161

Тони

преди 9 години

До До ТониНе, може и в мола!

160

Auu

преди 9 години

До АнонименА да си показваш половите органи в мола е признак на голяма освободеност?

159

Анонимен

преди 9 години

Простоватото чалга-общество се интересува от прости за смилане "морални" теми.

158

Lo

преди 9 години

Една истинска дама не показва гърдите си на публични места, дори и за да нахрани детето си.

157

Софиянец

преди 9 години

Селска простотия !!! Витоша е на пет крачки ,паркове и градинки колкото искаш . Децата ги разхождат по магазините , вместо да дишат чист въздух ! Майки и бащи с комплекси за гражданство , в стандартни дрешки от мола , с фризури а ла Биг брадър , показват колко са тренди и по отношение на невинните дечица ! Но ясно е че в парка няма толкова аудитория и ценители на лъскавото...

156

пипс

преди 9 години

В повече ми идва тази пропаганда с кърменето, мода ли е, какво е, не знам, но е ПРЕКАЛЕНО!!!

155

Анонимен

преди 9 години

А кога майките ще направят голямото подмиване на дупарандите си. Обещавам да отида специално заради това, да гледам. По принцип мряза моловете и обитателите им, но ще се жертвам.

154

Тони

преди 9 години

До АА да се правят деца където и когато трябва има ли нещо лошо? Що за логика?

153

Анонимен

преди 9 години

Мола ще си изгуби клиентите,ако се превърне в място за кърмене.Кажете в кой мол ще сте,за да не ходим там ,докато приключи млеконадойната кампания.

152

Анонимен

преди 9 години

животни....

151

Анонимен

преди 9 години

Селяния! Май много им е майчинството и са пощъркляли какво да правят! Ако имаха 2-3 месеца отпуск по майчинство като в САЩ, каква ли песен ще пеят!?

150

Мечо Пух

преди 9 години

Овци глупави,първо ги накърмете отпред пред главната въртяща се врата (нали мястото няма значение).След като си накърмите децата, пак на същото място може да отидат и до тоалетна (което по каквато нужда трябва) и след това сте свободни. Хранен и други процеси трябва да стават на съответното място. Ако сте с толко ниска култура, ясно е че ще опитвате да го правите навсякъде. Бих искал и да попитам: що за *** майка извежда детето си, без да го е нахранила и извела до тоалетна?

149

Бозко Бозев

преди 9 години

Тия па що си мислят , че само те кърмят и само те имат бебета ?!Или , как да ни обърнат внимание , като така и така сме си кухи селски *** - сега е момента !О ,Простотийо , що не ходеше по гората ?!

148

Анонимен

преди 9 години

тва е неква скапана кампания на неква скапана нпо - да си заработи парите по проекта...

147

софиянец-кореняк

преди 9 години

Най-гадното е ,че вместо селяните да си променят навиците , се опитват да променят софиянци.

146

Анонимен

преди 9 години

и аз искам да ме гледат каките за по 2 лв на час вместо да им давам по 100 на други места - ама ми казват че съм бил голям......

145

1

преди 9 години

Брех да му се не види, нямаше МОЛ-ове когато кърмех, но и да имаше - нямаше да съм сред кърмещите там! Кърменето е личен акт и не бих го изложила на погледите на МОЛ-ската тълпа!

144

ния

преди 9 години

това е избиване на комлексите на селянките дето дойдоха тука да ги видиме колко са велики!пази боже сляпо да прогледне! смешни селяндурки идете се доказвайте на мъжете си не се налагайъте на обществото с тъпите си изцепки! има паркове клечете там като искате по цял ден без това сте по улиците с количките и все някой трябва да ви е толерантен! как пък не света не се върти около вас и бебетата ви! просто нереализирани жени това сте!

143

ГРАЖДАНИН

преди 9 години

И КОГА ТОЧНО ЩЕ ЗАПОЧНЕ МЛЕКОНАДОЯ ????

142

маги

преди 9 години

СТИГА ПРОСТАЩИНИ! и аз съм майка и ви се чудя на шантавия акъл или дето изобщо го нямате, що за тъпотия да кърмите в мола! какво искате д адокажете , че сте независими и много оправни! да ама не сте защото това е глупаво децата да дишат въздуха в мола, според мен имате психологичен проблем идете на психиатър вместо в мола!