценност? Но не е ценност хора Йоан Кукузел?Значи Г-н Рашидов е оценен високо, а хорът Йоан Кукузел е оценен от колегата им артист Рашидов на 35 евро за концерт?Значи Г-н Рашидов е държавнияТ еталон за изкуство българско и Той е оценителят на старобългарското музикално творчество.Ами този г-н Рашидов в този случай, прилича ни повече ни по-малко, и Е един и единосъщ с фашистките култороведи, един Нов Гьобелс в една феодално-фашистка Бг?!

75

виолета

преди 9 години

Трябва ли България да плати на Лувъра 300 000 евро е въпроса? Защото в един гръцки сайт ни се подиграват за това и показват една ръждива гривна 0.300 гр. желязо за която гръцкото министрество е догововрили 1500 евро на месец за да стои на статуетка в Лувара.А ние изнесохме 100 кил.чисто самородно злато и естественно безценно заради антикварната и нумизматична стойност и за капак плащаме??!!... Пълен *** е онзи там с ръждавия тутунясал мустак. Да го *** у туркмена ***!!

74

Червенушка

преди 9 години

Целият проблем е, че нямаше поканени от Позитано! И жените им , и балдъзите , и шуренайките... Мъка, мъка!!! Приключиха сладките екскурзийки! Затова давайте братя да плюем дружно, белким пак се завърти колелото!!!

73

социолог

преди 9 години

Боже господи защо ни наказваш с такава партия като БКП-БСП. Прочетете моля ви се какви тъпни пишат в този сайт . Това е изложба , а те коментират кой имал право да я представлява . Абе червен *** г-н Борисов е Премиер на България и ще бъде такъв още един мандат , защото е истински БЪЛГАРИН .

72

Пешко

преди 9 години

До ВпечатленАми направи една проста сметка - 35 евро на ден по 30 дни (един месец) е равно на 1050 евро. Ако са ти осигурени храна, спане и път не е зле според мен.