21

Цецо

преди 9 години

Значи гърците може да строят газопровода и ние не. Чудно ми е ЕС какво ще каже за строежа. Нашите политици с ЕС се оправдаваха през цялото време на преговорите.

20

Барак Обама

преди 9 години

До Анонимен 14"По руските тръби не тече газ,тече робство."Така са наредили на американската агентура в България да драска по въпроса и хули руснаците. Американските интереси стоят над българските за ЦРУ и неговите български агенти.А герберите пък са като лисицата, която мъдро решила, че гроздето уж е "кисело". Щото тя самата не могла да го стигне. С тая теза за руския газ и робство, герберите и РБ на практика се измъкват от наказателна съдебна отговорност за вредителство на собствената с

19

Made in GERB

преди 9 години

Колко може да е зле един Българин ? Много ! Е колко много ?Братле.....много !

18

zeus

преди 9 години

Гърция и тя е в ЕС, ама за тях явно може, или пък причината е, че не са на пряко подчинение на американците?

17

набюдател

преди 9 години

това ми говори за най-големият провал на Българско правителство и тук говорим за милиарди приходи в българската хазна който някой дупедавец на европа провали умишлено!!!Това престъпление спрямо Българският народ е в неизмеримо наказание !!!Нали централите за ток са хамерикански и тогава потреблението ще падне с поне 60% което за тях е крах!!!И ако европа позволи на Гърция а на нас забранява това е дискриминация спрямо Българските граждани и ние трябва да си потърсим правата!!!

16

а де

преди 9 години

Народът казва,че мъжко дупе един път се гласяло,а ние на последните избори повторихме като по предишните...Е,КАКВО ДА СЕ ВАЙКАМЕ,ЧЕ ОСТАНАХМЕ НАЙ-БЕДНИ И ИЗЛЪГАНИ.Народът ни явно това заслужава.

15

оф

преди 9 години

До ХХХ и Чочо...абе, че сте правени, правени сте. *** май без много мерак и из задния двор...

14

ХХХ

преди 9 години

Проклет да е всеки гласувал за ГЕРБ .......Равностойни Българоубийци на избирателите на ДПС ! Дано накрая вие да страдате най много от това що сторихте на родината ни ! Нека бог да ви прости това българоубийство защото аз НЯМА ДА ПРОСТЯ !

13

Анонимен

преди 9 години

А по американските робство с голи обещания и бази.

12

Анонимен

преди 9 години

По руските тръби не тече газ,тече робство.

11

Апостол Апостолов

преди 9 години

Гърците нямат пари да се прекръстят, газопровод ще строят. Поредната фалшивка на руската пропаганда. Щели да подпишат договор за нероден Петко. Ама са пък и бая *** тези руски пропагандатори. На кого ще продават тази газ, ако Брюксел изобщо допусне това безумие?! Никой няма нужда от газ в Европа. Всички си имат достатъчно газ и сега.

10

Анонимен

преди 9 години

Тая новина звучи така : Две разорени държави подписаха меморандум...

9

Анонимен

преди 9 години

И ние разбира се загубихме Южен поток, Белене, туристическия сезон, и за какво в замяна? Какво получихме? Потупване по рамото и огромни финансови загуби! Конграчюлейшънс!

8

Б.Б.

преди 9 години

Те не разбират ....утре САЩ като забучат шистов газ в добруджа глейте тогаз къф матрял *** прайм....ама да знаете че пари пак няма да има както съм ви обещал в началото ! Ни газ ни пари !

7

смотаняци

преди 9 години

Гърция и Турция си подписват с Русия за газопровода без да ги е страх от "руския"газ,ще печелят пари,ние чрез нашите управляващи лапаме мухите.С изключение на управлението на Тодор Живков,винаги сме от грешната икономическа страна.Уж защитаваме някакви общи европейски ценности,а икономически паднахме на дъното на Европа.

6

Анонимен

преди 9 години

Един познат грък преди години ми казваше, така както бяхте толкова гъсти с Русия, можехте да станете 1 на Балканите. А вие си ритнахте късмета и то заради тия мошеници от Запад, дето ако ти дадат 1 долар, ще са направили сметка да спечелят 10 от теб.

5

Анонимен

преди 9 години

Както винаги, съседите излязоха по-далновидни и умни от нас.

4

9К51

преди 9 години

Дааа народа го е казал ... "ум царува, ум робува, ум патки пасе" ... след като разигравахме руснаците 10 год. с "тука има, тука нема" в газов вариант, те ни биха шута и сега сладката баница / във вид на транз. такси и газ на преференц. цени/ отиде у гърците! Те винаги са били добри дипломати, а ние успяхме да пропилеем и това което по принцип трудно се пропилява - географското положение на страната, сега ще купуваме газ от турците с тяхна надценка разбира се !

3

Berlin

преди 9 години

Те щяха с Турция да строят, но онези им биха шута. Сега с Гърция, че е по-богата... хахаха. Жалка история. :)))

2

Byzantine

преди 9 години

А за нас - снимки с Барозу и Джон Кери + бонус - Потупване по рамото , хахахахахахаха ...