37

Капитан от Запаса!

преди 9 години

Български войници има ли?

36

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Питам простоОтговарям ясно... - в Кремъл...

35

КОСТАС ЛИНКЕ

преди 9 години

ГРЪЦКАТА АРМИЯ МОЖЕ ДА ПРЕМАЖЕ УКРАЙНА.А РОССИЯ СИГУРНО ЗА ДВА ТРИ ЧАСА.

34

мартин

преди 9 години

светът не е кока кола, не е собственост на янките.когато, някой не е съгласен с тези ***, то той е обезателно терорист. повод да се вкара хамериканска демокрация в някоя държава винаги се намира. важното е да има причинки за войнички.

33

Боби

преди 9 години

До 42 48Я си научи историята бре УмникоСССР 80 години на миналия век има 10000 убити 300 самолета свалени като модерните Су-25 са 36 и 600 хеликоптера при пълномащабни понякога на Юг бойни действия.САЩ 21 век има 1500 намници и 3000 супер оборудвани военни загубени. Към 100000 ранени - тоест при тяхната система за медевак имат по-големи загуби от Руснаците. Колко са загубените самолети и вече дронове - ЗАСЕКРЕТЕНО. Да не забравим и около 1000 загубени войници на съюзниците на САЩ.

32

Питам просто

преди 9 години

Лвов там не беше ли бастиона на украинските фашисти???

31

kon

преди 9 години

обучачажат хора които да умрат по време на война,браво на нато...запада тожа е цивилизация и прогрес

30

Боби

преди 9 години

До Анонимен 36Напиши си името та да ти се смеем. 1. Ракети за ХАМАС - са предимно 1 и 2 поколение 3 поколение или Корнет ракети ИРАН нелицензно произвежда без топловизьор тоест ползват се само денем и тези ракети докараха Израел до момента в който Пусна Меркава н апазара за да се финансира новата версия за израел че старата вече е неадекватна.2. Ракети за ИРАН - Всички ПВО ракети са предимно ЗАЩИТНО ОРЪЖИЕ. Значи и ЗАЩИТНИ ОРЪЖИЯ не може да се продават така ли? ами демонтирайте АРРОЛ и ж. Щит

29

Анонимен

преди 9 години

абе странджо ходи до САЩ направо... а да забравих, те не те имат за човек и никога няма да те пуснат, разпоретино проста

28

мартин

преди 9 години

До Анонимен35 дали са и то много. писатели, поети,композитори и мн. др. ако ги няма руснаците, янките трябва да си изстрелват спътниците в космоса със прашки.

27

Анонимен

преди 9 години

Плутер, не се насирай! Няма страшно. Гледай ведро на живота, който ти остава.

26

Боби

преди 9 години

До Austin Powers 26Острин мисля че коментарът ти повече подхожда за Порошенко(или Потрошченко ако предпочиташ) Щеше АТО да е няколко месеца. Щеше да вземе Славянск Влезе в славянск След като Стрелков се изнесе с целия си гарнизон и с над 100 единици техника включително бронеавтомобили, БМП и БТР.Да не споменавам последвалият ПРОВАЛ завършил с поражение с размери на Сталинградския Котел. Или последните два провала Летището и Дебалцево?

25

мартин

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАне знам колко съм тъпичак но поне съм грамотен. за разлика от теб. даста ли се пише или доста, явно си учил в хамериканско училище за случайно направени деца.

24

Анонимен

преди 9 години

Съдбата на Путин е да яде дебел американски макдоналски член.Такава услуга им направи с това, че нави ЕС на трансокенаското търговско споразумение, че трябва паметник да му вдигнат.

23

Анонимен

преди 9 години

Украйна е суверенна държава и може да си прави учения с който си поиска. На руснаците да не им казва някой, какво да правят на своя територия.

22

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Куба и Молдова... - също искали в НАТО...

21

Анонимен

преди 9 години

До мартинАми например че дават най-много средства за наука в света.Американските патентни са по 600 000 в година докато руските са 4000 преко сили.Да си чувал някакво сериозно руско иследване или научен труд на последък.Това с паметта на водата и енергията на кристалите не се брои.

20

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До мартинНе знам Мартин ли си, или Марто... - но си даста тъпичък...

19

****

преди 9 години

Я ги пускайте тези американци поетапно в нивата на братята от коиловци,и да ги видим тогава колко ги бива,и който издържи на напъна да ходи тогава да обучава украинците.Само да не стане като френските парашутисти?

18

Боби

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА 24Денят на Победата 9 май или деня на Европа 8 Май са дните които се чества победата срещу кафявото зло - Хитлеризма. Това никой нито на Европейците нито на народите от СССР няма да им го вземе.Може да го забраняват може да се опитват да изкривят историята но всеки малко по-образован знае истината.