23

анонимен

преди 9 години

До Анонимен САМО ДА ГО ПУСНАТ И ЩЕ ГО ДОВЬРША

22

Анонимен

преди 9 години

Несъобразена скорост? И да го влачи 70 метра, тоя е карал поне със 100.

21

RIP

преди 9 години

Да му беше видял сметката на този отворко още на място! Аман от замозабравили се мутри... Мир на душата на момчето!

20

Крум

преди 9 години

Смъртното наказание не е вариант за БГ, защото тогава най-корумпираните съдии във вселената - българските просто ще осъдят на смърт някой неудобен за тях човек, а виновника ще се измъкне както винаги и после няма връщане назад.... Единственият вариант за БГ е създаване на някакви доброволчески отряди, от които да треперят всички "властимащи" нагли

19

Чудейко

преди 9 години

То простотията къде да ходи, освен по хора като теб. Спора с теб е излишен. Ръчички може да кършиш пред мама и тати - пак ти повтарям - ако спазваш правилата няма да има пострадали. Ти си карай със 100 в квартала и се моли да не удариш някой защото ако попаднеш на неправилния човек посля обяснявай какъв си силен и здрав бабаит(за съжаление само форумен).

18

Софийска баница

преди 9 години

Хората със скъпите автомобили, да си опичат акъла, защото на народа вече му е дошло до гуша и нещата вървят към пълна промяна, така да се каже. Ще се возят по багажниците на собствените си коли, купувани с крадени пари, а бетона по морето ще се кърти с бизнесменските кратуни.

17

Анонимен

преди 9 години

Като го пуснат от ареста - още бой. Освен баща, детето сигурно има и други роднини.Саморазправа по принцип не би трябвало да има, но когато става въпрос за нагли нарушители в държава с неадекватни закони, здравият пердах е логично наказание.

16

dk

преди 9 години

как може да защитавате убиецата в населено място трябва да кара с 20 км та ако изскочи дете или стар човек да успее да спрегадове с ъс самочувствиесамо чрез смъртно наказание ще се оправим като държавадругото с9а празни приказки

15

Чудейко

преди 9 години

тъкмо да раздам форумна справедливост и на лекето му изтриха коментара - добре свършена работа :)

14

е ,сега

преди 9 години

ДАЛИ ПРОБАТА Е ОТРИЦАТЕЛНА ПРОБАТА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА,ВСЕКИ РОДИТЕЛ ГО ИНТЕРЕСУВА ,ЧЕ ДЕТЕТО ГО НАМА ВЕЧЕ,БОЖЕ,СМЪРТ ЗА ТЕЗИ УБИЙЦИ.

13

Чудейко

преди 9 години

Абе форумен бабаит я се осъзнай бе. Според теб по лесно се учи дете да не подскача по улиците отколкото "бизнесмен" да спазва правилата? Ако пича се е движил с нормална скорост дали щеше да се стигне до смърт? И това с размазването може да си го спестиш - живия живот не е като по форумите :) ***.

12

Анонимен

преди 9 години

какво значение има къде е ударен джипа.Ако караше нормално щеше да спре след 2-3м.,не да го влачи 70м.

11

Анонимен

преди 9 години

Типичн оза Бгето-''бизнесмен' 'с шкембе /най вероятно /ама с джип ,кара без правила ,и може да му дадат условна присъда/ако не си плати на който трябва съдия/прогнила гнусна държава ,с разкапани институции,интересно колко още млади хора ще се решат да останат и да имат дете в тази ''територия''

10

Чудейко

преди 9 години

Имам едно малко зверче почти на 4, когато се разминаваме с такива джигити изтръпвам. Като прочета нещо подобно и сърцето ми се обръща. На мястото на бащата няма и да се замисля, приключвам му живота на бизнесмена на секундата - няма полиция, няма съд, няма прокуратура!

9

бесило

преди 9 години

убийството на дете да се смята за терористичен акт, убийците на деца да се бесят на централния площад до 24 часа.

8

Млад българин

преди 9 години

Физическата саморазправа е излишна. Утре мръсната гадина ще почерни друго семейство...И какво, ако отнесе един бой? Стига ли му?! - Не мисля! Публичен разстрел...!КИТАЙ СИ ГО ЗНАЕ НАЙ+ДОБРЕ!Не случайно завладяват всячески света...РЕД, ЗАКОННОСТ и СПРАВЕДЛИВОСТ! :D Ха-Ха-Ха....

7

edin

преди 9 години

Родната полиция ГИ пази такива ***!

6

Коки

преди 9 години

Това дете какво прави с колелото на пътя. Вместо колело да му бяха купили компютър, сега щеше да си разцъква

5

ФАКТ

преди 9 години

А ТРЯБВАШЕ ДА ГО УБИЕ , БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛИ !!!

4

Мара подробната

преди 9 години

До MomoКакво не ти е ясно бе момче, пребил го е. Малко е, ама като не носи нож какво повече.