258

Веселяка

преди 9 години

До от Горна МалинаСпоред мене има българи с наколенки които е време да се опомнят, че може някой *** да се озове зад тях.

257

Веселяка

преди 9 години

До ПЕНТАГОНОВИ как ще стане това? Ако Русия е искала Украйна може да го направи в рамките на една седмица, но не им трябва фалирала територия. Но знай, Путин няма да позволи на никой да избива руснаци и колкото по бързо го разберат алчните американци толкова по-бързо този конфликт ще се разреши.

256

Анонимен

преди 9 години

До 747Сигурен съм, че Русия е нахлула в Украйна. Затова на руска територия се спасяваха и търсеха подслон и помощ милиони украинци и около 500 украински военни, избягвайки от котела в Ивайловск. Тоест, аз, като заобграден и подлежащ на унищожение украински военен, ще отида да се потърся убежище в Русия - страната, която е нахлула и цели моето унищожение. Междувременно, аналитици от САЩ прогнозират, че със 60 000 армия Русия ще завладее ЦЯЛА Украйна за около 45 дни, давайки около 1500 жертви.

255

Гост

преди 9 години

До Анонимен 470русия нахлу в украйна

254

Istinata

преди 9 години

НАТО е отговорна за заплахата от война. Като неин член България ще бъде отговорна за своето собствено унищожение. Нито една държава член на Алианса няма самостоятелна външна политика. Политиците в тези страни се контролират от Вашингтон. Европейската политика е политиката на Вашингтон. Европейските политици обслужват интересите на Америка, а не тези на народите си.съветникa на американския президент Роналд Рейгън Пол Робъртс.

253

дамммм

преди 9 години

""Западът е в отбранителна позиция пред атаките на Кремъл""-------и това го казват агресорите от САЩ!!!!!!! Бах и дебелоочието имат тези американци.......толкова са отвратителни и жалки със своята пропаганда,че вече са най-мразената държава в света.....................

252

Това е

преди 9 години

Когато човек е нещастен разширява нещастието си върху други. Всичко, което пишете и мислите е резултат от личното ви нещастие. Щастливите хора не воюват.

251

Istinata

преди 9 години

Единственият възможен начин да се избегне Трета световна война е страните членки на НАТО от ЕС да напуснат организацията. Всяка държава, която не го направи, е обречена на унищожение в една бъдеща война с Русия, заявява в интервю за ФОРУМНЮЗ финансовият съветник на американския президент Роналд Рейгън Пол Робъртс.

250

Лео 2

преди 9 години

Ха, ха, ха, дай да купим още 100 леопарда, че руските идват:-) Това винаги и било добър локомотив на индустрията, ама *** е, че един ден требе да се използват.

249

Ани

преди 9 години

Военното обучение трябва да се въведе от 15 Септември. Трябва да се организират летни лагери и учениците да се запознаят с партизански действия в случай на чуждестранна военна окупация. Няма кой да ни помогне ако не си помогнем сами!

248

Анонимен

преди 9 години

И най-малкото дете ще пукне от смях при новината, че горката Русия е свършила армията си и затова се чуди откъде да набере още нови войници, та прибягвала и до затворите.

247

мяу

преди 9 години

Горна Капина ли си Малина ли си... ама пишеш глупости. В това е проблема.

246

Анонимен

преди 9 години

Сменете си малко авторите на пропагандните статии. Скоро хората, като видят името на Г-жа Василева и въобще няма да четат.

245

Анонимен

преди 9 години

Запада били в отбранителна позиция.....хахахахахахахахахахахаха Смешни сте. Крадецът вика дръжте крадеца!

244

Анонимен

преди 9 години

Брей американците много загрижени за украинските си братя, що така?

243

Чао

преди 9 години

Горна Малина. До утре! :)

242

Аз съм прост...

преди 9 години

До от Горна МалинаСпри да използваш украйнска, клавиатура, ще ти вярват повече!

241

Аз съм прост...

преди 9 години

До !?Точно на тази *** статиите и, са преведени от американски и англиски медии, имаше един пичага преди даваше и линкове, но винаги биваха оперативно, премахвани! Говоря конкретно за нея не знам дали, съществува такъв човек, но такъв журналист няма!

240

Аноним

преди 9 години

Аз също се поразтърсих и нищо за тази особа. Измислена е. Трябва да се попита директно редакцията как си позволяват да ни качват на врътката с такивя измислени журналисти. Аз лично се чувствам измамен

239

до Горна Малина 445

преди 9 години

Виждам, имаш "живая жизнь". :))) Вече е казвал който на теб - лягай си!